- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- МОМИЧЕТА кой МУСКУЛ гледате в мъжа
Искам да Ви попитам кой мускул заглеждате в мъжа
- бицепс
-трицепс
-гръб
-гърди
-крака
-рамо
-корем
Само без да казвате
-усмивка ... очи ... коса ПИТАМ ЗА МУСКУЛ
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Преди като видех момче със страхотен прасец се топях,а сега няма значение![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Дупето защо го няма![]()
Гърдите и долната част на ръцете... Като ръцете първо ги заглеждам...
Бицепс,трицепс и гърди . Абе от рамото до лакътя най мн м кефят и гърдите и корема.. ии мн нещаама ще гласувам за гърди :P
Cruel Intentions
Щото е малоумно според мен. На жените им се гледа задника не на мъжете.Първоначално написано от Wadafok
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Бицепс определено.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
гърди също и дупе въпреки, че го няма![]()
![]()
аре пичове, почвайте с химията![]()
![]()
![]()
Германски форум- задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп.
Като се прекали става гнусно.Първоначално написано от stratega
Аз не харесвам прекалено мускулести мъже![]()
Може би първо гледам гърба и коремаддз,определено мускулите не за първото нещо което гледам в някой мъж..
гласувах за гърди
![]()
мисля че на повечето момичета ни харесват момчета с повече мускули на горната част от тялото, защото така можем да потънем в прегръдката им
По принцип не си падам по прекалено многото мускули..Но пък едно по-широчко гръбче, би изглеждало .. мъжествено!![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
прекаленото не е на хубаво , но едни силни ръце добре оформени и един хубав гръб и![]()
аз обожавам коремчетата,а те вървят с комплект гърди и силни ръчички![]()
Абе или ще има от всичко по малко, или от всичко по много, или няма да има нищо. Тфа да имаш големи ръце пък да нямащ гърди или обратното или сякфи такива тъпи комбинации, е супер глупаво.. аз съм за нормално оформеното тяло стегнатко, едричко и леко релефно(бахти претенцията дето съм
)
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Аз ги харесвам целитегръбчетата много ме кефят
![]()
и коремчетата ама ги няма...... ква е тая анкета...
![]()
+1Първоначално написано от BePoHuKa
Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?
Еми корем незнам защо го няма сложих ,но може би щото го бях написал последно нз , ако го няма в анкетета го пишетеПървоначално написано от THeCheRry
![]()
гръб,гърди и бицепс аау ..![]()
![]()
Колкото повече,толкова повече)