- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- МОМИЧЕТА кой МУСКУЛ гледате в мъжа
гърди рамене и прасции гръб но не от тея нацепените телета .. за мен едно мом4е може да тренира 3 неща :
някакво бойно изкуство
гребане
футбол( ПРОФЕСИОНАЛЕН ) тези са най добре в тела особено гребците![]()
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Гръб като моя?Първоначално написано от anity0emko
<-----------------|![]()
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
Grub i ruce.. =]
.. Pebuls ., slunchoo ;]
.. гръбчето![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
гръб и гърди![]()
![]()
гласувах за гърдите
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
А къде е най-важният мускул???
Задал си реторичен въпросПървоначално написано от Schweik
добре де момите не обичат ли мускулите на ръцете все пак аз съм на 15 и само това редом с другият основен мускул са ми най-силните части
![]()
Момъка, решил да тренира и се чуди на кой мускул да наблегне повече.. вие с тези дупета, съвсем ще го объркате..![]()
Еми ходя на фитнес и аз, ама кво да оправям първоПървоначално написано от epizod
кво да направя с гърба ми, да си сложа космодиск ли ???
Ама наистиа питам къде е най-важния мускул???Защото хората имащи го ги возят в кола, а тия дето имат само другите - прекопават поля....
мн си оригинален ...Първоначално написано от Schweik
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Ем не съм и искал да се правя на интересен...така е.Както и да е-ти не си оригинален, ае у лево !Първоначално написано от eXpl0d3
Най-важния мускул е коремния, той поне в секса си оказва най-силно влияние. Ама въпрос на старание де...
горе не знам как да го опиша рамена ли е какво .. предната част на раменете и малко надолу като се стегне ако е хубаво .. очичките ми оставатт .. или бях се заплеснала по едно момче на което гърба му беше колкото 2 като мен а прасеца колкото талията ми нооо.. беше малоумен и това че е перфектен не му дава правото да се държи тъпо и надуто![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more