.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Изгаряне от въглен

Здравейте!!Днес бях в Наргиле Бар и наргилето падна върху мен и понеже бях с къси панталонки,краката следователно ми бяха голи и въглените паднаха то4но на краката!Сега е зачервено и на места почват да се образуват мехурчета..!!Според вас ще ми останат ли белези и,ако отговора ви е да дали ще мога да го предотвратя и с какво ?..

Никой ли неможе дам и помогне ?!

Мисля, че трябва да отидиш на лекар.
    Където глупостта е образец, там разумът е безумие.
    Йохан Волфганг Гьоте

ми дай на ваште да го видят ако преценят че е зле отидете на лекар а ако не е толкова си сложи лед и си вземи нещо за изгаряния и за белези

Супер фен Аватара на breathless
    Съмнявам се, че ще ти остане белег.
    Ако остане .. най - най - много за една година да се заличи .. предполагам ;д
    And I will never hurt you or desert you,
    love you from the very day your mama birth you

Голям фен Аватара на Vincitore
    Намажи го с крем " Здраве ". Забелязах че това кремче действа доста . Ако не - питай в аптеката за някое за изгаряния ..

Град
    софия
    Има едни спрейове против изгаряне. Мисля, че Пантенол се казва и е около 10 лева. Помага наистина. Веднъж нещо готвех и ме напръска от тигана много гадно и мама го купи и след 2-3 дни нямах нищо, а ми бяха излезли и на мен мехури. А опитай и с Вита Мерфен. Струва около 4-5 лева. Успех! Надали ще остане белег за дълго.

Супер фен Аватара на j_adore2
    Да .. Пантенол или Дефламол,а за да не остане белег - Контратубекс.Майка ми се беше изгорила на печката ии се маза с кисело мляко .. Не знам
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Супер фен Аватара на pinki
    Няма да ти останат белези не се тревожи! Краката ми до кокалчетата бяха в мехури, защото скочих в жар и не ми останаха белези. Купи си пантенол да облекчи болката и не се тревожи
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

абе зависи от кожата и аз се бях изгорила с въглени от камината и си виках че нищо няма да остане и сега имам белези

Мега фен Аватара на Rofl4e
    няма да има белези.. според мен просто спукай мехурите

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    разрежи един картоф на 2 и го наложи върху засегнатото..ддз...имаше едно за мазане..ама не помня как се казва ...не пукай мехурите че ще стане по зле.после мажи с контрактубекс ...успех
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на Shia
    От мехури остават белези,аз имам от изгаряне такива.Мехури НЕ се пукат,ще се възстановиш по-трудно.Имай търпение и в никакъв случей не пукай.

сложи си сода...тя помага
    And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever

Фен
    Град
    Plovdiv
    няма да имаш белези,но не е зле да ползваш нещо за изгореното ,например дефламол

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    Аз имах мехури от изгаряне преди 4-5 години, изрязах ги с маркетна ножка и не ми останаха белези

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си