- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Съветче ?! И моля без нападки ...
Да е аз като съм целувала с поне 10 момичета с език да не би да съм обратна с една целувка нищо не е станало![]()
El amor,nos da fuerzaS para tareas imposibleS
+1Първоначално написано от Bellatrix
На два пъти отлагаш .... НА ТРЕРИЯ ... Г-О-Р-И-Ш [!] ;]
Първоначално написано от misheto0o619
Нема к'фо да ми даваш +1 като обясних вече ,че ми е далечна братовчетка .... пууу дае*ба и пиклите дето се навъдиха из сайта....
anity0emko що не излезеш на улицата, та да те блъсне камион или нещо по-голямо? Питаш хората за сексуалността ти (която ако не знаеш каква е, трябва да си МЕГА тъпа), те въпреки адски глупавия въпрос ти отговарят и ти пак си недоволна.
Първоначално написано от nPeEbaH
А що ви не е*ба майките на всички заблудени хора като теб и тая предишната ,а ?![]()
Не питам к'ва ми е сексуалноста ,'щото знам , а питам какво в мнението на околните които гледат отстрани , ясно ли ти е ?
Първоначално написано от Rofl4e
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Не си
Щом питаш какво бих си помислила при това-гадост.Кофти е момичета да пият,не е приятна гледка(в смис да се напиват) .Познавам една мацка дет заради алкохол и навряха прашките,където не трябва и я минаха 10 човекаВнимавай
![]()
Има нещо вярноПървоначално написано от ubuntureload
![]()
Не си Би.. Какво като си пийнала и си се намляскала с някоя....... Я си задай въпросите: Случайно да те влече женския пол? Би ли го направила, ако тя не ти беше налетяла? А би ли й отвърнала, ако не беше подпийнала?
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Не си Би.
И аз редовно се целувам с приятелките си, но не съм се съмнявала!![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
не си Би
ОБИЧАМ ТЕ
абе
ОБИЧАМ ТЕ
както и да е марзи ме да пиша![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ОБИЧАМ ТЕ
целувала съм се с толкова приятелки не мисля че съм би или лез ако нямаш някакви по специални чувства ако не те привлича няма за какво да се притесняваш
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
било е под влиянието на алкохола ..спокойно..не им обръщай внимание след време ще се разсеят бъзицитеПървоначално написано от Maskata
![]()
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
вии сте били пиинали и сте се разлигавили няма страшно!ако ти си уверена,че не си БИ значи не си![]()
би си
приеми го
+1Първоначално написано от Maskata
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
Спокойно, а и щом е под влияние на алкохол... Хетеро си си, не се притеснявай..
нищо не бих си помислила. спокойно. много хора имат подобни изцепки, не се вживявай![]()