- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нова мода при 13-14 годишните.. ЧЕТИ
мхм,мхм.. разбирам
а пък най младата майка е на 5 години от Перу..![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Ммм..значи да изкажа и аз мнениетолПърво не сте вие тези,които ще казвате на някое момиче/момче кога да извърши половия акт с партньора/партньорката си.Всеки сам решава за себе си кога и готов и сигурен в човека до него.Аз лично познавам момичета/момчета,които са извършвали полов акт под 13/14 годишна възраст,което за мен е не примливо.Както казах всеки решава за себе си и вие неможете да му се бъркате![]()
![]()
боже...чета заглавието и някво важно ми изглежда...а всъщност нищо...всеки си има избор и тфа не е некфа мода ?! или поне аз не см чувала до сега изобщо за такова не6то..
И кое му е ненормалното? Аналния секс не е нищо ново, а относно възрастовата група, която визираш, по-добре така, че през ден почнаха по новините случаите с мини родилки.Първоначално написано от migancy
13-14... само не знам доколко са им развити хигиенните навици на тия лапетии, че иначе става шоколадова история
![]()
Имах една съученичка,която практикуваше само анален секс,защото не била сигурна в чувствата на приятеля си (а искала първия й път да е с момче,което я обича![]()
) и защото се страхувала от болката при първото проникване на пениса във вагината й
![]()
![]()
![]()
Лелеее не можете да си представите как се смях като чух тия глупости
![]()
![]()
![]()
А тя най-невинно ми вика "Е добре де,кое му беше смешното на това?!"![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
То добре се развиваме по-рано. Така си е.
Но лично мнение - момиче да започне на 13-14, и то от първият път с анален секс си е глупост (не целя да обиждам тези, които са избрали това). Не знам що за представа може да добие за секса, при положение, че няма опит и започва точно с анален.
Както и да е - всяка сама си избира. Лично аз не бих започнала първо с анален, ако ще и още 100 пъти да имам възможността да си върна девствеността.
Кой както си реши..
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Първоначално написано от Alexandra93
+1111111111
If you want to be my boy, lick my pussy for my joy,
lick it out, lick it down , lick my pussy all around!
момиче съм