- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как завършихте годината?
аз имам 4,85 или нещо такова, 400 отсъствия, яко забележки и наказания, ама съм по-интелигентен от половината отличници!Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
е да, но аз с такава диплома ще бъда 'пренебрегнат' заради мустакатата кифла на предния чин, която има отлична диплома, а колко е тъпа само тя си знаеПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
неска си научих целия материал по история за годината.. отидох и тая ми каза, че вече ми е писала 3каако не ме мързеше щях да съм мн умна в даск бе деба.. от другата година се стягам
![]()
и още не си знам средния успех.. но да кажем, че наистина ще съдържа думичката среден...
.!.
^ на мене тва с пълните отличници ми е странно ...
Щото то в природата си ни е заложено да има равновесие , смиъл математиката и химията я чаткаш на шест , пък в друга сфера си абсолютен некадърник, примерно. И обратното .
Пък и двете половини на мозъка да ти функционират перфе , малко странно
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
това все едно аз съм го писалПървоначално написано от Raybeez
![]()
аз по математика 8 и 9 /или 10 клас/ едва отървах четворките, на границата бях. с географията също съм бил доста зле винаги, но пък нашият учител си е известен с неговата...странност.
учителите са демотивирани от целия хаос, който е сред учениците. затова и толкова много шестици..както са и много зубърите, които сядат преди контролното, учат, и го забравят на следващия ден. а всъщност са тотално неадекватни в живота и с доста грешна координация и осъзнаваемост...
на една приятелка щяха да й пишат шестици едва ли не само защото ПОСЕЩАВА даскалото, ако не беше общо-взето прилежна и не се интересуваше от предметите, които бяха така.
зле е..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Ами явно е възможно. То аман от злобари. Щом за вас е нормално да останеш на изпит, но е странно да имаш 6.00 - еми ***** хората
И понеже цялата работа сигурно мен визира..да кажеш да съм в техникум и да пишат оценки ей така, ми не съм. МГ-то е най-елитното училище в Русе, с история, с традиции.
И щом съм успяла, значи мога. Ние да не ги учим тия предмети толкова много, че да не можем да подържаме ниво по всичко. Ще кажеш, че учим висша математика, произведение по литература ни се води, че знаем, ако сме изчели всичката литература за него......
Като вие не сте можели, поне недейте завижда ли, или каквото там злобеете. Хора всякакви. От мега тъпи и надути до мега умни и надути![]()
ПП. В математическа паралелка съм и е нормално ща-не ща да я уча тая математика, а литературата ми е страст. Защо в края на краищата на нямам 6 и по двете? Щото еди кой си решил, че не можеДано не ставате министри на образованието, че нивото ще го сравните със земята, че и по-ниско даже. Аман.
ПП2. И в случай, че кажете, че по цял ден зубря-занимавам се с други извънкласни занимания и ПАК ми остава време по 1-2 часа на ден да се мотая с приятели или да си гледам нещо на компютъра. Даже и не уча толкова, макс по час на ден. А откакто започнаха да оформят учебник не съм хванала...
Ама вие си злобейте, де и се заблуждавайте, че не е нормално да можеш толкова. Не ми пречите. Даже се чувствам още по-горда с нещо, което не ми прави голямо впечатление - "6.00"
5,57. Ама аз имам 5 предмета на кръст. По Английски, Български, Физическо и Изобразително имам 6.По Музика 5, а по Математика – 4.
Добре че поне до четворка го докарах.Че ме грозеше опасност от поправителни изпити.
![]()
Аааа, доволна съм, не съм бутнала, а английският ми вече е перфе.
Иначе уча в ГЧЕ в Ловеч.
П. П. При нас ОПРЕДЕЛЕНО не пишат ей така оценките. Шестицата ми по БЕЛ е една от двете или трите в класа, не помня вече.
Според грубите ми изчисления ще имам точно 5.50. Тоест всички мъчения ще ми се отплатят...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще имам само една четворка за годината - по физика. Всичко останало са 5 и 6.
Оценките по БЕЛ са по симпатии, поне при дадената учителка. Ако и се подмазваш ще имаш 6, ако не... За това тези, коио уж са отличници са по - тъпи от всички ни.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Успеха ми е 4.90 и съм си го заслужила напълно. Не съм учила, съответно и резултата не е добър.
Поне 5-6 човека си изкараха 6тиците по БЕЛ с подмазване. Има и други такива примери, но...![]()
Не знам още![]()
Двойкаджиите и пропадняците да си траят.. как могло да имаш 6 хАхАхА, баси ретардите..
аз лично имам 5.75 диплома, без да съм прочил нищо специално по общообразователните предмети и с математика до 9 клас, само че специализираните предмети я повишиха толкова заради това, че си седях на гъза и четох защото ме засягаше, а не си играх на Свастичка пред блока.
А за останалите с нормални предмети, пак не е нищо трудно.. не е нужно да си гений за да изкараш някакви свестни оцени, а по-скоро постоянен и винаги подготвен. Ако си достатъчно интелигентен няма да имаш проблем.
тъпото в цялата работа е, че некви селянчета дето хабер си нямат от някои предмети имат по-високи оценки от знаещите..
5,13 в Строителния в Пловдив, най-много се радвам че по механика имам 4![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
абсолютно възможно е да се завърши с пълно 6,но тук говорим за хора,които са откровено тъпи и имат такава диплома..
5.56. Не е зле за мен.
8ми клас съм и успеха ми се очертава да е 5,60
ЕДИТ: Уча в ГПЧЕ Плевен.
Оценките ми са по математика 6, по БЕЛ 6, по руски 5, по музика 5, по изобразително 6, по физкултура 6 и по руски технологий 5. И определено не се изкарват кой-знае-колко лесно оценките.![]()
Май над 5.50 се заформя. Национална Гимниазия по Приложни Изкуства
Някои оценки определено не ги заслужавам,но...няма да се оплаквам са :Ь
тук си прав!Първоначално написано от DimovB
![]()
цензура
machoka
5.73 ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3