- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- И пак животът е гаден!
Преди два дни отидох на дискотека. Три момчета които не са ми с които се познаваме ми казаха, че няма какво да правят и казаха да отидем да изпием по нещо. Нямах какво да правя и се съгласих. Добри момчета, досега не са ми правили мръсно! Бяхме общи познати с едни приятели и с времето се сближихме. ОТ време на време когато няма какво да правим излизаме да пием по нещо. Ей така, за спорта.
Така стана и преди два дни.
Съседната маса беше празна и по едно време дойдоха две момичета и питата на английски дали е свободно, единят вика че е! Седнаха те. Мексиканки. Куклички. С някакви къси поли, абе супер мадами. Дето са дошли в Европа да се наебат. По едно време единят вика да ги почерпим шотове. Добре, почерпихме ги и те едни усмихнати и завързахме разговор. Ама личи си че са дошли с цел ебане. А моите като почнаха да ги заговарят и онези усмихнати, прегръщат се. А аз като помечих да ги заговоря ми казват да не се обаждам. Абе педал, нали заедно сме излязли, защо да не се обаждам. Размениха си телефоните с мексикаките и още същата вечер се наебаха. А аз останах на сухо. Това ми е болката, и за мен щеше да има място. Ама педалите викат НЕ СЕ ОБАЖДАЙ! Майка им ще еба. А те се наебаха с мексиканките!
Нали уж се пишат приятлите, а ми викат АИТЕ ДА ИЗЛИЗЕМ ДА ПИЕМ ПО НЕЩО, а като се появиха момичетата изведнъж да не се обаждам.
И пак животът е гаден!
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Punked!!!
Абе то не е заради ебането. Ни най-малко! Мене ми е кофти защото тези уш се пишат приятели и нали много разпуснати уж, а като става дума за ебане и да не се обаждам. Че кои са те да ми казват да не се обаждам!!! Заедно сме излязли, и друг път са ме викали и аз винаги съм бил насреща, а сега ме игнорираха от ситуацията! Ето за това ме е яд!Първоначално написано от KiSsMyAsS
![]()
![]()
![]()
![]()
Те, че не са не са ама ей така, от време на време излизаме като няма какво да правим, ама ми стана много кофти и убидно!Първоначално написано от KiSsMyAsS
В тая случка важи поговорката: "Заради путка, не ставай на путка." Сами си го осмислете.![]()
Е пиши на Снеки .... Като ви следя темите и двамата сте на 1 акъл ... Токувиж си паснете .... Ще си правите 3-ка с Ненромалника .......
De-Phazz - Anchorless
аххахахахахааххаххааххххх хххххххххахахахахахахахах ахахахаПървоначално написано от Vichko0o
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,,Take iit slow..make it happen baby..''
Леле изглежда и при мъжете има интригиам иизглежда не се вписваш там.. не те приемат насериозно.. кофти е че не си впечатлил и момичетата кой знае колко да им натриеш носовете на ония те д амълчат..
дам, живота е гаден понякога![]()
Cruel Intentions