.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Град
    дЖигитАй xD

ВАЖНО !!! ЗА ВСИЧКИ 7-КЛАСНИЦИ !!!

ГАСУВАЙ !!! ПРАВИМ ГО ЗА НАС !!!
    П Е Т И Ц И Я
    Да се намали скалата за оценяване от изпита по математика за седмокласниците 25/06/2009г.

От: Николета Сашева Петрова

Линк на петицията: http://bgpetition.com/matematika-ska...las/index.html

Да се намали скалата за оценяване от изпита по математика за седмокласниците 25/06/2009г. Нямат право да провалят мечтите и идеалите ни. Част от задачите във Вариант 3 минаваха нивото на един средностатистически ученик в 7клас. Надяваме се да ни подкрепите. Ние сме бъдещето на България и имаме право на добро образование.

Адрес за подписване:
    http://bgpetition.com/matematika-skala-7-klas/sign.html
    След това потвърдавате чрез линк, изпратен на и-мейла.

ИЗВИНЯВАМ СЕ ЧЕ ТЕМАТА НЕ Е НА ПРАВИЛНОТО МЯСТО! НО ТОВА Е ЗА ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ!!!
    Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!

браво за петицията =D>
    и аз гасувах

и аз .. но честно казано не мисля че нещо ще помогне никой няма да и обърне внимание

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Мислиш ли че ще промениш нещо с тая "интернет петиция"? Бала и без това много е паднал за 7-мо класниците, при 32 хиляди свободни места има 28 хиляди деца. "Нямат право да провалят мечтите и идеалите ни.Надяваме се да ни подкрепите. Ние сме бъдещето на България и имаме право на добро образование." Вие хубаво сте бъдещето, ама ако не учите на какво образование имате право? "Който учи ще сполучи." -> Ако не учиш няма да получиш хубаво образование.
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Цитирай Първоначално написано от DiScOnEcTeD
    и аз .. но честно казано не мисля че нещо ще помогне никой няма да и обърне внимание
    Ами вече има около 350 подписа

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    И ние имахме за рицари и такива видове " логически " задачи... нормално е, не се шашкайте. Пък и с тази петиция надали ще направите нещо =)

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Принципно се "подписах", но съм напълно съгласна с rauwkost. Не ми се вярва да се промени скалата, но пък нищо не ми пречи да опитам, все пак 1 глас може да се окаже едва ли не решаващ.

Loko Sofia
    Manchester United

Град
    Пловдив
    и т'ва какво общо има с козметика и диети ? за каквата и кауза да е,всяка тема си има раздел и ако не е в подходящия раздел,се Заключва..рано или късно и това ще споходи тая тема

Едит: не се подписах,защото е безсмислено.и моя изпит навремето беше труден и недоволсвах,ама такаво е и точка.
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

hottie
    Guest
    не е нужно във всеки раздел да ги пускаш. Темата не е за тук