.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 76
    Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Математиката не се отдава на всички, така е, наистина. Особено пък, ако става дума за толкова трудни задачи. Тези, които преди са решавали такива, нямат проблем, но останалите.. И притеснението си казва думата в такъв момент, и незнанието.. понеже ако си решавал подобен тип задачи, го измисляш бързо, ама ако тепърва ти се падат такива, го умуваш дълго-дълго... Но няма как да не ти го кажа: ти си по-голяма, сума ти задачи са ти минали през ръцете, особено пък щом ти се отдава математиката, можеш бързо да обединяваш няколко решения в една задача, просто мозъкът ти бързо асимилира и евала правя на такива хора. Но математиката или ти се отдава, или не ти се. А на повечето ученици, математиката определено не е техният предмет.
    Много правилно...Аз през годината никакви тестове не бях решавала и последвата седмица преди изпита всеки ден решавах задачи ... но не беше достатъчно имам едва 3,929
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Фен
    Град
    Plovdiv
    лесен

Повече от фен
    Аз без да решавам и да уча цяла година изкарах 3.82

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от faststep
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    ако математиката ти е толкова добра колкото българският, значи няма защо да си НЕдоволна, аре престанете да се оплаквате, като даже не знаете правописа на елементарни думи като олимпиАда!!!!!!!

Т'ВА СА ПРЕТЕНЦИИ БЕЗ НИКАКВО ПОКРИТИЕ!
    Какво се палиш бе, тестът не беше детска игра, както ти го описваш!
    ми напротив, не съм казала, че е детска игра, защото много добре знам реалното ниво на повечето ученици по математика, но статистиката че оценките са г/д колкото миналата година, говори сама за себе си, няма какво да мрънкате
    относно едно от по- горните мнения- от МОН казаха ,че само една или 2 задачи са предстявлявали някаква трудност за средностатистически седмокласник, но не и за такъв, който наистина разбира математика , просто приемете факта, че математиката не е за вас :>

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    Цитирай Първоначално написано от faststep
    ако математиката ти е толкова добра колкото българският, значи няма защо да си НЕдоволна, аре престанете да се оплаквате, като даже не знаете правописа на елементарни думи като олимпиАда!!!!!!!

Т'ВА СА ПРЕТЕНЦИИ БЕЗ НИКАКВО ПОКРИТИЕ!
    Какво се палиш бе, тестът не беше детска игра, както ти го описваш!
    ми напротив, не съм казала, че е детска игра, защото много добре знам реалното ниво на повечето ученици по математика, но статистиката че оценките са г/д колкото миналата година, говори сама за себе си, няма какво да мрънкате
    относно едно от по- горните мнения- от МОН казаха ,че само една или 2 задачи са предстявлявали някаква трудност за средностатистически седмокласник, но не и за такъв, който наистина разбира математика , просто приемете факта, че математиката не е за вас :>

каквото и да говорим 2-3-10 задачи да са били трудни аз не виждам дете,което е правило въпросния изпит да казва,че му е било лесно..или ако има са много малко и са някакви супер генийчета

^ Ти не беше ли на 17?
    още съм- до след 10 дни
    и понеже знам какво ще кажеш, ще заявя, че мога да преценя дали задачите могат да бъдат решени от седмокласници и доколко могат
    значи ти на 17 се караш на нас на по 14 еее сиг и ние след 3-4 години ще можем да ги решаваме обаче теста беше ОТВРАТИТЕЛЕН и изкарах 3 и 90 на него..и нямаше нищо общо с материала от училище!!!!

@therichbitch резултатите от тази и миналата година са еднакви ,защото просто и тази и миналата година хората ,които не са учили, а те са мнозинството, просто решават някакви си 10-15 задачи и другото е тото!Това е напълно достатъчно ,за да изкараш 3.50 ,поне според мен.

Ми теста определено си беше доста гаднярски,обаче нали успях да вържа 3.321...

Леле ама много сте ми интересни направо кво само се оплаквате бе... Резултатите са същите като миналогодишните,така че няма кво да се правите на многострадални геновеви.... И на нас не ни беше никак лесен тестът и също така пак имаше много геометрични и логически задачи. Нямате никакво основание да се тръшкате - като сте си изкарали слабите оценки сега ще си търпите последствията. Не стига че преразказите ви бяха и 3те варианта на познат текст... ПФФФФ... Никого не го интересуват вашите драми. Успех на всички и я се успокойте малко, като сте изкарали слаби оценки да не би да е дошъл краят на света?!?! Я по-спокойно

