- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Много, мноого скучно лято... (unbelievable ! )
Вие искате цял ден да ви е интересно ли?![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Излизай навън,разходи се,купи някоя интересна книга.Излез по-рано с приятели в парка,направете си пикник все ще се намери нещо за правене.На село копай в градината![]()
Jumbie483 как да ходя по театри и кина като няма такива екстри в моя град ? Как да се правя на майстор като дядо ми ако ме види в работилницата му, ще ме убие ? Като малък му пипах инструментитите и повече не смея. На море няма да ходя, нито на планина. Излизаме всяка вечер едни и същи хора, дори и да се саберем примерно повече хора пак е някакво тъпо. Няма какво да кажем...ходим по едни и същи места. Всички 6 кафета са ни до болка познати...Общо взето като живееш в малък град и нови хора не можеш да срещнеш :/ всички се познават.
И така сега какво прайм ?
върви в друг град за няколко дена примерно..........Първоначално написано от TheBlackStranger
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Аз пък си прекарвам Xtra .
Сутрин бягам.
Като стане горещо - на кафе
След тва са мотам навънка с приятели.
Като са прибера гледам или някъв филм или сериал
иии.....после в Леглото0о0о![]()
![]()
![]()
Да ида някъде другате, защото си нямам работа не е оферта...Къде ще ида, кво ще правя ?Първоначално написано от kuklichka_bg
100+Първоначално написано от TheBlackStranger
На мен също ми се очертава супер скучно лято.Вече отдавна се примирих,че ще карам без море или планина...
Ами какво правя?Когато съм си в нас,слушам музика,гледам някой интересен филм,чета книги.За да убивам времето съм си взела един разговорник и се мъча да уча испански.Все ще ми излезе полезно.Излизам и с приятели и така...
Иначе нямам кой знае какви планове.Най-вероятно ще постоя по малко и на двете села и през останалото време ще съм си в града,правейки все едно и също.
Много интересно, момиче от Ловеч, фенка на говедата... дай малко инфо (може и снимка)![]()
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
Издържах почти месец без да правя нещо, затова утре се записвам на плуване. xD
...
Абе квото и да си говорим всичко опира до парите,
имаш ли ги, ше намериш в какво да ги вложиш-партита, морета, планини, хоби и още какво ли не, ,уплътняваш си времето, правиш нещата, които обичаш, няма масто за скука, всичко ти е на 6.
Знам, че звучи превзето, но е факт.
![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Така го казваш все едно е нещо невъзможно.А снимки по форуми не пускам...Първоначално написано от Rowdy
![]()
Аз също съм от Враца..може да излезем ако искаш![]()