- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- По без бански...
Едва ли бих се съблякла![]()
И спря да се върти за миг земята..
Не мисля , че имам такива гърди , че да съм без горно бански . Може би след време![]()
Първоначално написано от Snuffles
Пък то ко ... точно обратното е - да си ближеш сладоледа и да гледаш някоя яка слива наппрао...Първоначално написано от LiveFlower
![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Az sym ot Burgas,i tuka nqmame takiva zadrajki 6to se otnasq do pe4ene po monokini.Kakto az i pove4eto mi priqtelki go pravim,estestveno na mqsto kadeto nqma mnogo poznati hora...![]()
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
аз явно пях попаднал на басейн с доста не срамежливи момичета![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Така е, после гърдите бели, бели.Първоначално написано от tuzaro
А отговорът е да. Без горнище и по прашки.
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
Първоначално написано от GerYy
![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
+1Първоначално написано от Hysteric_Bitch
![]()
Колебание ли усещамПървоначално написано от Pliok0019
![]()
Хайдее нудистиии къде стее![]()
пт. Не
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Не ме е срам или нещо такова, а и много ме дразни разлика от бански... но кожата на гърдите е супер тънка и не е хубаво да се излага на слънце. Залагам на здравето си![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
аз бих го направила,защото не ми харесват разликите от банския(но само сутиена!по без долнище не оставам
)
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Вкъщи на терасата гола.По обществените места с бански,никой не е длъжен нито циците нито задника да ми гледа.
Тъй,че рядко ставам на разлики щото редувам.![]()
Леле, мен пък точно на терасата ме е срам.Първоначално написано от Zaharinka
На плажа въпреки, че има много хора, някакси го намирам за нормално, ама на терсата имам чувството че съседите ме гледат...
![]()
Първоначално написано от EarthShaker
Такова нещо има май.
А може щото зависи на кой етаж си а ние сме на мн висок етаж и сме в къща.Няма никва вероятност някой да ме видиПървоначално написано от Goddess
![]()
^ е, така да. Ние сме на 1-ия етаж и към нашата терса, изглед има повече от половината блок.![]()
Не бих, защото ще ме е срам... Представям си само говоря си с някой и той (независимо от какъв пол е) ми зяпа циците. И ги вижда... ей така...Това би трябвало да е по-недостъпна за всички зона.
Не бих. едно, че съм по - срамежлива едно, че ще ме гледат... обичам да не съм център на внимание особено на морето, искам да си почивам без да събирам погледи. И никой не е длъжен да ми гледа гърдите.
Освен, че аз не бих ходила без горнище не ми е приятно да гледам някви разплути жени на 40-50 без горнища .... да не говорим за други части, които не се поддържат
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...