- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- След раздялата, но за пръв път се чувствам така... щастлив
Поздравления!! ((:Първоначално написано от MetalZone
Така и Така сме в Раздела Любов поздрав за всички и от мен с едно Меко казано Уникално парче!:
http://www.youtube.com/watch?v=HfDVY9pK2Oc
...what is a friend? A single soul dwelling in two bodies...
Рядко се случва такъв край.
Поздравления и успехи в любовта![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
но вие сте се разделили скоро и няма как да не запо4не да ти липсваПървоначално написано от sottoo
![]()
Еми явно ,вече всичко е било ясно,и не си се изненадал,може и заради това да е![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Знаеш ли защо е така?Пука ти за нея и искаш да е щастлива, явно знаеш, че тя ще е щастлива при него и за това не ти е кофти![]()
REGGAE BOOM <3
Спомням си когато скъсах с бифшия бях на седмото небе от щастиеа уж и аз бях адски влюбена ^^ .. след месец осъзнах че може би ми липсва, но сега всичко е минало и не ми пука =]
Офф и аз не мога да преживея толково лесно раздялата..Първоначално написано от FiRe_LaDy
![]()
Иначе браво на автора.![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
То в началото е така..След седмица- две..месец.. ще усетиш липсата й..
ти си пиЧ :P :P
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Много се радвам за теб!
Дано обаче след време не усетиш,че не си го преживял (;
И на мен ми е много странно. Просто опитах да си представя как аз бих се почувствала, и не беше хубава гледка. Но аз съм си такава.
Зависи от гледната ти точка. От това как възприемаш любовта - дали е задължително да си с човека, щом си влюбен.
Но някак добре се е получило засега. Възможно е просто да не си осъзнал какво се е случило. Затишие пред буря, нали знаеш. Стискам палци да не е.И честито за куража.
еми супер ..no то така е в началото.. ;// след още малко време щи залипсва .. но не се отчайвай живота продължава![]()
If I played you like a toy?
eвала ти правя, аз щях да полудея.. ти си ебати пича!![]()
I don`t care .. ;] ..
Е, т'фа пък е егати простотията ... малее. Ако беше така, то пооне мъничко щеше да му е гадно и да страда.Първоначално написано от DevilWish
![]()
Иначе, браво пич, само напред! Аз мисля, че щом не ти е станало гадно, няма и да ти стане. : )