.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

ГАФОВЕ по време на секс :D

Преди седмица -две пуснах подобна тема в раздел Любов за гафове по време на срещи. Сега е ред за гафове по време на секс. Каквито се сетите...

Сега аз съм първа.... беше отдавна. С приятеля ми се бяхме усамотили навън, бяхме се разгорещили... и уж нямаше никой наоколо, обаче се оказа точно обратното. Беше голям срам...
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

бащата на бившето ми гадже се прибра неочаквано, бяхме заключили входната врата, но прозореца на нейната стая беше отворен, прозореца и вратата се намират на разстояние от 50-60 см, а тя викаше доста силно и въпреки, че не ни хвана със свалени гащи със сигурност ни е чул, човека е адвокат - сериозен мъж )))

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от vesi1985
    бащата на бившето ми гадже се прибра неочаквано, бяхме заключили входната врата, но прозореца на нейната стая беше отворен, прозореца и вратата се намират на разстояние от 50-60 см, а тя викаше доста силно и въпреки, че не ни хвана със свалени гащи със сигурност ни е чул, човека е адвокат - сериозен мъж )))
    Кефи се, че не е прокурор

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    В Русия съм , в Русия съм (Бургас)
    Веднъж ме хвана бащата на приятелката ми с нея , сериозен човек , дървар с брадва . Беше много забавно как скочих от втория етаж и не си счуоих нещи , той беше буквално машина ръката му беше колкото корема ми , само едната , тежеше над 120 кг. ако ме беше набарал просто не ни се мислеше е поне не е казал нищо на приятелката ми . Друг гаф беше като бяхме отишли на хотел и започнахме , ама тогава ми беше за първи път и като отидохме и започнахме със стандартната поза ама не успях да и го вкарам или тя се беше вчепенила или аз , по - вероятен е втория вариант (:
    When my guitar gently crying .
    Yes dear , you are wonderful tonight ....

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Цитирай Първоначално написано от vesi1985
    Кефи се, че не е прокурор
    aaa не може ме барне, тя тъкмо беше направила 18

Град
    София
    имаше един гаф .. значи братчето на гаджето ми е на 10 и беше навънка .. нали да си играе .. а ние в неговото легло ( в кучешката ) .. НО по едно време се прибира брат му и в момента в който го чуваме, гаджето ми ме бута на леглото, докато все още е в мен и ляга върху мен и отгоре одеално .. Аз съм малко слабичка и той като е легнал така не си личи мн мн .. пък и то дете .. кво ще му направи впечатление .. И влиза в стаята а аз отдоло умирам от .. как да кажа .. не точно срам, ама той в мене още .. беше ужас .. и той брат му после си излезна .. ние си продължихме ..... и така. Но въпреки всичко ми беше мн кофти после .. и аз нз за кво ...
    Марио

Кирилицата е задължителна !
    hamilcar

Град
    Maina Town
    Ами аз живея в къща на 2 етажа и си нашите си стоят горе а аз си слизам на първия етаж и там никой др не идва. Но зимата бяхме с моя приятел в нас ии пихме кафе след което слязохме долу да си праим хубави работки :P обаче той беше сложил на баща ми чехлите и точно в момента в който си сложих дънките се почука на вратата и приятеля ми стоеше като вцепенен леглото бом бок, презервативи по земята.. косата ми и тя бом бок... обаче баща ми само си взе чехлите и се качи горе.. вечерта ги слушам си говорят с майка и той и обеснява и се хилят двамата тфа нещо се повтори почти същото след 2 седмици
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

бом бок? Ти нещо не си наред.

Град
    Сектора
    Цитирай Първоначално написано от Rookie
    Българио, за тебе те умряха,
    една бе ти достойна зарад тях,
    и те за теб достойни, майко, бяха
    И твойто име само кат мълвяха,
    умираха без страх.

Град
    :P In the hell
    Бабаата на приятеля ми влезе, и аз се крия под него,ама дрехите ми , белъото = всичко по земята...И му вика - Не си ли сам бе... и той - Остави ме да спъъъ (тфа беше първото което му хрумна, егати тъпото) (а беше към 6 следобяд )

Друг гаф, същия път:изцепих: Оххх приспа ми се ; щот миналата вечер не бех спала щях да умра от срам

Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от Rookie
    не съм наред... ? окей като не съм наред кфо ми обръщаш внимание
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си