- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Лагер = гърция
Ще ходя на лагер в гърция и по точно някво мм май александра камп беше и да питам хубаво ли е? Някой ходил ли е ? 15 дена ще е.![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Ми несъм ходил но съм сигурен че в Гърция ще ти хареса само дето има много пушачи ама не мисля че те притеснява![]()
![]()
За какви пари ще ходите ? И на морето става на въпрос нали ?![]()
И аз ще ходя това лято там. Влез в сайта на лагера за повече информация http://www.alexandracamp.gr
Дааа!Първоначално написано от eXpl0d3
![]()
![]()
Аз съм ходила там , ако е същият лагерът де./ Намира се близо до Кавала/. Супер ще си изкарате, бунгалата са големи, ако нямата организирано нещо може "на домашно" да си изкарате ма мах. Само храната куца малко, ама знам ли, може да се е пооправило в това отношение/аз ходих преди 5 години все пак/. Готино е лагерчето, ако е същото, разбира се
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Btw сега видах линка от lovebug. Същото е![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
сега разгледах сайта. изглежда наистина много хубаво, особено с тия Adventure Activities, дето пише, че ще има. колко годишни ходят там, че гледам само хлапета по сниките?![]()
оле, ако бях разбрала по- рано, можеше да се запиша. кажете кви пари е . и бтв откъде сте разбрали за него, аз за пръв път го чувам, а гледам, че редовно се организира ;д
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
На нас от училище ни казаха. Било за деца до 14-годишна възраст, но и по-големи можело да отидат. А цената не помня колко беше точно, но не е много, около 400лв. за 15 дена с включен транспорт и храна.![]()
Аз съм ходила,беше голямо разочарование..Но много се отслабва да знаете![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
еми да там до кавала е и 400 струва
бтв
@ловбъг - писах ти ЛС може са запознайм там![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Не съм ходила във въпросния камп, но като цяло в Гърция е адски чисто и не те е гнус да плуваш в морето. Ако храната е гадна, покрай всеки курортен град има супер маркети, защото там практиката е да се взима студио с кухня, по- рядко се ходи на ресторанти. Така че това не го мисли.
Писах ти лсПървоначално написано от Lorkaa
Ще ми обесните ли кога ще е този лагер?Как по-точно се записва?С кой трябва да си?Какво е включено в цената?И кога е крайният срок за плащане ?
- Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!
от даскалото е ама мина вече записването.