.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 173
    otli4nika est ---> 6.00

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Рейбийз е адски прав. На мен ми се отдават прекрасно математика, химия, биология, докато английския и шведския хич не ми вървят, но и при двата предмета ни дойдоха залухави госпожи и ни надуха оценките на всички. 2те ми 5ци са по география и физика, просто не ми вървят въобще, но опр знам повече от някой "шестици" в класа. Определено бях като гръмната, когато една патка, смятайки си успеха, извика "Хващам стипендия, хващам стипендия", а на едно от последните контролни по химия ме пита "Аве как се пишеше вода?" (разбирам, че не на всеки му се отдава химия, ам това за водата с се знае от обща култура бахти)

Повече от фен
    5.44 Мислех че ще хвана 5.50,ама една полуидиотка по физика ми писа 4 при положение че през 2-рия срок при нея имах само една...6-тица Пък и не искаше да ме изпитва повече.

Здраве да е,догодина повече

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Ааа това с оценяването в училищата е такъв цирк.
    11 клас. По математика на номер първи - Александра се оставя 6, защото "Тя е положила много труд и заслужава!"(при реални знания за 4) . Аз също получавам 5, въпреки, че съм показал знания и то повече от Александра.
    Такъв скандал вдигнах на учителката, която ни беше и класна, че не й се вярваше. Това да не е трудов лагер, че да оценяваме труда? Само знанията важат.

Момиче, което със зубрене изкарваше 6 по история и при разговор, когато стана дума за Наполеон тя изцепва "Това Наполеон беше Втората световна, нали?"

Такива момиченца пълни отличники са ми ясни - чеп за зеле не става от тях!
    Grumpy old madman

5 и малко... Иcкам да отбележа, че в моето училище cе пишат оценки за поведение, примерно по немcки, дето cъм го учила 6 години вече, и го нам наизуcт имам три двойки, понеже, нали, държала cъм cе зле c учителката. А тя, горката, влиза в cтаята и ми казва да мълча, щото, нали разбирате, "имам пищов и камера в чантата". И аз проcто ce изcмях.. Или по химия, дето cъc 300 зора изкарах 3ка, проcто ме беше намразила, защото cъм cе обличала неприлично, а аз на училище най разcъблечена cъм ходила по черен клин до коляното, къcа пола и потник. Много cе дразня на цялата образователна cиcтема, и винаги cе противопоcтявам при неcправедливо оценяване, и точно заради това cа ниcките ми оценки. Жал ме е ...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    ^оценката е комплексна. Разбира се на първо място са показаните знания, но има и други критерии. Аз лично съм писала поне по 1 оценка на водене на тетрадки, писане и старание. Имам супер старателни ученици, които идва с въпроси, с решени задачи, опитвали са се вкъщи да направят нещо, но като цяло не са много умни. Е, как няма да им уважа старанието!? В друга ситуация ученик системно отказва да бъде изпитан, защото имал по-важна работа от четенето по моя дисциплина или е 3 поредни пъти без домашно. Слабата оценка си е факт. Старала съм се да съм максимално обективна, особено по Има значение личното мнение. За щастие не ми повлия личното ми лошо отношение към някои лица и имат реалната отлична оценка, която заслужават. В обратна посока обаче влиянието е по-силно. но всичко е в рамките на 50 стотни нагоре или надолу. В крайна сметка не си вадя оценките от джоба. За мен е важно да има диференциране. Открояват се силните и слабите ученици и в цифрово изражение. по-нататък дали е 3 или 4 ми е все тая!

Нямаме оценка за поведение. Иначе да съм оставила на поправки....напсуваха ме, но в междучасие. Девойката има 4 по информатика и 5 по ИТ.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    какво значение има положения труд?
    Има някакви родени таланти по математика, които си решават интеграли на ум. Аз, колкото и труд да положа, няма да покажа техните знания и умения.
    Защо трябва да уважа нечие старание? Ако го направя, косвено ощетявам нечий талант.

Прост пример. Искам да ми се изкопае канавка метър на метър и дълга 100 метра. Плащам 10 000 лева
    1. Кандидат 1 взима лопатата и след една година е свършил работата.
    2. Кандидат 2 наема един багер за 1000 леваи изкопава канавката 2 дни.

И двамата са свършили една и съща работа. Работа за 10 000 лева. Единия е положил обаче много повече труд. Следва ли, че трябва да му платя 180 пъти повече, защото е работил 365 вместо 2 дни?
    Grumpy old madman

Град
    Свищов
    Пак ти казвам, че нещата не са точно така. Поне от моя си гледна точка след 17 години учене съм преценила, че не трябва оценките(впрочем правилно е бележки, защото говорим за цифри) да са САМО на база знанието. Използвах за целта нещо от сестра ми, която е с по-голям опит. Като пречат-изпитвам на урока, който съм предала току-що. Наказание за дисциплина са си получените 2-ки и 3-ки. И все пак оценявам знание или по-точно разбиране. И тук става дума за някои ключови моменти. Нали всички помнели в час? Не може да ми викат, да играят игри, да си пускат музики и да ядат в час, аз да не мога да ги изгоня, а после да няма субективен момент. Айде моля ви се! Като сме строги-защо сме строги. Като се поотпуснем-надуваме оценки...Няма угодия. Аз обаче си лягам с чиста съвест за всяка оценка, която съм писала.

Виж, аз спирам по темата. Днес съм била 13 часа на работа и грам не съм адекватна. Лека вечер и успешно завършване на всички.

Град
    Някъде по широкия свят...
    Има заядливи даскали ,които си изкарват всичко на учениците и избиват комплекси ,за проваления си живот-ФАКТ!

