.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 88 от общо 88
    Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    мхм,мхм.. разбирам
    а пък най младата майка е на 5 години от Перу..
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Ммм..значи да изкажа и аз мнениетолПърво не сте вие тези,които ще казвате на някое момиче/момче кога да извърши половия акт с партньора/партньорката си.Всеки сам решава за себе си кога и готов и сигурен в човека до него.Аз лично познавам момичета/момчета,които са извършвали полов акт под 13/14 годишна възраст,което за мен е не примливо.Както казах всеки решава за себе си и вие неможете да му се бъркате

боже...чета заглавието и някво важно ми изглежда...а всъщност нищо...всеки си има избор и тфа не е некфа мода ?! или поне аз не см чувала до сега изобщо за такова не6то..

Re: Нова мода при 13-14 годишните.. ЧЕТИ

Цитирай Първоначално написано от migancy
    Чеотх на няколко места ( не тук ), че момичета правели анален секс, а не вагинален, защото ги било страх и практикували само анален и за мерки за сигурност и да не ги хванат техните ТОВА Е ПРОСТО НЕНОРМАЛНО
    И кое му е ненормалното? Аналния секс не е нищо ново, а относно възрастовата група, която визираш, по-добре така, че през ден почнаха по новините случаите с мини родилки. 13-14... само не знам доколко са им развити хигиенните навици на тия лапетии, че иначе става шоколадова история

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Имах една съученичка,която практикуваше само анален секс,защото не била сигурна в чувствата на приятеля си (а искала първия й път да е с момче,което я обича ) и защото се страхувала от болката при първото проникване на пениса във вагината й Лелеее не можете да си представите как се смях като чух тия глупости
    А тя най-невинно ми вика "Е добре де,кое му беше смешното на това?!"
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    София
    То добре се развиваме по-рано. Така си е.
    Но лично мнение - момиче да започне на 13-14, и то от първият път с анален секс си е глупост (не целя да обиждам тези, които са избрали това). Не знам що за представа може да добие за секса, при положение, че няма опит и започва точно с анален.
    Както и да е - всяка сама си избира. Лично аз не бих започнала първо с анален, ако ще и още 100 пъти да имам възможността да си върна девствеността.

Кой както си реши..
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Супер фен Аватара на Amateur
    Всеки луд си има номер,а някои с цяла програма...

Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Такива теми най-често биват пускани от момчета.Ако момче на 13-14 почне със секса,ще е герой,но момичета правили секс на тая възраст биват наричани куpви и разпоретини и не знам още какви.Това е някакво комплексарско мъжко мислене или пък просто яд,че момичета се развиваме по-бързо от момчетата и докато те все още не знаят къде им е пишката ,ни започваме да съзряваме!

+1111111111

If you want to be my boy, lick my pussy for my joy,
    lick it out, lick it down , lick my pussy all around!
    момиче съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си