- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- МОМИЧЕТА кой МУСКУЛ гледате в мъжа
Оо, нидей така ше са разплачаПървоначално написано от it_ends_tonight_
и гледаш му ануса тъй ли
![]()
![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
гласувах за бицепс, но се заглеждам най-вече телосложението да е пропорционално![]()
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Че,защо да е малумно както вие искате да гледате супер яки задници така и ниеПървоначално написано от eXpl0d3
По темата: гърди![]()
Извинявам се за офтопиците, дето се налага да правя заради тоа плитък индивид. Опитите ти да бъдеш остроумничък не стават - що се залови за сфинкетра точно? Ами диафрагмата няма ли да се сетиш, че и тя не се вижда?Първоначално написано от eXpl0d3
![]()
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Ааа ама то е трябавало да е забавно ХАхахахахА (падам от стола) хаах ...Първоначално написано от it_ends_tonight_
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Не си падам по мускулести![]()
nicolepcd
Някой мислят да привършват вечеПървоначално написано от stratega
![]()
Vin diesel RULZZZZ
тва според мен е тъпода не съ си избирала приятеля по тва колко са му развити мускулите,пъки мъже с прекалено огромно мускули които се тъпчат с различни креатини,протениеи и т.н. ме отблъскват
![]()
Първоначално написано от Xrisenceto
(които се тъпчат с различни креатини,протениеи и т.н. ме отблъскват )
И кое му е лошото на протеина,или креатина...![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Първоначално написано от InDo
тва че само на външен вид докарва мускули и всичко е искуствено,има в моя град един който има мускули и се тъпче с разни такива а всички го смачкват от бой
мисля че се отклоних от темата ;]
кракатааааааааааа.... ама да не са супер големи и мускулести... ами нормални и здрави алллл![]()
Imash unikalno typo razsyjdenie nad temataПървоначално написано от Xrisenceto
Pyrvo - hvani se i poprocheti za hranitelnite dobavki za pokachvane na muskulna masa i sila, posle za medikamentite za pokachvane na muskulna masa i sila, sled tova se pointeresuvai toq v tvoq grad ima li smelost, nqkoga bil li se e, i shto za chovek e, togava pishi prostotiite si.
POCHTI VSEKI, koito hodi na fitnes vzima hranitelni dobavki. muskuli se pravqt s hranitelni dobavki + usileni trenirovki (i syotvetno pokachvane na tejestite -> poveche sila). nqma go filma da piesh neshto, da se myrdosvash i da pravish muskuli.
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
пълни глупости. хранителните добавки са най-голяма измама в света на бодибилдинга. магически хапове и прахчета няма, освен ако не си биеш хормони в гъзО, но пък тогава ще имаш доста други проблеми. почти всеки, който ходи взима добавки? ГЛУПОСТИ. взима всеки, който си има мисли, че има някакъв ефект. мускули не се правят с добавки. правят се ПРАВИЛНИ, редовни тренировки + правилно ядене и почивка. и все пак, няма да те разубеждавам, пий си протеина, жив и здрав.Първоначално написано от Gabroveca
Az v momenta nishto ne vzimam, protein ne sym pil, no pyk pih kreatin monohidrat 1 mesec, i dori kogato rabotq (rabotq v zavod) se izmarqm po-trudno, ot kolkoto kogato ne go pieh. Taka che pri polojenie, che sym probval i ZNAM che ima efekt ot kreatin monohidrata, ne se opitvai da filosofstvash.
S pravilno hranene nikoga nqma da mojesh da si dokarash kolichestvoto produkti, koito priemash ot sheika.
това е плацебо ефект. пиейки си монохидрата преди и след тренировка, очакваш да "се възстановяваш по-бързо, да имаш приток на сила" и др. глупости като тия. друго - не можеш да си набавиш необходимото от храна? за това чакаш на синтетиките ли? културисти са си признавали, че това е просто бизнес, те имат изгода, защото са лица на фирмата и представят дадения продукт. с тия добавки, освен да си затормозяваш бъбреците, не виждам друго кво можеш да направиш.Първоначално написано от Gabroveca
Az ti kazah - pieiki si monohidrata po 5 grama na den (togava oshte ne trenirah) se izmorqvah po-trudno vyrsheiki rabota, koeto predi me izmarqshe dosta.
I tuka ne mesq fizicheska umora s psihicheska naglasa (prosto predi muskulite mi v 1 moment plamvaha i otkazvaha da mi vdigat rycete).
Za proteinite - az protein ne mislq da vzemam, samo glutamin.
bratovched mi vzemashe proteini - izpi 6 kg ot tqh (smeseni s monohidrat, glutamin, l-karnitin i t.n.) i kachi 12 kg za 8 meseca i to 80% ot koito v muskulna masa, a toi poprincip e ot slabiq tip momcheta (ima byrz metabolizym)
Гърди
Първоначално написано от Gabroveca
не ми казвай ти на мен аз кви разсъждения имам
няма да чета за никви добавки знам достатъчно и съм ходила на фитнес и съм слушала безброй много работи
никъв не си да оценяваш мойте писаници "простотии" и го знам що за човек е не ми казвай кво да правя ако не знаех нямаше да пиша тук
и на последно място ще ти кажа многознайко пий си тъпите добавки и да го духаш![]()
айде със здраве![]()
Пиши на КИРИЛИЦА!
.: machoka :.
прави мускули бавно но истиснки и наистина да си здрав не да ми се надуеш като балон и ми се правиш по улиците .... а тва където не си се уморявал просто е вредно от тва ти се разширява дроба и имаш повече въздух ама като спреш да пиеш и ... ти си знаеш
Аз пък гледам буцинатора им и после шивашкият!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P
а той да няма пари пак да видя как ще го земете![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii