- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как завършихте годината?
аз съм 6 клас - 5,30
~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.
факт! бъкани сме гении, да го еваПървоначално написано от Raybeez
отлично, горд съм със себе си ;]
4,62 и съм доволен. тиа дето са с по 5,60+ са ми фейк !
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Тва е защото тия със слабите оценки ги е срам да си кажатПървоначално написано от DimovB
... иначе 5,70 и аз ще зимам стипендия
![]()
The shadow of the wicker man is rising up again!
http://www.hanovete.com/?recruit=2H85550
девети савърших само с 2 петицииии иначе 6..нз колко е сигурно 5,80/90
4,27Ама пак си е добре все пак цяла година не съм пипнала учебник..
![]()
това си е доста похвално.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Ахах, прав си, ама понякога не е нужно да четеш постоянно... За нея може и да е нужно де, не знам.Първоначално написано от ScionOfStorm
Ами за мен не е нужноПървоначално написано от Bianca
В моето даскало даскалите рядко влизат в час, както и учениците. А когато даскалите влязът нито изпитват нито нищо.. А пък после защо всички от даскалото сме с слаб успех....
![]()
е, бианке, ако си мислиш, че аз съм учил постоянно...затова съм драпал 4-ки по география и математика, примерно. :ь
в кое даскало си ^?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
5.61 (:
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
или тия със слабите оценки пишат с 2 единици отгоре?Първоначално написано от WickerMan
![]()
Аз знам защо всички сте С СЛАБ успех!Първоначално написано от LiSicHkAa
5,69![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
6.00![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
5,9![]()
..I won't take nothin' less then a deeper love..
Waitin' for a Miracle!
Яко мързел тая година и показване на 30-тина % от възможностите ми (думи на учители) - 4.88 общ успех.
Предимно си уча в час, рядко чета нещо (изключая литературата, защото имахме да четем книжки) по учебния процес вкъщи.
5,43![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.