Аз съм един от малкото мълчаливи ученици в час ,пиша ,уча и имам някакви знания ,за разлика от повечето ми съученици ,които цяла година не си мръдват трътките ,а накрая получават същите ,та даже по-големи оценки от моите . За мен ,човек ,който пише високи оценки за това ,че някой ходи на ексурзията ,която съответния даскал организира,не е годен за учител.

За мен не е нормално, изнервена даскалка в мензис да ме изпита в последия момент и въпреки ,че съм решил задачите ,нарочно да ми пише 3 ,само ,за да ми направи напук,защото не я кефя ,е тогава как да не се нервя ? Как да не я псувам ?

Повечето учители не се интересуват за нищо друго ,освен това да претупат "матряла" и да оставят някой друг олигофрен на изпит,изобщо не се интересуват ,че ученика може да си има собствени проблеми,че това ,че още е в училище не означава ,че няма проблеми ,не им пука .

Има и изключения ,но те са малко ,а трябва да е обратното ,трябва добрите учители да са повече от лошите "лелки" с цакан живот,но това не е така.

Аз ще имам 4.91 ,благодарение на заядливи даскали ,които просто живеят ,за да правят гадно.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Град
    Своге
    Много си прав . Много .

Аз имах тая година една учителка по англ. език , която (мразя да употребявам тая дума ) , но си избиваше комплексите с нас . Извинявай , ама е застанала пред 15-годишни хора , да им разправя кви некадърници са , и как от тях няма да стане нищо , а ще си останат все същите боклуци . Буквално и направо такива са й думите . И това всеки ден , всеки час , тя на нас ни втълпяваше ква измет на обществото сме . Понеже от моя клас имаше 2-3 момчета от областта ( от селата ) , та когато трябваше да ги изпитва или просто да ги вдигне , ги наричаше със " село , ставай " и пройзводни (дали пък неправи яките компкси на тва дете ) ...
    по едно време дори не ми се влизаше в часовете й , щото знам кво ще е.

Такам , не ме разбираите погрешно . Аз също ЗА строгото обучение и всички наложени правила в училище . Също съм против обстановката в даскало , създадена от разлигавени мамини дечица , цвъркащи за най-малкия проблем в училище . НО всичко си има граници , дори и за учителите .
    И култура не ми липсва да подпаля , липсва ми запалка !

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    5.80 4 ЕГ Варна
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

6.00 9 клас
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    кво става тука е манее само 6 тички яко папагали поли иска бисквитка е аз пък не знам колко има след някви часове ще разбера ама най много 3.50 поли иска бисквитка
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Град
    Somewhere...in The sea...
    Aз пък се оспах Сега трябваше вече да съм си взела бележника
    Иначе казах - 4.88

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Град
    SunCity
    6.00 7ми клас :P

Не ми хлопа дъската, а цялата шибана къща!

4,28
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Град
    На слънцето :>
    Цитирай Първоначално написано от InnchetO
    8ми клас съм и успеха ми се очертава да е 5,60

ЕДИТ: Уча в ГПЧЕ Плевен.
    Оценките ми са по математика 6, по БЕЛ 6, по руски 5, по музика 5, по изобразително 6, по физкултура 6 и по руски технологий 5. И определено не се изкарват кой-знае-колко лесно оценките.
    Да ама не.. по технологии са ми писали 4 и сега сууупер прецакания успех 5.43 ......

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от HardcoreSyndrome
    Целия тоя спор за оценките е безсмислен.
    Страшно много са хората, които не са пълни отличници, но на малкия им пръст не могат да стъпят онези с пълно 6. Оценяването не е на ниво. Имах съученик, който завърши с отлична оценка, но иначе е невероятно прост! И Рейбийз си е много прав! Колкото и да се пените си знаете, че е така.
    О,да,от нашия клас има такива "отличници"..цели 5 човека,които и грам знания нямат,ама успеха им е над 5.50.

Град
    Свищов
    Е, никого не съм обидила. За мен всички са равни, а и честно казано аз много се привързах към учениците си и ще ми е адски мъчно за тях. Мисля, че симпатиите са взаимни. Поне се надявам на това
    Колкото до оценка за поведение-ще има такава от догодина + по-строги мерки и то не само към учениците. В нашето училище до колкото знам ще се забрани ходенето с панталони от жените и с дънки и за двата пола учители. Ще има и критерии за прилично облекло за учениците и най-важното при лошо поведение и невъзможност за нормално провеждане на час ще се гони ученик. За това лично нямам търпение. Предпочитам да ги няма без да им пиша отсъствия, отколкото да ми пречат.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Еми аз още не съм завършил.. Имам още 15 дена изведена практика по Геодезия .. Иначе за сега в 11 клас - Професионална Гимназия по Строителство Архитектура и Геодезия (ПГСАГ) гр.Пловдив имам 5.56 а тука се говори за предмети, които или научаваш или изгаряш, или си правиш курсовия проект или бараш бластера...

А който е чувал за нашата механика - имам 5 !! аз съм бог
    The Spark

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    шхх тая проктика по геодезия е яко спек човек много скучно ми се вижда тва нещо марения работи
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от b0Nb0n
    шхх тая проктика по геодезия е яко спек човек много скучно ми се вижда тва нещо марения работи
    мда... в тая жега с едни теодолити, нивелири, жалони, лати... всичко трябва да е мега точно, защото нашия господин е шибан педерасТ ама ще видим... 6 часа на ден геодезия ще полудея
    The Spark

Мега фен Аватара на SunSmile
    Окончателно с 6.00 11 клас
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

5.13
    Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си