- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кола маска на ръцете (мъжко)
Боли ли много колата маска на ръцете? Каква мога да използвам,тъй като знам,че има арабски,черни,течни и т.н? Не са много космите,не са и дълги,мъжко. Просто искам да ми е изчистеноМога ли да си взема от магазина?
Коментарите за педалското и т.н си ги спестете,защото ми минава през онази работа за тях![]()
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Няма па да си ги спестя. То бива бива педерастия, ама са и на ръцете кола маска, ебаси.
Нали знаеш,мнението е като задника,всеки си го има! И определено нямам интерес към твоя,нищо лично
Това,че питам не значи,че ще тръгна да го правя днес,утре или този месец!!!
LastFM
Само на тази страница сигурно има 5 теми за кола маска ... Защо си мислиш че мъжките ръце се обезкосмяват с нещо по - специално .. Щом толкова си се навил ходи на козметик че сам няма да се оправиш![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Хах благодаря за поздрава! Ето ти един и от мен
j_adore,нещо пречи ли ти?!
LastFM
Добре де,нали нито са тъмни,нито са пък дълги,за какъв ч*п ти е притрябвало да си обезкосмяваш ръцете![]()
Ако пък толкова държиш да бъдеш гол охлюв си вдигни педалското дупенце и отиди в някой козметичен салон.
Не може ли да питам за информация !?
LastFM
Ти си питай, но не тук а в някой козметичен салон, там ще ти дадат повече информация.
Във всички супермаркети има кола маска. Една на Jankar. Най-простата е, но върши перфектна работа. Течна е. Ако не ти се занимава да я топлиш и мажеш, си вземи направо лентички на Veet.
И все пак за момче.. на ръцете?! Обожавам момчетата с мъжествени ръце, а ако нямат косми не са такива.
е нямам думи, но както и да е твое решение си е..все пак ако не си като горила няма смисъл, пък и момчетата не търпят много болка, мисля, че ще пробваш веднъж и ще се откажеш, освен това отиди на втора или трета страница в Козметика и диети и прочети малко мнения в мойта тема: Момчетата все повече заприличват на момичета.. Убеди се, че истинските момичета, не кифлите, не харесват момчета без никакви косми. И да ти кажа, че дори да почнеш сега с ръцете, след време ще искаш и веждите, после нещо друго и после става еднаа...
И аз съм твърдо против това момче да си обезкосмява ръцете, също и краката (освен ако не си като горила)
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!