- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- SMS за Рожден Ден ?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Видях доста предложения,но мисля че не отркрих такова което подхожда да моята ситуация.Та ..писал съм в тема малко по дадолу какъв е случая но пак нактратко.Хлътнал съм по едно момиче,на което съм на рожден ден скоро.Засега не е нищо сериозно..просто излизаме заедно от време на време.Исках да я поздравя точно в 00:01 за да съм първи (това воабще добра идея ли е?).Иска ми се да е нещо което и показва че не съм безразличен,но не нещо от онези изтръркани пожелания по сайтовете .Може би нещо по семпло с лека закачкаОт 1 час мисля,и съм стигнал само до Честит Рожден Ден
...малко помощ ?

Пожелавам ти винаги да имаш възможност за избор при всяка една твоя житейска стъпка и винаги да взимаш правилното решение. И понеже само късметлиите получават това което искат ти пожелавам да бъдеш най-голямата късметлийка какъвто съм аз защото те имам...
Пожелавам ти едно утро в което да тръгнеш усмихната, едно рамо на което да стихват тревогите, една обич да носиш в сърцето си, един път да те води към хората, една цел да те води в живота - за да бъдеш истински щастлива...
Стига ти от мен
Не е тъпа идеята даже е супер яка ..
Колкото до смс-а .. защо ние тярбва да ти го мислим след като ти си я познаваш ..?
Пък и самата идея много ще я зарадва супер много ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Без да се обиждаш,ама тия са изтъркани леко скучни и нямат закачкаПървоначално написано от eHoT4e

Мерси,макар че не беше точно това което трърся.Може би да задам въпроса си така ...00:01 имате рожден ден ...ставате на 18 примерно.Какъв смс би ви зарадвалПървоначално написано от eHoT4e

*Седя в едно кафе и пиша името ти със солети по масата ! И знаеш ли защо го правя ?! Защото днес имаш Рожден Ден и аз искам да те схрускам !!!
*Слънчице прекрасно,
искам те ужасно.
Как до тебе да се гушна,
нежни думи да ти шушна:
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
*Честит рожден ден!
Ако си нямаш усмивка,
ще ти подаря една от моите : )
*Нека първите минути от твоя Рожден Ден,
да те прегърнат и целунат вместо мен!
Не са кой знае к'во амаа,нека има

Това със солетите ми хареса..макар че сигурно няма да го ползвам точно за този случай.

брат ти си познаваш мацката ти си го измисли така ше е по-добре
П.П. Внимавай с тоя смс в 00.01 че може да те обеси после на панделката на подаръка ти щото си я събудил

"eminemfenka"
харесват ми твоите предложенияи надявам се нямаш нищо против да ги използвам

Когато се храниш с усмивка, се наслаждаваш на всичко.
Ползвай на воляПървоначално написано от rosko_bosko

Нощта преминава, светлината ще освети всичко наоколо… нека моята мисъл като пеперуда да долети до теб и на възглавницата ти да кацне, и да ти честити Рожденият ден от мен…
Забеляза ли, че тази вечер небето е по-красиво, защото най-красивата му звезда има Рожден ден!
Честит Рожден ден, звездичке, моя!
Сигурно вече спиш, след малко и аз ще си легна, но преди това искам да ти кажа нещо:
„Честит Рожден ден и сладки сънища”!
Между завивките ти пожелавам само сладки сънища... и така до сутринта... Честит Рожден Ден, съкровище и много сладки, сладки сънища!
Честит рожден ден на най-сладкото нещо на света... Ч.Р.Д. на най-ярката звезда на небосклона...Ч.Р.Д. на теб мило, което със всеки изминал ден ме караш да се влюбвам все повече и повече... Обичам те!!!
Има образ любовта, Зная, че пред мен е тя, Чувства, че това си ти, Затова - до мене ти бъди! Честит Рд. /Мило/ !
Айде още малко от мен
Мен лично най-много ме кефи нека тази година бъде последната на пожелание и първата на сбъднатите мечти