- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Много, мноого скучно лято... (unbelievable ! )
чета задължителни неща, отмарям с приятни книжки
пиша повече отвсякога
предстои шопски юли, но пък поне седмица във Варна, 5-7-10 дни на юг, също Пловдив, Търново, т.н.
ще си шия джобчета за стаята
планувам някой интересен курс
199
...
утре почвам работа... не ми е скучно на мен![]()
то густо, то пусто
ми нормално да ти е тъпо като мислиш кво да праиш а не оставиш само да се случи ама за да ти се случи нещо трябва да се излезе
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Гледай филми у вас,запиши се на някакъв курс,мастурбирай...![]()
skype me:az100yan
Футбол,приятели,забавления ,купони,разходки,плажове,мо ре,екскурзии,момчета,shopping и какво ли още не.![]()
you know my name.
NOT MY STORY.
Лол..имаш толкова много неща да правиш само вкарай малко въображение и желание...!
Ами с приятелите ми през седмицата си организираме купончета, преди ден-два бяхме на Витоша...надявам се пак да отидем.
Иначе в момента живея извън София и ми е малко трудно да идвам често. Но и тук (в Елин Пелин) имам приятели. Излизам с тях вечер по 2-3 часа...през деня си каня гости/отивам на гости, чета книги, стоя на компютъра и т.н... Ако съм в София пия бира в някоя градинка през деня...вечер по-различни неща.![]()
Тук в Елин Пелин всяка събота излизам, за нещо като купон...и след като се прибера сутринта имам нужда от реанимация (един ден)
В началото на Август заминавам за Варна, а на 20 и някой си отивам в Париж.
Реших да не работя това лято, защото за месец няма смисъл...иначе от началото на есента, или пък от началото на 2рия срок...![]()
И аз съм така. Иначе правя едно и също: вися пред компютъра, рисувам от време на време, ходя на плуване, гледам филми, правя пържени картофи, слушам силно музика като ги няма нашите, карам колело, но не по големите жеги разбира се, защото може да хвана някой слънчев удар
Ако нямаш желание за нищо и те е хванала лятната умора е нормално всичко да ти е скучно, затова ти препоръчвам да спиш по цял ден и по цяла вечер да купонясваш по дискотеки и заведения с приятна компания. Друго не можах да измисля![]()
Започни работа ... така свободното ти време ще е запълнено ..![]()
.. запознай се с нови хора и излез с тях ... запиши се на нещо ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Може да бъде и по-лошо... Пак сте по-добре от мен,щото си изгубих тела ии сега нещата с родителите ми хич не са ок... казаха,че няя да излизам до края на ваканцията /което няма да стане де, но сега към 1 месец няя се вясвам навън :[/ По цял ден вися вкъщи, от компа на телевизора и обратното. Най-скапаната ми ваканция EVER!Мислех да почна работа,ама ква ти работа,аз няям дори 15
Издивявам...
Най-ЯКОТО предложение!Първоначално написано от Rinnegan
Аз се чудя на хората които казват че това е тъпо. taffy, просто трябва да намериш нещо като за теб и всичко ще се оправи.
As S1m
KuRwA
![]()
Аз по цял ден гледам филми , чатя в скайп , вися по кафета , излизам с приятели и така...![]()
Mен времето ми влияе много.. Напоследък е гадно, следователно и настроението ми е кофти.. Много тъпо/
Една от причините да мразя лятото е, че е скучно. Познатите/приятелите ми заминават на море, по родни места, по села, на бригада в америка и социалния ми живот удря дъното. През деня е горещо и трябва да се седи вкъщи.
Обаче това лято имам по-големи очаквания, ще има с кого да излизам, ще ходя няколко пъти до морето сигурно, ще спортувам и ще уча.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Аз ще се готвя за матури и кандидатстване.Ама първо 2 седмици яко бездействие.![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Запиши се да тренираш някакъв спорт - баскетбол,тенис,плуване ..![]()
да,и на мен ми е адски скучно.
та аз зимата излизах повече и беше по-добре!
или е прекалено горещо (обикновено), сега пък е твърде дъждовно.
понеже много се дразня на всички,няма с кого да излизам.
в момента заниманията ми се изчерпват със:
четене на книги,гледане на филми,слушане на музика
висене по форуми,myspace,блогът ми
ядене,пиене и пушене
сън
![]()
оф, и аз почнах да се отегчавам нещо... хем не ми се излиза, хем не ми се стои в нас.
баси тъпия сезон, дано умре.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Вие сте луди, толкова як сезон... времето тече толкова бързо и безпощадно, а вие се чудите как да убиете цяло лято![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Много мразя лятото. Супер тъпия сезон. Мислех, че два месеца ще спя и ще мързелувам в нас, а откакто е почнала ваканцията постоянно обикалям и нямам никво свободно време. Дано поне август или септември да са по-спокойни, защото иначе официално това ще бъде най-тъпото лято досега. ;/
абсолютноПървоначално написано от Raybeez
Чети книги, излизай да пиеш бира или сокчета, според предпочитанията, разходки в планина/парк/около блока ако нямаш др екстри :д, потърси си работа, ако имаш години.. или пък спорт, въпреки че той заема мн малка част от свободното време. Тряа да имаш фантазия бе , тооолкова мн неща има за правене.
Аз честно казано до сега един ден не съм си седнала в нас.. и ми е яко.
.!.
Ами пак си по добре....на мене по едно време ми писна само аз да се обаждам на познатите си (вече не ги наричам приятели) за да излизаме.....ииии реших да вида дали те на мене ще ми се обаждат иии се оказа че никой не го е грижа за мене.Сега уж съм решил да се променя,но не прая нищо по въпроса и само си седя вкъщи слушам музика и размишлявам на тема - колко съм тъп.....
И на мене ми е страшно скучно... Излиза ми се, само че извън до болка познатия ми квартал, обаче нашите (и по- скоро мама) няма да дадат да отида сама с приятелки някъде... Ужас. По цял ден се чудя кво да правя.. .![]()
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
Колко сте отегчени всички![]()
Аз това лято имам страшно много идеи за подобряване на стаята ми.. По цял ден стоя в гаража и се правя на майстор (има ефект..)
Намерете си и вие нещо за правене. Това компютъра е идиотщина.. Излизайте, разхождайте се, четете интересни за вас книги, гледайте филми, ходете на кино и театър.. Влюбете се ако щете![]()
пп: момиче съм..
да не обърка някой![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()