.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    "за" лезбийки "против" педалчета 6тото ме дразнят

Гейове/лесбийки - ЗА, стига да не участват в парадите "Вижте ме и ме намразете, аз съм шибан гей".

Би-жени - ЗА, стига да не парадират с ориентацията си само "щот мъжете полудяват като видят момичета да се натискат".

БИ-МЪЖЕ НЯМА!!! Тяхната сексуалност не е гъвкава като тази на жените. Науката го е доказала! Вероятно мъжете, които се имат за би, пробват да замажат тва че ги кефи да ги чукат в гЪ*овете с тва че "и с момичета са били".
    Чиста любов.
    Усмивка на дете.
    Изведнъж кръв
    и груби мъжки ръце.
    ~*~

КАТЕГОРИЧНО ЗА ЛЕCБИЙКИТЕ
    Пловдив е града, Ботев Пловдив е тима !

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Дреме ми на мене,важното е човека да е готин и да не се държи като скапана кифла(и за двата пола става въпрос),пък сексуалния живот не ме инт.

Повече от фен Аватара на mimenceto666
    Град
    тук, там все едно - на кой му пука
    нищо против нямам

Нито за ,нито против ....
    Да обичаш значи да страдаш!

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    "За" всички

За жени -за,за мъже-против

Жените са нежният пол. Факт. Мъжете са силният. Факт.

Да гледаш нежности... намирам за по-нормално, отколкото да гледаш как "таковат" силния пол, тъй като има всякакви сортове извратеняци, простотията не е чужда дума и за еволюцията, знам, че има и мъже, които пак си харесват жени, само че ролите в секса да са разменени...

Защо никое нормално мъжко животно (и при тях понякога стават грешки с хормоните, но това е болестно състояние, акцентирам върху думата "нормално" в случая) не чука друго такова от същия вид? И защо при животните такъв феномен е болест, а при нас е нормално, някой дали се е замислял. Вярно, че само хората и делфините правят секс за удоволствие, но делфини също не съм виждал да се напъват един друг мъжкари. При нас всичко е развинтено въображение или болестно състояние, което тъпаците намират за по-нормално от нормалното, едва ли не. Кофти, но е факт, няма да се оправи.

Цитирай Първоначално написано от bog4eto
    Дреме ми на мене,важното е човека да е готин и да не се държи като скапана кифла(и за двата пола става въпрос),пък сексуалния живот не ме инт.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си