.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Проблем със зърната!

Значи имам едно мааалко проблемче.. или бих казала 2 огромни проблема зърната ми са щтръкнали ли по точно... нямам зърна... не знам как да го обясня... Така.. ще карам малко по бебешкия език значи да кажем че зърната са тфа което стърчи... и около тях има кафеви кръгове... та.. аз не напипвам зърната си.. те са едно цяло от тея кафеви кръгове... иии не знам дали е много нормално и може ли да се поправи някой може ли да ми помогне

*Извинявам се за това обяснениее ама... не съм много добра в тея неща мерси предварително , на тези които ще се престрашат да ме разберат и да ми отговорят

Град
    Своге
    Дай снимков материял , че така трудно ...
    И култура не ми липсва да подпаля , липсва ми запалка !

Град
    София
    Явно още не си порастнала достатъчно (ако си към 13-14-15 .. ) и мойте бяха така в началото, но се оправиха .. споко .. ще дойде и твоето време
    Марио

+1 чакаме снимков материал
    Огромен подпис!
    .; machoka :.

аз долкокото разбрах...:Д нищо не разбрах май
    искаш да кажеш,че зърната ти са големи като телефони шайби???
    бтв големи зърна си отиват с големи млеко централи ама големи зърна с малки цицондри=Отвратително
    същото се отнася за големи цици с малки и щръкнали зърна просто е грозно
    ани уеи не съм фен на гърдите : ) така,че ми е се едно какви зърна има момичето

Цитирай Първоначално написано от slun4evka
    Явно още не си порастнала достатъчно (ако си към 13-14-15 .. ) и мойте бяха така в началото, но се оправиха .. споко .. ще дойде и твоето време
    на 16 съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си