.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 173
    Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от psychopath
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    нема ли тука тройкаджии,четворкаджии... аман от читанки и книжни плъхове
    аз имам 4,85 или нещо такова, 400 отсъствия, яко забележки и наказания, ама съм по-интелигентен от половината отличници!
    4,67 имам аз.

Национална финансово-стопанска гимназия - София (10ти клас)

Град
    Неопределено
    4,33

Супер фен Аватара на PIF
    на стаж сме, 2 седмици в счетоводна фирма...
    но засега успеха ми е 5.80, не вярвам оценката от стажа да е фатална.

Голям фен Аватара на dark_wings
    5,88
    заради българския

В далечното минало, когато завърших, беше с 5.41.
    Реално оценявам знанията си за доста по-малко.
    Да не говорим, че първия срок по някъв умрял предмет, бях с двойка.

Имах една съученичка, която беше точно от този тип хора, които по всичко имат отлични оценки, защото просто учеше... независимо дали й беше интересно, или не. Заслужаваше си всяка шестица. Но пък иначе беше бая захлупена.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Голям фен Аватара на dark_wings
    По някои предмети ми е интересно и лесно си изкарвам 6ците,по други реално уча само заради оценката..От догодина трябва да се боря за хубава дишлома и никой не ме пита дали нещо ми е интересно или не.А и сперед мен тоя резултат съм го постигнала с минимални усилия,никога не съм се лишавала от свободно време.Така че..съм доволна от себе си.

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Само на нас ли ще ни ги съобщят Вторник?
    И да, Понеделник се води за ден за изпитване.

3,26 се пак успешно завършен 8ми клас

Зле
    Над 4,50

Rest in peace,Michael Jackson!You`ll be NEVER forgotten!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    За редовното ми ходене юни месец се очертава да завърша с 4.63 ако изкарам 4 + на изпита.
    Тези специални предмети ми е*ават майката. Стигат ми 3ки по тях. Нямам намерение да се занимавам с подобен занаят.
    Уча в най-анархичното даскало "Ана Май", 10ти клас и такам.

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Тя оценката зависи и от това, къде учиш.
    Шестица от техникума по дървообработване в Голем Дъбник не важи!
    ташака е че в университета не гледат къде си завършил а гледат цифричките, и съответно селяните те издухват много жестоко

Мега фен Аватара на SunSmile
    Доколкото знам ще е 6.00 , но във вторник ще разбера със сигурност
    Завършвам 11 клас
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Целия тоя спор за оценките е безсмислен.
    Страшно много са хората, които не са пълни отличници, но на малкия им пръст не могат да стъпят онези с пълно 6. Оценяването не е на ниво. Имах съученик, който завърши с отлична оценка, но иначе е невероятно прост! И Рейбийз си е много прав! Колкото и да се пените си знаете, че е така.
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    И после ми се появяват разни селски пръчки, които нямат и една стотна от моите знания, но са им писали отличните оценки, защото са били с домашно или просто са редовни и айдеее... отличници сме ние, другите са тъпи...
    това е често срещана практика в моя клас...цяла година си траят , предават си домашните и накрая 6.00, няма лошо, поне системата им действа

аз нямам идея колко ми се оформя, важното е, че се насрах по икономика и хора, които изобщо си нямат хабер от тоя предмет, имат повече от мен...
    we give it all.

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    4.20 След поправката по математика

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    И после ми се появяват разни селски пръчки, които нямат и една стотна от моите знания, но са им писали отличните оценки, защото са били с домашно или просто са редовни и айдеее... отличници сме ние, другите са тъпи...
    това е често срещана практика в моя клас...цяла година си траят , предават си домашните и накрая 6.00, няма лошо, поне системата им действа

аз нямам идея колко ми се оформя, важното е, че се насрах по икономика и хора, които изобщо си нямат хабер от тоя предмет, имат повече от мен...
    По икономика - същата работа. Има хора, които на изпитването на целия материал взе през годината се насраха тотално...3ки по милост. Но след като през цялото време са се мазнели, четяли са проекти дълги цяла страничка и са гледали мило - оценка 6, най-малко - 5.

По счетоводство...няма как да не коментирам. И да уча, и да имам контролно без нито едно грешка (евентуално една) - 3ка, най-много 4ка... Ако не уча - 2ка. Къде е разликата и как да има смисъл, като така или иначе ще имам 3.

И най-любимия ми фарс. Имам 1во място на една презентация по информационни технологии/информатика от представени над 100 (за цялото училище), пускат въпросната презентация на Деня на отворените врати... И изведнъж учителката решава да напише на всички 6, с изключение на мен и една приятелка. Е така...да има.

средно аритметично - 4.67...и преебавката е в това, че имам толкова заради многото отсъствия и то учителите ми го казаха и ми се заяждат некви. ако не бяха тия отсъствия щяха поне 5-ците да ми пишат и да си имам някъде към 5.55. например по БЕЛ имам колкото един индивид , който си няма идея какво учим, но се мазни на госпожата, преписва си на всичките писмени, а пък и не съм видяла да го е изпитала устно нито веднъж за 3 години, иначе не 3, ами 2 нямаше да върже сигурно, по простата причина, че идея си няма за какво става въпрос. и това не е само по БЕЛ, но както и да е. много ни е зле оценяването и цялата образователна система впрочем, но и да се ядовам файда никаква няма.
    Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.

Супер фен Аватара на Dumb
    Шибана е системата!
    Бясна бях!
    Не ми се пише в тая тема, че не мога да се събера!
    Reybeez е мнооого прав!

Град
    София
    5.07
    И когато искам теб
    ми даваш само спомени,
    и когато търся теб
    намирам само спомени.. спомени

Голям фен Аватара на js7tw
    4.88
    Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!

Град
    На слънцето :>
    Цитирай Първоначално написано от global
    Айнщайн е бил двойкаджия. Аз също съм изкарал с преписване само по някои предмети.
    ЙЕС

global-e айнщаин да ти кажа на 5 е чел такава литература която ти и сега да четеш няма да можеш да осъзнаеш
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

Носете ми пуканките.

Град
    На слънцето :>
    Цитирай Първоначално написано от EroSennin
    global-e айнщаин да ти кажа на 5 е чел такава литература която ти и сега да четеш няма да можеш да осъзнаеш
    Aз за това го казвам.. 'щото знам, че е Айнщаин.. ии си мисля всъщност защо се сравнява с Айнщаин забога ?! Айнщаин е тъпо хлапе! Global рулз!

пхаха :Д

Супер фен
    Град
    Своге
    ^^Аз като чета мненията на някои индивидчета , съм много по сигурна във второто
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си