- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- По без бански...
Имам една приятелка сега като ходим на плаж постоянно си сваля горнището може да се каже , че е едно от най-красивите момичета в Бургас - Мис Ароденс , Мис Винс както и да е и всички мъже гледат само в една точка - гърдите й и ми става неудобно когато ми се хвърли на врата ... ... слагам си ръцете върху гърдите й за да се усетят нещастниците , че не трябва да гледат там а тя ми казва да се кефя , че те само гледат аз мога да правя всичко....
аз не бих се съблякла, но не ме бърка някой друг да се съблече..![]()
Бъди себе си, има достатъчно други хора![]()
Ако имах хубаво тяло - защо не. Но на този етап.. в никакъв случай
Аз си се пека без горнище в хоризонтално положение.Не ме бърка като лежа ама като се изправя ми става някак гадноИначе гледам да оставя минимално скрито за слънцето.Ама аз ходя основно по някакви къмпинги,където всички са така
![]()
Аз така си ходя почти винаги.
адмирирам пичkите дето не ги е срам да ходят по цицu =D> =D>
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
И аз не бих се съблякла така,просто ме е срам.Иначе нямам нищо против тези който го правят стига да изглеждат добре,щото има някой дето найстина нямат акъл и не се виждат отстрани.Страшна гледка е.![]()
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
През август идвам.Първоначално написано от EarthShaker
Не бих се съблякла..Поне за сега така мисля..
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
хаха няма по-отвратително от това да си идеш на плаж и да видиш увисналото ГОЛО тяло на някоя баба : )Първоначално написано от mirinda1
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
ами...нямам нищо против момичетата,които се пекат без горнище,но лично аз не бих го направила...
първото което е ,че е супер вредно,понеже кожата на гърдите е мн чувствителна и второ няма да ми е комфортно просто...особено ако в компанията има и момчета x]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
мнем
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Аз се печа по монокини и не ми пука. Мразя да имам разлика.
не бих не е полезно разликата ще я преживея
Много съм срамежливаи затова не.. иначе ако съм с френдки.. и няма много хора.. и за малко 10-15 мин колкото да не е без хич бих.. но по принцип моите гърди не са мн за показ
малки са..а като легна и еметен
но хич не ми харесват разликите, които с еполучават... ама зася ходя на море само с наще и няма как
иначе на плажа няма много хора
ама нищо и тая година ще си живея с разликите
аз даже от миналото лято не можах да избелея съсвем.. имах още малки следи от горнището.. цяла година.. и ся пак ще почернея..няам избелване ей
![]()
Cruel Intentions
Хаххахаьхаха Аз се пека по без горнищеМного е готино да си гледам после черните цици в огледалото. И разликата от долницата чак ме дразни. Скоро мисля и нея да махам
![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Ако съм само с приятеля ми бих се съблякла, но иначе-не![]()