- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичетата на 15 ???
Aми не,проста си,понеже не можеш да зацепиш (или поне да се досетиш),че ние тук не коментираме всяка 15-годишна,а точно онази негова приятелка и тези,дето са като нея,които за жалост са голяма част от тийновете.Постове от рода 'ама не всички сме такива' са напълно излишни и откровено казано ТЪПИПървоначално написано от THeCheRry
И 8 години не са толкова голяма разлика,ако тя е на 20,а той на 28.Ама на 15 и на 23?!Смисъл,тя преди година е кандидатствала след 7ми клас,а той вече е бил студент....Малко е дебилно,да не кажа много.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Аз мисля, че не е нормално 15 с 23... Всеки би се досетил от какво ще има нужда един 23 годишен мъж. И не мисля, че е редно едно 15-годишно ДЕТЕ да му го дава...... Но това е мое мнение... Не е казано, че не трябва да го правят 15-годишните, но да са готови за това.. не защото и другите го правят ;]]
***We loved to the sound of my favourite song over and over, and over... ***
тва не значи че каквото правят другите тва трябва да прави и тя, просто трябва да бъде себе си !!!![]()
Ае не се правете бе, на 15 гледате да се изчукате ,щото ви е страх да не си умрете неразпечатани, айде нема нужда![]()
![]()
вижте сега,НЕ Е ВАША РАБОТА КОЙ КАКВО ПРАВИ,С КОГО ГО ПРАВИ И КАК ГО ПРАВИ.
всеки сам избира как да живее. кои сте вие,мамка му,че да съдите?
харесват си се-тяхна работа. обичат си се-тяхна работа. чукат си се- тяхна работа.
елементарно е.![]()
по тъпо е как 23 годишни грозници се ьващат с такива пикли![]()
,,Take iit slow..make it happen baby..''
+1Първоначално написано от sextazy_baby
[..имам родина..]![]()
[..имам народ..]![]()
[..имам и вяра..]![]()
[..имам живот..]![]()
[..имам надежда..]![]()
[..имам съдба..]![]()
[..БЪЛГАРИЯ ДОКАТО УМРА..]
Пич,задай тоя въпрос на friend-ката си:
Ако всички започнат да се хвърлят назад,тя ще се хвърли ли,че да не остане по-назад???![]()
остави годините...тъпо е тва, че го прави не заради себе си, собствените си разбирания и желания, а просто, за да е 'в крак' с останалите...да не остане по-назадей тва не го разбирам...
аре престанете да гледате в чуждата паница... аз преди година ходех с момиче на 30 и що никой нищо не ми каза ???? престанете да гледате кой с кви ходи, писвате вече, осъзнайте се ! кво държите сметка на някви не познати ? ще си ходят ако искат с 50 годишни....техен си е живота !
мале малеПървоначално написано от Pepincetyy
![]()
Разбирам 15 годишна да ходи с 20 годишен,защото го харесва и имат общо, но да ходи с него само заради секса или само за да не остане по-назад е тъпо...
Kато е на 15 все още не мисли като зрял човек и за нея секса е бил като филм, за който всеки разправя, но само тя не го е гледала.Първоначално написано от INSIDER
![]()
When you dream anything can happen.
ами парантиас як0 .............. няма какв0 др да кажа ... :#
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
супер глупаво е наистина !! Да го правиш зашото е модерно!
с моят приятел раликата ни е 10 години но ние сме заедно защото се обичаме и искаме да сме заедно ,а не защото е модерно
няма значение колко год. ви е разликата (тва си е ваш проблем)
важното е защо го правиш защото е "модерно" ?!![]()
Различни хора ..различни мнения . Ясно е, че да го направиш само защото е модерно е пълна глупост ....но нима някой има право да я съди- това си е нейния живот . Тя е решила да бъде като другите,да бъде с мъж на 23 ии със сигурност тя не го възприема като грешка . Може би в годините напред ще осъзнае, че е прибързала ии за всичко си има време и място !
I like you when u kiss me :* ..... I lIke you when u hug me (hug)
Обичам ви всички... !!!!
Има момичета, които предпочитат да ходят с доста по-големи момчета, защото смятат че са по-улегнали и могат да има дадат повече сигурност.
Няма нищо лошо в това, всеки сам си избира с кого да бъде и едва ли има някой, който да е перфектен за да може да ги съди !
Come out, come out wherever you are...
Ami polovinata deto pisaha sa po na 15.. Drugite sa na nz si kolko ama imat s po 8-10 godini razlika s priqtelite si.. AMa te 6toto se obi4at. AMi ot kade znaete 4e 14-15 godi6nite "pikli" i te ne obi4at priqtelite si. I dori vie da mislite 4e tova ne e lubov, te nqma ot kade da znaqt kvo e 6toto qvno 4uvstvoto im e dostatu4no silno 4e da si mislqt 4e e lubov. I sled kato ni zalivat s luboni sapunki , razni sexualni sceni i tn, Kvo o4akvate? Nemoje da razsujdavat kato vas sled kato ne sa minali prez tova koeto i vie. Jivota im 6te e mn po-razli4en ot va6iq deto sega ste po na 18-20 i pi6ete v temata.
I kolkoto i da pi6ete i da se vaikate nqma da promenite ni6to, 6toto ne zavisi samo ot va6te neskoposani, napada6ti mneniq .
Az go napravih na 14 , i ne mislq 4e trqbva6e.. No sega sum s mom4e za koeto bih napravila vsi4ko (sega sum na 15) i se radvam 4e moga da pravq sex s nego , zashtoto opredelno ni sblijava dosta , Nz vie samo za 4ukane li si mislete . Sex-a ima dosta dobri strani , ako e s istinski 4uvstva i tn .
Sumnqvam se 4e mn hora razbirat , ei s qpak 6te vzemat da znaqt mnogo.. Kvi sme pikli , kvi sme tupi, kurvi i tn.. Mi zaislete se , tezi koito imat s kakvo moje i da razberat ne6to
Ps: Izvinqvam se za latinicata ...