- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Много, мноого скучно лято... (unbelievable ! )
Таа.. понеже тва лято ми се очертава да съм само вкъщи, на село или евентуално на море за седмица.. си нямам идея кво ще правя..
Тука като съм си на Враца.. ии цял ден вкъщи, щото чак вечер към 18,00 излизаме, щот иначее ни е много тъпо на сички цял ден да виснем на вън.. А като седя в нас един компютър и тва е.. А като ида на село същото без компа.. Само дето се показвам от време на време навън..
Най-много да зяпам филми цял ден или да прочета Илиада () ..
Е та, освен морето кфи са ви заниманията цял ден и цяла нощ бе (освен морето) ?? Аз за един час се изчерпвам тотално във всякъв вид занимания...Кво ше се прай нз..
![]()
аз сега малко тъпея, защото дружките учат /нямали са предварителни/, а работа още не мога да започна заради идващите редовни изпити. след това ще е малко по-енергично и интензивно. засега излизам от време на време, чета, джиткам футболче понякога и си кеся пред компа.
скука си е леко засега, да.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Поне излизаш с приятели, бе, не е чак такава трагедия. На мен пък ми втръсна все да давам идеи, да се опитвам да организирам и да подпитвам, а насреща да ми се правят на интересни.![]()
Мен не ми е тъпо цял ден да съм навън...
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Ся заминавам за 10 дена, после съм и седмица на море![]()
Иначе излизам на кафета и разходки с приятели, гледам телевизия, занимавам се с компютъра или чета някоя интересна книжка![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
По светло много жега и нищо не ми се прави, така че излизам, когато се стъмни (МУАХАХ!) и в повечето случаи се прибирам на другия ден и спя... докато отново не падне мрак.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Първоначално написано от Swinkenhoffer
![]()
Аз съм в сесия и живея ебаси скучния и тъп живот ;Д
Иначе лятото ставам към обяд, чета си книжки или гледам филмчета. Вечер иху-аху с другарчета. И не ми е тъпо. Но човек като не се е научил да се радва на собствената си компания, ще мре от скука...
Saatana vittu perkele hate crew!
Аз пък денем си излизам най-често, евентуално някога и вечер...![]()
Не разбирам какъв ти е проблемът с излизането денем, нито сега са чак такива жеги, нито нищо. А за през останалото време се запиши на някакъв спорт или някакви занимания, де да знам и аз.![]()
Аз ще съм с приятелите и с гаджетоЩе ходим на планина, най-добрият ми приятел ще ме учи да въртя огън :P На море може би... Абе не мисля, че ще е скучно.
We are Pein, We are God!
Зариби се по нещо яко. Грънци.![]()
аз си дрънкам на китарата и играя футбол (когато има с кой)
работа ме домързя да си търся...септември с даскалото
и си ми е забавно![]()
Ваканция,юнашката,обичат я децата,
че шапка на тояжката развяват цяло лято.
Пеехме тази песен във втори клас,ама как ли се казваше.
Аз ходя на тренировки,излизам с приятели,плаж,разходки,спо т,екскурзии..не се оставям да ми е скучно![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
Ми прочети "Илиада"малко тегава е за четена, ама си трябва... Иначе аз смятам цяло лято да пътувам, партита, ларп, разходки, книги... такива работи, с тва ще се занимавам...
басейни ? кафенца ? секс в жегата ?
то густо, то пусто
покрай ВРАЦА има кво да видиш!!! разходи се с приятели...не е сложно
Ох, и на мен ми се задава тъпо лято май![]()
На море тая година изглежда няма да ходя, на лагер също. Oстават басеините.. Ще се излиза с приятели, ще се ходи на кино. Определено денем няма да ми е тъпо, понеже спя до към 2-3-4 обикновено.. търся си работа, ако намеря ще е добре. Та, намери си работа, ходи на басеини, на село, НАСПИ се едно хубаво, че пак ще доиде училището и няма да можеш да се наспиш![]()
Има начини да си направиш лятото забавно дори в собственият си град. Просто трябва да измислиш всеки ден да правиш нещо различно.![]()
ПМГ.Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
Ми ние си излизаме с фр, ноо вечер.. Случва се и да излезем по центъра да се моткаме из улиците.. Въпроса е, чее (освен спането до 14,00) друго вкъщи няма кво да се прай..А то и като дойдат големите жеги няма шанс да мръдна от нас през деня.. Винаги когато е много топло на мен ми става едно такова поспаливо и ако изляза ше е е*ати тъпотията..
Аз бях в ЕГ... Тъпотия няма само на морето .. но и работа не се намира в тая криза ... не е просто спекулация ... а е реална ... сложно е ...Първоначално написано от taffy
2 месеца бързо ще минат ;Д
фитнес, масажи, тичане в парка, вечер навън с приятели, седмица на море, 2 3 дни в кръстова гора, 2 седмици на село с новия басейн, чета книга, рисувам за изложбата на есен ...очертава ми се много хубаво лято ....
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
+1 и въпреки всичко пак има недоволниПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()