- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как ви се стори изпитът по математика?
Пиши в темата за седми клас.. там вече коментираха надълго и нашироко..![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Значи не съм единственаи времето не ми стигна..
![]()
Първоначално написано от monttitty
все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d
Некъде чух,че ги е прайл тоа професор от миналата година
Значи ясно..
Ужасен .. забелязах,че почти всичко беше геометрия и логически![]()
![]()
Колкото повече,толкова повече)
ujas be6e samo geometriq i logi4eski deto v na6ite u4ebnici gi nqma...ako me priemat 6te se kefq mn...
AzZ
ujas be6e samo geometriq i logi4eski deto v na6ite u4ebnici gi nqma...ako me priemat 6te se kefq mn...
AzZ
НАЙ-ТРУДНИЯТ ТЕСТ ,КОЙТО БЯХ ПРАВИЛА В ЖИВОТА СИ !
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
НА МЕН ЛЕСЕН МИ СЕ СТРУВАПървоначално написано от kotetokateto
Аз съм деевети клас и нашия випуск бяхме първите, чиито изпити бяха тестове. Още тогава теста по математика беше страшно труден. Не одобрявам това, че половината тест е с логически задачи, защото в новите училища мн рядко се решават логически, пък и едва ли във всички училища до седми клас има достатъчно часове да се обърне внимание на логическите задачи...видях и тазгодишния тест...... същата работа....
![]()
***We loved to the sound of my favourite song over and over, and over... ***
ужасен бешее почти никой не се справи.. ако го мина ще умра от кеф![]()
не съм 7ми клас,но реших да погледна теста...ей така да вида дали още мога да ги решавам задачите :d:d
останах учудена от тфа че е доста лесен,а отзивите на седмокласниците бяха,че е супер гаден и труден...
за сравнение с миналогодишния тест,тоя просто си е елементарен.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Толкова труден тест дории в кошмарите си не бях сънувала!![]()
Be Fresh![]()
НЕ съм от София!!!
абе вие ще спрете ли ?! на интересни ли се правите ? отиваш на изпит и мислиш само колко ще имаш .. и гледаш само логически задачи ? то всичко трябва да се мисли - и 5-6 за решаване ! правила съм и миналогодишният и е 100000000000 пъти по-лесен ! аз да не съм на тест за интелигентност !???Първоначално написано от NeverTheSame
лесен бил , на баа ви гъза лесен![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
ОТВРАТИТЕЛЕН БЕШЕ!!! На 93 и 94 беше 99647979977356934673696356 пъти по - лесен ..![]()
Ако изкарам 3.00 ще съм много щастлива![]()
Първоначално написано от NeverTheSame
![]()
![]()
- Не сте интересни... Елементарен ти изглежда.. Я го реши.. да те видим..
да гледаш там някакви геометрични задачки дадени ъгли и си викаш - е тва по чертежа се решава - Е айде реши го де .. дето е с 5,6 допълнителни построения..Някакви логически дето условието им ако го бяха написали още по - неразбираемо нямаше да се учудя...
Вашия миналогодишен тест БЕШЕ ПРОСТ... Шибаните задачи - които бяха около 4 геометрични.. Бяха наистина супер трудни за доказване, обаче по логика се вижда отговора и понеже не ти искат решение ... елементарно..
И сега ако ми кажеш - " Това че ти си се изложил и си изкарал некфи мижави точки"....
МИ ЕТО АЗ НАПРИМЕР МОГА ДА ЗАЯВЯ, ЧЕ НЕ САМО ГИ ГЛЕДАХ ЗАДАЧКИТЕ, АМИ ГИ И РЕШИХ ДО ЕДНА, А ОТСНОСНО ЛОГИЧЕСКИТЕ.... МАТЕМАТИКАТА Е ЗА МИСЛЕНЕ, НЕ СА САМО ТЕОРЕМИ ДЕТО СИ НАЗУБРИЛ И КАТО ТИ ПРАСНАТ В 10 ЗАДАЧИ ЪГЪЛ 30 ГРАДУСА ВЕЧЕ МОЖЕШ ДА ГИ РЕШИШПървоначално написано от john95
още съм- до след 10 дниПървоначално написано от mArMaLaDkA
и понеже знам какво ще кажеш, ще заявя, че мога да преценя дали задачите могат да бъдат решени от седмокласници и доколко могат![]()