.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Наргиле

Hybrid View

Наргиле

Наргилето вреди ли на здравето ни ?

Град
    софия
    Според мен не. Е, естествено, че вреди, но не толкова, колкото цигарите. Нали димът минава през вода и се задържат катраните, нещо такова. Не знам и аз, ама споко, пуши си и да не ти пука.

Други мнения..?

Град
    Ст.Загора
    по безвредно е от цигарите 100 % ама все пак с мярка

Това, че наргилето е по безвредно от цигарите според мен е мит.
    И цигарите имат филтър, но незнам кой е по ефективен - водния или този на цигарите. Цигарите се пушат по-често и се поема по малко пушек, докато при наргилето ще пушиш 1 път с приятели, обаче димът е много по наситен.

И двете са вредни пък твое си е решението какво ще пушиш.

и двете си вредят разликата е че при цигарите най - много отрови се съдържат в хартията докато при наргилето няма такава и при двете има тютюн следователно наргилето трябва да е по безвредното от двете

Мега фен Аватара на Rofl4e
    не.. там е само тютюн няма катрани и въглероден оксид.. пуша от 3 години и ако изпуша 2-3 цигари една след друга ми става лошо.. а наргиле съм пушила около 40 мин и ме заболя устата да дърпам.. нищо ми нямаше бях си като репичка свежарка

И двете са вредни ,от цигарите се отлага катран в белите дробове ,но от наргилето се отделя въглероден оксид ,защото нямаме пълно изгаряне.
    Белите дробове са органи които могат да се възстановят от самосебеси стига да си в среда без замърсявания на въздуха.
    Йога и мъдрост

Град
    София
    Наргилето не вреди особено
    Марио

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си