В София някой виждал ли е или има ли такива обувчици http://www.shoewawa.com/guesswhosesh...le_sandals.jpg много ми харесват и ако знаете на какви цени са .. Благодаря предварително (:
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Виждала съм такива в Мола и бяха около 50-60лв.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Вчера видях във един магазин в центъра.. струваха 40-50 лева..![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
има навсякъде такива обувкиот най разли4ки платове и цени.Просто трябва малко да се поразходи6.Даже 6те забе6ели6 всеки 2-ри с такива
![]()
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
Щом в Русе има подобни, даже май са същите, какво остава за София? Иначе на мен са ми отврат. В това топлото, с това тип "крачол" нагоре.. велико. Че и от 40 лв. нагоре..![]()
хааа в Силистра също имаама не са по 60, а по 30-35лв
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Първоначално написано от roksana_1
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
такива ся са на мода поне във варна при нас ги има почти във секи магазинПървоначално написано от ZaGadKkAa
![]()
,,Take iit slow..make it happen baby..''
Сигурно някъде по Витошка или по Пиротска ... пообиколи малко ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
в Пловдив има във всеки втори магазин![]()
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
+1Първоначално написано от bubinkaa
В Paolo Botticelli - на Графа след попо към Славейков. Голям е магазина, няма как да не го видиш.
От Русе съм и тук всяка втора "ефектна мацка" е с такива сандали.![]()
Има ги в Paolo Boticceli,поне тук де
абсолютно навсякъде има такива и подобни,обаче са ужасяващо грозни.
Преди няколко дни мернах подобни на "Раковска" точно преди пл. Славейков, от страната на Дон Домат,ФЕГ....абе обратно на Сточна гара, дано разбра.![]()