- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бисери на седмокласниците
НЕ НИ Е И ТРЯБВАЛО ДА ГО ЧЕТЕМ !!! НИКОЙ НЕ Е КАЗВАЛ, ЧЕ Е НЕДОВОЛЕН...Първоначално написано от Yancheto
![]()
ГЛЕДАЙТЕ СИ В ПАНИЦАТА И НЕ СЕ ОБАЖДАЙТЕ. ПРЕРАЗКАЗА Е НА НЕПОЗНАТ ТЕКСТ! И АКО НЯКОЙ Е ЧЕЛ ПЪРВАТА ГЛАВА - БРАВО - КОЙТО НЕ Е, ЧЕТЕ НА МЯСТО..
ЦЯЛА ГОДИНА СЕ ПОДГОТВЯМЕ И ВИЕ ТУКА СЕГА СЕ ИЗВЪДИХТЕ ГОЛЕМИТЕ РАЗБИРАЧИ...
![]()
НЯМА ПРОБЛЕМ!!!Първоначално написано от vesito13
Това е въпроса.. Че даже тези,които са чели цялото произведение са на +...
^ Разбрахме сеЕ то и миналта година имаше хора , които си бяха чели текста за преразказа , така по случайност . Както и да е , а бисерите са
![]()
За миналата не знам, ама чух поне 15 човека от ВЕДИ на които са им дали и теста и преразказаПървоначално написано от vesito13
![]()
- Смисъл преди изпита..
![]()
И си имат там по 72,73 точки на теста и като знаят текста наизуст..![]()
Виж кво мой човек. Аз също съм седми клас и също се явявах но този изпит. Мога да ти кажа, че беше в пъти по-лесен от миналогодишния. Това, че не можеш да запомниш две-три имена на кръст показва колко си тъп и т`ва си е АБСОЛЮТНО ТВОЙ ПРОБЛЕМ. Плюс това тази дума Диарберкир я имаше в По жицата и трябваше да я знаеш много преди изпитаПървоначално написано от john95
![]()
![]()
пффф, мн интересно аз като бях 7-и клас как го помнех тва "именце" без никакъв проблемПървоначално написано от teenems
Само мога да ти кажа, че си тъп или не четеш, а само си пишеш каквото ти е на ума. 'НЕ НИ Е И ТРЯБВАЛО ДА ГО ЧЕТЕМ !!! НИКОЙ НЕ Е КАЗВАЛ, ЧЕ Е НЕДОВОЛЕН...Първоначално написано от metalcheto
"
И да те светна, че Диарбекир в По жицата като ми намериш - аз ще гледам звездите по сред бял ден.... Dumbass...
Смятам темата за приключена.
Ванка, не се пали, преразказа не беше труден.Пък и те ни дадоха "Под игото" след пети клас, който не го е прочел, негова си работа.
Все още съм смаян от някои глупави субекти, които не са чували Диарбекир.
Според тях накъде са се запътили заточениците от "Заточеници"?
![]()
ПП. Подсказка: Има нещо общо с преразказа.![]()
Male
малее този Диарбекир 15 минути съм се чудила как беше даже ако не и повече![]()
Знам, че не беше кой знае какво, ама някой хора са си решили да се заядат, че едва ли не са ни дали текст, който още малко ще излезе, че сме учили наизуст...Първоначално написано от faststep
![]()
И аз му пиша нещо, че никой не се оплаква - шматката си пише неговото " Ти си малоумен, вие това сте го учили" - Опази боже от такива.. И да беше някакъв поне с покритие.. А той - Диарбекир в По жицата![]()
![]()
![]()
Ех, ех.. Винаги съм си знаел, че металите са много зле горките... Не всички, но мнозинството са уникални' - "Бъдещи интелектуалци на България"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това изби рибата- Диарбекир в По жицата
![]()
![]()
Гунчо продава некачествена хума и са го пратили на заточение.Първоначално написано от john95
![]()
Male
Първоначално написано от faststep
![]()
Кой знае...
![]()
Трабва да си чела книгата,това че не четеш не е проблем на никои..А и това което ви се падна не беше напознат текст,а на нас ни се падна един текст дето автора от пръстите си го беше изсмукал,така че МЛЪК!Първоначално написано от teenems
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Диарбекир в "По жицата" и Манджилари в "Под игото", нали?Първоначално написано от metalcheto
![]()
учихме главата за Радини вълнения . така че ,който е чел книгата е имал късмет .аз съм чела до 50стр. ,което ще рече че съм чела 1 глава . но половина ученици съм сигурна ,че не саПървоначално написано от john95
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Сякаш като бяхме ние 7. клас не се поставяше дори въпрос някой знае ли това именце, а като че ли тия дето не го знаеха ги беше срам да се обадят...Първоначално написано от therichbitch
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
почти 100% съм сигурна, че Диарбекир беше споменат в първа или втора глава на "Немили-недраги"... когато се разказваше за хъшовете в Браила като цяло (:
освен това думата е лесна за запомняне (=
но Диарбекур е уникално нещо![]()
За миналата не знам, ама чух поне 15 човека от ВЕДИ на които са им дали и теста и преразказа![]()
- Смисъл преди изпита..
![]()
И си имат там по 72,73 точки на теста и като знаят текста наизуст..
---------------------------------
Аз имам една, дето беше във ВЕДИ и има 74 точки... Амаа-ха не е чесно. Както и т'ва, че някой хора цяла година учим а едни тъпи кифли още един месец преди да свършим казаха, че си купили отговорите и на БЕЛ и на МАТ (тестовете) !! Докато това го има, Бългаия пропада!
Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
----------------
sex : ♀
правилно ли разбирам че това произведение се води непознат текст?
So much anger aimed in no particular direction
Just sprays and sprays
те не са се съобразили с това условие за непознатия текст, а са решили да бъдат актуални заради спечелилите "Голямото четене" книги
а и резултатие ще бъдат по-високи от миналата година, което всъщност им е целта, де. да излезе, че децата се образоват страхотно.
ти ходила ли си на изпит изобщо ?! айде като идеш и като ти се падне някво такова именце ми се обади :д . нз как ама аз го запомних ,ама то баси му и имената[/quote]
Това вашето е супер лесно,10000000 пъти по-лесно е да преразказваш текст от колкото да правиш съчинение разсъждение.![]()
![]()
![]()