- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нова мода при 13-14 годишните.. ЧЕТИ
Всеки сам си решава, но вярно, че на 13-14 години им е рано за всякакъв вид секс![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
добре де.. да се похваля .. не мисля , че идеята струва ... поне малко... щото ако искаш да го криеш от ваще.. начи не ти е дошло времето .. а ако ти е зор да си девствена.. пак е тъпо щот ако ти го бутат само в анала ... пак си праиш секс така че .. логика просто неа![]()
![]()
ама кат си на 13 ... и се чудиш как да си интересен .. така ше е хяхях
![]()
![]()
R.I.P.M.J. [hh]
"тъпата слива"Първоначално написано от ubuntureload
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе според мен предназначението на г*за , не е точно за това ама... Кат имат толкова зор да се оправят. А иначе може ли да ми отговорите как преценявате кой кога е готов за секс , че тука много компитинтни станахте . И защо 14-15 годишните ги изкарвате малоумни и ги слагате под общ знаменател ?
ахаха
нищо чудно
Е поне аз съм си моралистка,понеже не съм го направила на 14.
ПП:Ние не говорим за Саша,Мара,Пепа и тн поотделно,а за масата!Виж,ако има тема само за Мара и другите,добре.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Ем аз имам една позната която след купон бива завеждана на генеколог от нейните ии .. даПървоначално написано от MetalZone
аммм..ок не е нормално..обаче това не си ли е тяхна работа?!.. С обиди в някакъв форум никой нищо няма да постигне...
Орално,вагинално....На 14 години тва са още деца бе мамка му :X
А знаеш ли какви развити девойки ги има на тази възраст?Първоначално написано от totik
Хахахха нищо ново аз това го знам от 5 години и повече) от много много време го има това.
Нали на тия руси хубавици нема шанс да им откажеш....Първоначално написано от PlamenMEN
![]()
Put my diсk in your hand
Move it left, move it right
Try to lick, suck on it
При индийците най-често!Първоначално написано от Ilikeliljon
![]()
според мен същоПървоначално написано от EroSennin
Мдам става така понякогаПървоначално написано от vali00
![]()
Иначе и аз подкрепям това, че да си дадеш гъза и после да казваш аз съм девствена е много голяма тъпотия. Но всеки с гледната си точка в крайна сметка
И кво пък дай за това да се шибат с всеки който ин подаде пишка лиПървоначално написано от AnincetoSexy
![]()
Развити физически... Не и психически.Първоначално написано от AnincetoSexy
+1Първоначално написано от AceXe
Първоначално написано от MetalZone
по логика ... ги водят на гинеколог ...
![]()
![]()
и той казва ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ма то се мисли преди да се задава такъв тъп въпрос :P :P
![]()
![]()
ем за мене дали си правила анален или вагинален все не си девственаа и това е пълно глупост
![]()
оф.........според теб от сега ли е мода.....това се практикува вече години и у нас![]()
Точно..Като им харесва да го правят..Кво толкова...Каквото се възмущавате..след някоя друга година всичките ще си дадете гъза..дали на 14 или на 17 се тая... :PПървоначално написано от eXpl0d3
.. Някои хора носят радост където и да отидат, а други - когато си отидат...
Аз няма да дам да ми разпорят задника, ако ще и тризнаци да раждам![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
perve sageПървоначално написано от EroSennin
(или кот беше там)
.....
Първоначално написано от Alexandra93
Обикновено става обратното >свирки>вагинален>анален
![]()
![]()
Инъче в темата вече съм писалаНе е мода,така се случи просто с мен
![]()