.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна

малко инфо за Враца

да ми кажете нещо за хотел Хемус и има ли някой хубав бар.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

хахах не ходи там ... Враца съкс :Д

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Рок клуба!

Цитирай Първоначално написано от bulgarche
    Рок клуба!
    Няма партита ... ;/ Минаха ...

Град
    Стара Загорка
    И какво като няма партита? Важно е да има хубава музика, студена бира, а намазаните кифли да отсъстват

И какво като няма партита? Важно е да има хубава музика, студена бира, а намазаните кифли да отсъстват
    Е да ... но когато доктора :д простее е по -весело ... но за жалост и намазани кифли има ;] и там се мушкат чат пат ?

Град
    Стара Загорка
    Аз съм ходил на концерт там и имаше само отбрани хора, но съм ходил и в други вечери, в които макар и празно си беше весело с рокерите

Аз съм ходил на концерт там и имаше само отбрани хора, но съм ходил и в други вечери, в които макар и празно си беше весело с рокерите
    Аз съм ходел всяка събота от 7-8 месеца насам ... :Д гледах и полукючек в съпровод - Maiden - The Trooper

Град
    Стара Загорка
    Ау, работата явно е наистина сериозна!

За жалост да ... младеж има само когато има концерт или тези тъпи ДнБ партита за 12-15 годишни полуемовци ... и неопределени същества ... а Петък, Събота и Неделя ... само заклети рокери над 30 ... Когато има концерт се получава мешана салата и е гот ... приятно е заради музиката и атмосферата ... но след 12 увеличават звука прекалено много ... и човек не може да си чуе приказката ... в общи линии клубът е краткотрайно спасение от очалгарения централен район ... но не задоволява напълно моите желания. Скоро ще ходя във грайндкор бар във Варна ... дано се окаже по-яко място ... в което да изпивам по доста бири през уикендите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си