УЖАСЕН
    (стаа въпрос за тоя пред 4 години)
    АМА И ТОЯ БЕШЕ гаденннн

беше супер, супер, супер, ужасно гаден !!
    Не съм за теб, не си за мен
    Айсберг на две разделен.
    Не е война, но любов ли е , питам,
    щом се ранихме така.
    Щом нежността като гълъб отлита,
    стреснат от твойта ръка.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от angelkata_dqvolkata
    ^ Ти не беше ли на 17?
    още съм- до след 10 дни
    и понеже знам какво ще кажеш, ще заявя, че мога да преценя дали задачите могат да бъдат решени от седмокласници и доколко могат
    значи ти на 17 се караш на нас на по 14 еее сиг и ние след 3-4 години ще можем да ги решаваме обаче теста беше ОТВРАТИТЕЛЕН и изкарах 3 и 90 на него..и нямаше нищо общо с материала от училище!!!!
    казвам го защото на тия години съм решавала и по- трудни задачи, а повечето от тия, които мрънкат, няма да могат да ги решат и след 20 години зубрене :>

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от angelkata_dqvolkata
    ^ Ти не беше ли на 17?
    още съм- до след 10 дни
    казвам го защото на тия години съм решавала и по- трудни задачи, а повечето от тия, които мрънкат, няма да могат да ги решат и след 20 години зубрене :>
    +1. Писна ми от петиции, хленчене и не знам си кво. Ако бяхте вложили тая енергия в учене нямаше сега да мрънкате тука. Ми нашия тест пък изобщо не беше по-лесен. (2007 г.) Пак имаше логически задачи, пак беше бъкано с геометрия, но никой не рева срещу скали, експерти, министри и т.н. Айде спрете се вече, защото ставате адски досадни. Много добре ви го каза therichbitch. Все вие сте най-прецакани. Еми не сте.

Труден беше ама все пак това си е изпит... Вие какво очаквате?
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Град
    Sofia
    ООО, ЗА БОГА, КОЛКО ЩЕ СЪМ ДОВОЛНА АКО НЯКОЙ ЗАКЛЮЧИ ТЕМАТА И БЕЗ ТОВА ИЗПИТИТЕ ВЕЧЕ МИНАХА, КОЛКОТО И ДА СЕ ЖАЛВАТЕ, СМИСЪЛ НИКАКЪВ, ПРОСТО МРАЗЯ ХОРА, КОИТО СИ НЯМАТ И ПОНЯТИЕ ОТ МАТЕМАТИКА, А САМО ЗА ЗУБРИЛИ ЦЯЛА ГОДИНА ТЕОРЕМИ, ДА ИМАТ ПРЕТЕНЦИИ И ДА СЕ ОБЕСНЯВАТ...

@amk993 изобщо не ми говори за теста 2007 година, с него успях да се справя доста по-добре отколкото с този.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от fr3aks7er
    @amk993 изобщо не ми говори за теста 2007 година, с него успях да се справя доста по-добре отколкото с този.
    Ами естествено, че ще се справиш доста по-добре след като си го правил колкото време си искаш и без напрежение от време, резултати и т.н. Изобщо не беше по-лесно. Пък и в крайна сметка резултати говорят достатъчно ясно - и тогава балът се срути.

пффф не можаха ли да ни дадат по гаден ужасссс

Пф ,всички мрънкат!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Не беше лесен,беше си труден.
    А вие...,браво на вас радвайте се,че можете да го решите,но си пазете мнението за вас.
    Тази тема мисля,че беше само за хора,които са БИЛИ тази година на изпита!Да го изкоментираме и да си кажем колко сме изкарали.
    ROCK
    ON!

Ами според мен изпитът не беше чак толкова труден. Е имаше задачи, които ,разбира се, бяха наистина доста трудни, но пък без тях не може. Аз изкарах 4.321 и влязох в 1ва ЕГ с немски във Варна и съм доволна от себе си, но и госпожата от урока ми беше просто невероятна. Та относно изпита няма как всичко да бъде лесно. В началото доста задачи бяха много лесни до едно време после изведнъж започнаха да стават сложни, но пък си напрегнахме мозъците малко Изпитът беше хем мозъкоизтисквачка, хем забавен, хем лесен. Аз съм доволна
    Не позволявай на страха от грешки да ти провали живота!

да, може изпитът да е бил труден и какво от това? Всяка година изпитите са трудни... но не помня някой да се е оплаквал толкова много
    Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш

Цитирай Първоначално написано от teenems
    НАЙ-ТРУДНИЯТ ТЕСТ ,КОЙТО БЯХ ПРАВИЛА В ЖИВОТА СИ !
    +

Град
    RouSse
    Цитирай Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
    апф отврат
    Сългасна !
    Бъди себе си, има достатъчно други хора [!]

отвратителееееееееен
    mouth2mouth

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми