- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имате ли татуировка?
Аз имам на прасеца. Само в началото беше няква странна болка, ама се свиква. За един час беше готов татусът. Изобщо не съжалявам,че съм я направилБих си направил и още една, но се чудя къде да е.
![]()
Нямам![]()
<3forbidden taste is the sweetest<3
нямам,но определено бих си направила...на врата може би или от вътрешката част на ръката..даже съм си избрала каква да е-определено японските йероглифи ме влекат![]()
не и не искам да имам
Нямам,но много искамНо наще не дават,макар че татко има
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
pffff imam edna i iskam o6te 1001 da si napraq da znaite golqma zaribqvka e sledkato si napravite purvataaaaa
Нямам, но и аз съм от желаещите да си направятВече дори си избирам модел... Много ми харесват celtic knot мотивите, но ще видим. Мисля да изчакам още година-две. Нашите нямат нищо против, но аз искам да е нещо специално, наистина интересно и няма да е зле в крайна сметка да има и някакв емоционална стойност, по някакъв начин да е свързано с мен...
![]()
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.
Не ама ИСКАМММММММ МНОГО!!! Ще почна да си събирам щото майка ми вика "Аз за такова нещо няма да ти дам пари."И за тва ше събирам и ше си праа до година (((попринцип не мога да пестя,събирам пари)))
И общо докъто умра ше имам към 4-5 ((ако не и повече)))
ама естествено ше се здържам няма съм кат някой хора дет се праат на гъз. И искам татоо кат на Анджелина на гърба http://www.hollywoodtoday.net/wp-con...lie_tattoo.jpg ама дракон или змия
Не , но мисля да си направя 1-2.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
нямам, а и не мисля да си правя постоянна![]()
още нямам,но направя ли 18 отивам и си правя...поне в момента съм на такава вълна и така съм решила![]()
Нямам,но съм мн навита да си правя.
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Предложете някое студио, от което сте доволни, в София? Искам да поразпитам и разгледам относно татуировките и т.н.
не нямам ,но и не искам
Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?
Нямам, но искам. Работата е там, че не винаги ще изглеждам така, както сега и може да се прецака с времето.
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Не,нямам.
Иначе съм си правила няк'ви там тъпи с кана по морето.
Аз ( както всички ) нямам, но ще си правя ( както половината ). Само че, ако има някой минал през това, ще го моля да ми пише на ЛС, за да мога да го поразпитам за някои неща.
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Който има, да дава снимки![]()
Искам тeзи двете:
http://i31.tinypic.com/1es9cy.jpg
И това:
Или пък тези лапи:
Може да не са всичките, не знам...
Имам въпросче.
Защо искате да си правите татуировки?Какво точно ви харесва? Много ми е любопитно
![]()