- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как ви се стори изпитът по математика?
Много правилно...Аз през годината никакви тестове не бях решавала и последвата седмица преди изпита всеки ден решавах задачи ... но не беше достатъчноПървоначално написано от mArMaLaDkA
имам едва 3,929
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
лесен![]()
Аз без да решавам и да уча цяла година изкарах 3.82![]()
ми напротив, не съм казала, че е детска игра, защото много добре знам реалното ниво на повечето ученици по математика, но статистиката че оценките са г/д колкото миналата година, говори сама за себе си, няма какво да мрънкатеПървоначално написано от faststep
относно едно от по- горните мнения- от МОН казаха ,че само една или 2 задачи са предстявлявали някаква трудност за средностатистически седмокласник, но не и за такъв, който наистина разбира математика , просто приемете факта, че математиката не е за вас :>
Първоначално написано от therichbitch
каквото и да говорим 2-3-10 задачи да са били трудни аз не виждам дете,което е правило въпросния изпит да казва,че му е било лесно..или ако има са много малко и са някакви супер генийчета![]()
значи ти на 17 се караш на нас на по 14 еее сиг и ние след 3-4 години ще можем да ги решаваме обаче теста беше ОТВРАТИТЕЛЕН и изкарах 3 и 90 на него..и нямаше нищо общо с материала от училище!!!!Първоначално написано от therichbitch
![]()
![]()
![]()
![]()
@therichbitch резултатите от тази и миналата година са еднакви ,защото просто и тази и миналата година хората ,които не са учили, а те са мнозинството, просто решават някакви си 10-15 задачи и другото е тото!Това е напълно достатъчно ,за да изкараш 3.50 ,поне според мен.
Ми теста определено си беше доста гаднярски,обаче нали успях да вържа 3.321...![]()
Леле ама много сте ми интересни направо кво само се оплаквате бе... Резултатите са същите като миналогодишните,така че няма кво да се правите на многострадални геновеви.... И на нас не ни беше никак лесен тестът и също така пак имаше много геометрични и логически задачи. Нямате никакво основание да се тръшкате - като сте си изкарали слабите оценки сега ще си търпите последствията. Не стига че преразказите ви бяха и 3те варианта на познат текст... ПФФФФ... Никого не го интересуват вашите драми. Успех на всички и я се успокойте малко, като сте изкарали слаби оценки да не би да е дошъл краят на света?!?! Я по-спокойно![]()
![]()
УЖАСЕН
(стаа въпрос за тоя пред 4 години)
АМА И ТОЯ БЕШЕ гаденннн
беше супер, супер, супер, ужасно гаден !!![]()
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
казвам го защото на тия години съм решавала и по- трудни задачи, а повечето от тия, които мрънкат, няма да могат да ги решат и след 20 години зубрене :>Първоначално написано от angelkata_dqvolkata
+1. Писна ми от петиции, хленчене и не знам си кво. Ако бяхте вложили тая енергия в учене нямаше сега да мрънкате тука. Ми нашия тест пък изобщо не беше по-лесен. (2007 г.) Пак имаше логически задачи, пак беше бъкано с геометрия, но никой не рева срещу скали, експерти, министри и т.н. Айде спрете се вече, защото ставате адски досадни. Много добре ви го каза therichbitch. Все вие сте най-прецакани. Еми не сте.Първоначално написано от therichbitch
![]()
Труден беше ама все пак това си е изпит... Вие какво очаквате?![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
ООО, ЗА БОГА, КОЛКО ЩЕ СЪМ ДОВОЛНА АКО НЯКОЙ ЗАКЛЮЧИ ТЕМАТА И БЕЗ ТОВА ИЗПИТИТЕ ВЕЧЕ МИНАХА, КОЛКОТО И ДА СЕ ЖАЛВАТЕ, СМИСЪЛ НИКАКЪВ, ПРОСТО МРАЗЯ ХОРА, КОИТО СИ НЯМАТ И ПОНЯТИЕ ОТ МАТЕМАТИКА, А САМО ЗА ЗУБРИЛИ ЦЯЛА ГОДИНА ТЕОРЕМИ, ДА ИМАТ ПРЕТЕНЦИИ И ДА СЕ ОБЕСНЯВАТ...![]()
![]()
![]()
@amk993 изобщо не ми говори за теста 2007 година, с него успях да се справя доста по-добре отколкото с този.
Ами естествено, че ще се справиш доста по-добре след като си го правил колкото време си искаш и без напрежение от време, резултати и т.н. Изобщо не беше по-лесно. Пък и в крайна сметка резултати говорят достатъчно ясно - и тогава балът се срути.Първоначално написано от fr3aks7er
![]()
пффф не можаха ли да ни дадат по гаден ужасссс![]()
![]()
![]()
![]()
Пф ,всички мрънкат!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Не беше лесен,беше си труден.
А вие...,браво на вас радвайте се,че можете да го решите,но си пазете мнението за вас.
Тази тема мисля,че беше само за хора,които са БИЛИ тази година на изпита!Да го изкоментираме и да си кажем колко сме изкарали.
ROCK
ON!
Ами според мен изпитът не беше чак толкова труден. Е имаше задачи, които ,разбира се, бяха наистина доста трудни, но пък без тях не може. Аз изкарах 4.321 и влязох в 1ва ЕГ с немски във Варна и съм доволна от себе си, но и госпожата от урока ми беше просто невероятна. Та относно изпита няма как всичко да бъде лесно. В началото доста задачи бяха много лесни до едно време после изведнъж започнаха да стават сложни, но пък си напрегнахме мозъците малко![]()
Изпитът беше хем мозъкоизтисквачка, хем забавен, хем лесен. Аз съм доволна
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не позволявай на страха от грешки да ти провали живота!
да, може изпитът да е бил труден и какво от това? Всяка година изпитите са трудни... но не помня някой да се е оплаквал толкова много![]()
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
``
Сългасна !Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
![]()
![]()
Бъди себе си, има достатъчно други хора [!]
отвратителееееееееен![]()
mouth2mouth