- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- МОМИЧЕТА кой МУСКУЛ гледате в мъжа
Ми не е малоумно,а е факт-всичките ми приятелки и познати се заглеждат по мъжки дупетаПървоначално написано от eXpl0d3
.., и още как
![]()
![]()
![]()
.(...\..../...)....
..\...\../.../.....
...\...\/.../__..
...|......)...)..).
..(__)../.../../.
...\.....(_ /_/..
....................
И азззПървоначално написано от GreenFairy
![]()
"ръцете по-надолоооо" се нарича предмишница![]()
и аз това викамПървоначално написано от Wadafok
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Хммм... Не е вярно. Корема ми е твърд, но отгоре има 1см пухена възглавничка. Но пък гърдите ми са стегнати и ръцете ми също...Първоначално написано от NaNa_SladuRana
П.С. Корема си не смятам да го променям, или поне него ще го оставя последно, защото коремни преси най-мразя да правя...
За информация на всички ще кажа, че пениса не е мускУл. Сами проверете какво е, има Гугъл. За да ви уверя, че НЕ е мускул, ще кажа следното:Първоначално написано от kantonecApetur4
Ако беше мускул, всички мъже щяхме да имаме 20-30 сантиметрови. Защото както всеки мускУл, от тренировките и пениса ще расте.
Внимавайте малко повече по биология...![]()
![]()
и аз мразя да прая коремни са прая за ръце най - мнПървоначално написано от noproblembitch
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Искам само като ме предгърне да усещам как потъвам в ръцете му.....пък кой мускул гледам...никой..пука ми че ми дреме!
+1Първоначално написано от qn1to0o1
![]()
Mi ricordo montagne verdi
e le corse di una bambina
con l'amico mio piu sincero
un coniglio dal muso nero.
ДУПЕТО гледат жените!
Това е статистически категорично доказано от Теорията на пола защо е така.
+1Първоначално написано от batkodoki
-1Първоначално написано от iwancho
аз МНОГО рядко се заглеждам по дупета..
Cruel Intentions
Делтовидния мускул, триглавия мишничен, диафрагмата и не на последно място сфинктера ( о, дано все пак има някой, който да знае къде са тея мускули )
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
О дано знаеш че сфинктера е мускула на ануса ти а ти го гледашПървоначално написано от it_ends_tonight_
хаха ей на тва му се вика прост човек.
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
О дано знаеш че сфинктера е мускула на ануса ти а ти го гледашПървоначално написано от it_ends_tonight_
хаха ей на тва му се вика прост човек.
Ти от къде знаеш??Явно не си наясно какво харесват жените..Ами дааа добро утро гледаме и дупето и дори го харесваме и му се радвамеПървоначално написано от eXpl0d3
.Не искам да гласувам,защото аз гледам цялата фигура като цяло,а не отделен мускул..трябва всичко да е оформено..или пък нищо..няма средно положение...
оо тази тема ми харесва : ) попринцип корема най-мн гледам и задника !![]()
МРАЗИМ ЧАЛГАРИ С НАРИСУВАНИ ВЕЖДИ И ДЪРТИ СЕЛСКИ ПЕДЕРУГИ
краката...определено...имам слабост xDxDxD
а сега лятото честно казано гледам цялото тяло...
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Мииии честно казанооо.. не знам.... ама при моя определено май беше задника..
![]()
![]()
Много му се кефя..
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Първоначално написано от eXpl0d3
О, представи си не съм учила биология! Аз ако не знаех, щях ли да напиша в скоби 'дано поне някой да знае къде са тея мускули' ... Ей на това му се вика прост човек....
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.