.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: море

Hybrid View

море

Здравейте,отпуската на баща ми свършва затова трябва по-скоро да идем на море.Но като си погеднах женското календарче...скоро ще си имам проблеми.Исках да попитам дали мога да си плувам спокойно в морето с тампон.Досега не съм ползвала,казвали са ми,че ако съм девствена,не бива да ползвам!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Има вероятност да си навлечеш инфекция, ама иначе може. Аз миналото лято бях с тампон на морето. А иначе това са глупости, че не е хубаво да ползваш, ако си девствена.

Може да си навлечеш някоя инфекция.
    А има тампони за девствени, вземи си от тях.
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Може да плуваш,но това тампона си е доста гадна работа.Можеш да си го слагаш и да си девствена,няма проблем.

Мега фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Може да плуваш,но това тампона си е доста гадна работа.Можеш да си го слагаш и да си девствена,няма проблем.
    Защо да е гадна работа, бе? Аз съм влюбена в тампоните.

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Ами така си мисля.Аз никога не бих си сложила,изглежда ми гадно и нехигиенично.

Голям фен
    Не знам,аз не съм получавала никаква инфекция от тампоните на морето и си ги ползвам .Друго решение не виждам аз...

Аз съм пробвала веднъж и ми беше супер не удобно и го усещах през цялото време
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Мега фен
    Град
    София
    При правилно поставяне тампонът не се усеща- нещо не си го сложила както трябва. Иначе това за девствените и тампоните са пълни глупости. Аз преди да правя секс съм ползвала първите дни най- дебелите и не са ме отворили те.

еее тва тампоните са супер решение. Аз съм изпадала в същата ситуация и не исках да се тровя с хапчета и си взех тампони. От тогава мн неудобни ми станаха превръзките. А и ако ги сменяш често няма да имаш проблеми

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Има си и по-малки размери тампони , така че не се притеснявай , може да ги използваш както си девствена , но както казаха може да си навлечеш някоя инфектция .Затова недей влиза много често във водата а пък ако искаш първия ден пробвай с тампон да видиш дали ще ти е удобно :P
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Супер фен Аватара на gabi_94
    при сменянето на климата, цикъла закъснява. Така че, отиди на море преди още да ти е дошло и ще видиш че може да ти закъснее или да те пропусне този месец. Аз две години поред бях така. Тъкмо трябва да ми дойде, отивам на море и ми идва чак с една две седмици закъснение. Иначе, като изключим този вариант, ако можеш да търпиш тампон, давай. Аз веднъж пробвах ама нещо ми беше мн неудобно и оттогава не съм била с тампони.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    при сменянето на климата, цикъла закъснява. Така че, отиди на море преди още да ти е дошло и ще видиш че може да ти закъснее или да те пропусне този месец. Аз две години поред бях така. Тъкмо трябва да ми дойде, отивам на море и ми идва чак с една две седмици закъснение. Иначе, като изключим този вариант, ако можеш да търпиш тампон, давай. Аз веднъж пробвах ама нещо ми беше мн неудобно и оттогава не съм била с тампони.
    Цикъла не закъснява, а може да се смени. Аз на едно море изобщо не очаквах да ми дойде, а то взе, че ме изненада. Искам да кажа, че е възможно наистина да не ти дойде там, но може пък да ти дойде и още първия ден като отидеш там.

Тампоните се слагат навътре, целия пръст трябва да ти влезе, за да е правилно сложен, иначе се усеща.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Аз миналата година имах същия проблем, дойде ми точно преди да отида на море и бях с тампони(( за 1 път)) и ми беше адски неудобно. През цялото време ги усещах, знам че е защото не съм ги сложила правилно, но по друг начин не мога т.е незнам...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Ако ти е нужно да закъснее с няколко дни - вземи хапче. Аз съм изпозлвала 2 пъти и след това всичко си беше идеално.

Супер фен Аватара на j_adore2
    Да и аз мисля че хапчето е по - добрия вариант .. Един път бях с тампон на басейн и като се намокри и се изду,щях да се пръсна.Ужасно е
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Мега фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от j_adore2
    Да и аз мисля че хапчето е по - добрия вариант .. Един път бях с тампон на басейн и като се намокри и се изду,щях да се пръсна.Ужасно е
    Като си го сложила да стърчи, как няма да се намокри! Понякога се чудя дали се смея или да се ядосвам, че се дават такива мнения.

Фен
    Град
    Plovdiv
    супер много пъти съм била с тампон на плаж и никога не се е "издувал", просто трябва да се сложи правилно

И аз така! А и ме е страх после да не би да не мога да го изкарам
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Мега фен Аватара на koshtramba
    Няма по-хигиенично нещо от тампона, объркала си се.Именно превръзките са ужаааасно нехигиенични Откакто нося тампони, дори не си усещам цикъла.Права е Nadelina, и аз съм влюбена в тампоните.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си