.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 72 от общо 72
    Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от THeCheRry
    това че не сме на едно мнение незначи че съм проста нали
    Aми не,проста си,понеже не можеш да зацепиш (или поне да се досетиш),че ние тук не коментираме всяка 15-годишна,а точно онази негова приятелка и тези,дето са като нея,които за жалост са голяма част от тийновете.Постове от рода 'ама не всички сме такива' са напълно излишни и откровено казано ТЪПИ

И 8 години не са толкова голяма разлика,ако тя е на 20,а той на 28.Ама на 15 и на 23?! Смисъл,тя преди година е кандидатствала след 7ми клас,а той вече е бил студент....Малко е дебилно,да не кажа много.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Аз мисля, че не е нормално 15 с 23... Всеки би се досетил от какво ще има нужда един 23 годишен мъж. И не мисля, че е редно едно 15-годишно ДЕТЕ да му го дава...... Но това е мое мнение... Не е казано, че не трябва да го правят 15-годишните, но да са готови за това.. не защото и другите го правят ;]]
    ***We loved to the sound of my favourite song over and over, and over... ***

тва не значи че каквото правят другите тва трябва да прави и тя, просто трябва да бъде себе си !!!

Ае не се правете бе, на 15 гледате да се изчукате ,щото ви е страх да не си умрете неразпечатани, айде нема нужда

Град
    Wonderland

вижте сега,НЕ Е ВАША РАБОТА КОЙ КАКВО ПРАВИ,С КОГО ГО ПРАВИ И КАК ГО ПРАВИ.

всеки сам избира как да живее. кои сте вие,мамка му,че да съдите?
    харесват си се-тяхна работа. обичат си се-тяхна работа. чукат си се- тяхна работа.

елементарно е.

Град
    varna
    по тъпо е как 23 годишни грозници се ьващат с такива пикли
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

Град
    Силистра
    Цитирай Първоначално написано от sextazy_baby
    Тъпо е да правиш нещо,за да си интересна и да не останеш по-назад
    +1
    [..имам родина..]
    [..имам народ..]
    [..имам и вяра..]
    [..имам живот..]
    [..имам надежда..]
    [..имам съдба..]
    [..БЪЛГАРИЯ ДОКАТО УМРА..]

еми простотията по хората ходи

Мега фен
    Пич,задай тоя въпрос на friend-ката си:
    Ако всички започнат да се хвърлят назад,тя ще се хвърли ли,че да не остане по-назад???

остави годините...тъпо е тва, че го прави не заради себе си, собствените си разбирания и желания, а просто, за да е 'в крак' с останалите...да не остане по-назад ей тва не го разбирам...

аре престанете да гледате в чуждата паница... аз преди година ходех с момиче на 30 и що никой нищо не ми каза ???? престанете да гледате кой с кви ходи, писвате вече, осъзнайте се ! кво държите сметка на някви не познати ? ще си ходят ако искат с 50 годишни....техен си е живота !

Повече от фен Аватара на LittleFashionista
    Цитирай Първоначално написано от Pepincetyy
    Не е чак толкова голяма разликата, докато една от моя клас т.е. на 16 ходи с 33 годишен
    и като я питах за какво ходи с тоя дедо, тя ми отговори: "Обичам го, а и правим страхотен с*кс"
    мале мале
    Разбирам 15 годишна да ходи с 20 годишен,защото го харесва и имат общо, но да ходи с него само заради секса или само за да не остане по-назад е тъпо ...

Re: Момичетата на 15 ???

Цитирай Първоначално написано от INSIDER
    Здравейте .. Значи имам една фр която е на 15 и се заговаряме нещо и стигнахме до някви секс въпроси теми и др.. и тя ми разправя как е ходела с некаф на 23 години и са се е*али ?? Питах я за кфо с човек който е с цифра години по голям от тебе и тя вика щото тея от мойто даскало ми разпраат че го праат и те така да не остана по назад!! ... ТОВА НЕГО НАМИРАМ ЗА НОРМАЛНО? Вие какво мислите по темата?
    Kато е на 15 все още не мисли като зрял човек и за нея секса е бил като филм, за който всеки разправя, но само тя не го е гледала.
    When you dream anything can happen.

ами парантиас як0 .............. няма какв0 др да кажа ... :#
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Супер фен Аватара на rakiQ
    супер глупаво е наистина !! Да го правиш зашото е модерно!
    с моят приятел раликата ни е 10 години но ние сме заедно защото се обичаме и искаме да сме заедно ,а не защото е модерно
    няма значение колко год. ви е разликата (тва си е ваш проблем)
    важното е защо го правиш защото е "модерно" ?!

10 години са бая мацко, по някое време ще почне да си личи

Супер фен Аватара на rakiQ
    Цитирай Първоначално написано от IRule
    10 години са бая мацко, по някое време ще почне да си личи
    няма той е младолик

Различни хора ..различни мнения . Ясно е, че да го направиш само защото е модерно е пълна глупост ....но нима някой има право да я съди- това си е нейния живот . Тя е решила да бъде като другите,да бъде с мъж на 23 ии със сигурност тя не го възприема като грешка . Може би в годините напред ще осъзнае, че е прибързала ии за всичко си има време и място !
    I like you when u kiss me :* ..... I lIke you when u hug me (hug)
    Обичам ви всички... !!!!

Град
    In the middle of nowhere
    Има момичета, които предпочитат да ходят с доста по-големи момчета, защото смятат че са по-улегнали и могат да има дадат повече сигурност.
    Няма нищо лошо в това, всеки сам си избира с кого да бъде и едва ли има някой, който да е перфектен за да може да ги съди !
    Come out, come out wherever you are...

Ако найстина се обичате, няма значение от годините

Град
    STARA ZAGORA
    Ami polovinata deto pisaha sa po na 15.. Drugite sa na nz si kolko ama imat s po 8-10 godini razlika s priqtelite si.. AMa te 6toto se obi4at. AMi ot kade znaete 4e 14-15 godi6nite "pikli" i te ne obi4at priqtelite si. I dori vie da mislite 4e tova ne e lubov, te nqma ot kade da znaqt kvo e 6toto qvno 4uvstvoto im e dostatu4no silno 4e da si mislqt 4e e lubov. I sled kato ni zalivat s luboni sapunki , razni sexualni sceni i tn, Kvo o4akvate? Nemoje da razsujdavat kato vas sled kato ne sa minali prez tova koeto i vie. Jivota im 6te e mn po-razli4en ot va6iq deto sega ste po na 18-20 i pi6ete v temata.
    I kolkoto i da pi6ete i da se vaikate nqma da promenite ni6to, 6toto ne zavisi samo ot va6te neskoposani, napada6ti mneniq .
    Az go napravih na 14 , i ne mislq 4e trqbva6e.. No sega sum s mom4e za koeto bih napravila vsi4ko (sega sum na 15) i se radvam 4e moga da pravq sex s nego , zashtoto opredelno ni sblijava dosta , Nz vie samo za 4ukane li si mislete . Sex-a ima dosta dobri strani , ako e s istinski 4uvstva i tn .
    Sumnqvam se 4e mn hora razbirat , ei s qpak 6te vzemat da znaqt mnogo.. Kvi sme pikli , kvi sme tupi, kurvi i tn.. Mi zaislete se , tezi koito imat s kakvo moje i da razberat ne6to

Ps: Izvinqvam se za latinicata ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си