Цитирай Първоначално написано от machoka
Всички сме се отзовали. Това че на теб някои отговори са ти харесали си е друг въпрос.
Аз пак неотзовано казвам, че не е добра идея. Човекът ти е повишил успеха с благородна цел, а така с някакъв алкохол и бонбони особено (най-клишираното) само ще му сереш на жеста, с извинение.. и ще го накарш да се чувства гузен и по този начин повече да не помогне на никой.
Ако ще правиш подарък - нещо символично от сорта на плочка с надпис 'най-добрият преподавател', може и други идеи да му хрумнат за компромисен вариант, но като цяло идеята не е добра.
Това с плочката... ми не, няма да стане. Той е супер купонджия и със сигурност не е от сантименталните типове, които ще се зарадват до просълзяване на една... плочка. Не казвам, че ще се скача от радост при вида на алкохола, но плочка... просто не му подхожда. Ти лично как виждаш мъж, в средата на трийсетте си години, висок малко над два метра, доволно як със плочка. То ще е гротескно, освен, че няма да може да се закачи на масивния му ланец. Наистина не вярвам да се обиди, защото това НЕ е никакъв вид подкуп. На мен е дал 10 - 20 стотни макс, на други е завишил поне с една единица. Във всеки случай го правя от най - добри чувства.