- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ /vol. 7/
"страхотно" е момичето![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
http://img137.imageshack.us/img137/6508/muhaaa.jpg
da i eto q originalnata snimkaa inache da naistina cicite sa mi do vrata
.. i kolko interesno hvanali sa se v edna moq snimka koqto ne im haresala i pluqt pluqt .. pone opluite malko i drugite mi snimki kato sum tolkova grozna
![]()
Еййй , благодариме за качената снимка на цветелинда. Намерих изгубената си крава от фармвил !
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
моля моля няма проблем .. всички се нахвърлиха да ме обиждат нз аз ли съм го провокирала с нещо .. ебахти сигурно наистина съм толкова зле колкто ме изкарахте ..![]()
къш птицо проклета
не те ли е срам да пускаш такава снимка, вземи виж се на кво приличаш...Първоначално написано от cv3t3linda
блах... толкова си изпотена, че имаш вид на момиче снимало се след тричасов секс с двама негри.![]()
Оле, и ти ли я играеш тая тъпа игра...Първоначално написано от SouthStandServiceLad
![]()
ами ти кво си мислише, че ще покажеш малко цици и всички ше почнат да ти дават плюсчитЪ лиПървоначално написано от cv3t3linda
![]()
Моля не обиждайте личната ми крава !! Половината сирене на София идвам от нея !!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Тоя път не се сдържам да не се намеся![]()
Един фр се беше изцепил, че ако си като прегазена катерица в лицето и циците, и прашкатие пак не помагат.. тука тва вАжи с пълна сила![]()
![]()
.!.
Първоначално написано от cv3t3linda
http://i159.photobucket.com/albums/t...f/IMG_5225.jpg
с тоя лаф колко съм се смялПървоначално написано от x3eme
от деньо, нали
![]()
Оооо не, не! Много по-зле си от това, което те изкарахме, просто нямаше с какви думи да го опишем...Първоначално написано от cv3t3linda
![]()
SouthStandServiceLad лесно ли се дои?![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Да бъдем още по-точни.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
blehee .. да си беше направила труда да разгледаш и другите ми снимки да обвиняваш че само цици съм показвала .. съдите само по една снимка ..хубу грозна съм не може сички сме красиви .. ебахти поне съм си аз
![]()
Първоначално написано от cv3t3linda
Марш във фермата!
Стефити, занаят си е. Трябва да обичаш кравата си. Всеки един дояч на подобно расово животно трябва да не забравя основното правило - ПАЛЕЦЪТ ДА СТОИ ПРЕД ЗЪРНОТО !!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Сутрин и вечер с чудотворната течност – гарантиран успех.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
Ама и вие сте едни гадняри...
What you give is what you get!
от Gem тръгва май,не съм сигуренПървоначално написано от EarthShaker
![]()
еми то бате, како, като видях тая снимка и чак ми се уби желанието да гледам другите.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
:немаемотикон,койтодаизраз и,каквоизпитвам:Първоначално написано от cv3t3linda
Grumpy old madman
възбуда?![]()
![]()
![]()
Running is my drug and I am overdosed ..