- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми-Осми клас...Лято, аре бързо идвай и за нас! xD [vol.5]
а има ли голямо значение дали дадено училище съм го писал на второ или първо желание?? Щото чух, че ако си го писал на първо е по-възможно да те вземат пред друг със същ бал, но го е писал на второ желание?!
Да, така е, това което си чул е вярно....![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Хора вече тотално блокирах нямам и представа къде да влезна. Имам бал 32.9 . Не искам 1 немска, щот мн се учи, 1 англ съм чувала, че е голяма наркомания, 1 френска - наще не ме подкрепят, щот френския не е разпространен, 73 - бала ми можел и за по- елитни да е, испанската- много далеч... Хора какво да правя.. къде да вляза![]()
ААА СУУПЕРР МНОГО СЪМ ХЕПИИ!!! Я кажи в къде учиш(по-скоро учил)?? И си кажи истинското име може пък да те познавамПървоначално написано от Mastta
![]()
Glory, Glory Man. United
където искаш... се пак ти ще учиш там.. не родителите ти... и кво като не е разпространен? може да учиш френски и английски , френски и испански и немски...Първоначално написано от free3s
Хора, утре, когато отивам да си пиша у-щата какво трябва да нося?
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
подкрепям! ако зависеше от баща ми, щях да остана в даскалото си... давай, където ти искаш! най-хубавите ти години ще са там!!Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
+1Първоначално написано от Millen4ety
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
с какъв език ??Първоначално написано от mim4ety_sara
ами аз см от кв. ДВПървоначално написано от mellina13
![]()
и май не ме познаваш, но няма нищо ако учим в едно даскало няма начин да не се запознаем (при случей, че всяка сутрин ще пътуваме заедно
) ако искаш ми прати ЛС със скайпа ти
![]()
![]()
И аз имам въпросче...
Да кажем, че на първо класиране си приет на 3то желание. Искаш обаче да влезеш на първо и участваш във второ класиране. Та въпроса ми е: мястото от първо класиране остава ли ти? Т.е. можеш ли да избираш между училището в което си приет на първо и на второ класиране??
Или щом участваш във второ мястото ти от първо се заема? Надявам се сте ме разбрали...
П.С.: Я кажете две думи за испанската, добре ли е там?...
запазваш си мястото... то второ класиране е : примерно някой влязъл в испанската, а е писал по - напред английската и участва във второ класиране. ако някой друг който е влязъл в английската , но е писал по - напред испанската и участва във второ класиране => 2-та ученика си разменят местата.... стига бала да им е достатъчен да влязат в някое от училищата. Но ако не си доволен/доволна от 2-ро класиране можеш да си заемеш мястото от 1-во... Нз дали разбра нещо от обяснението ми ...Първоначално написано от Kallyn4eto
![]()
Първоначално написано от melinor
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Евала и на теб!Първоначално написано от YouCantStopMe
![]()
Be Fresh![]()
НЕ съм от София!!!
Вчера ходих да гледам за това. Ще ти трябват удостоверение за завършен седми клас + копие от удостоверението(от двете страни) + медицинско(само ако ще пишеш професионална гимназия) + копие от медицинско(не съм много сигурен за това).Първоначално написано от melinor
ПП Разделът е пълен с теми за кандидатстването.![]()
Male
Абре на вас разрешиха ли ви да си вземете в къщи оная бланка дето се пишат желанията?
Вчера се замъкнах до даскалото... нямаше резултати. Та днес съм се разбрала с 2 фр да ходим... И като отида, какво ще ми дадат??? Бланката, на която ссе попълват желанията? Или аз трябва да си я изкарам от нета?![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
ще ти я дадат....Първоначално написано от Enitto
Искам английски,но няма да ме приемат така,че с немски,ако не с френски..Първоначално написано от t3ddy
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Трябва да отидеш с родител.Първоначално написано от Enitto
Да ти имам проблемите..Първоначално написано от free3s
Бал 32.9 и се оплаква![]()
Мерси за обяснението![]()
Иначе аз днеска ще ходя до училището гнездо и аз нз защо. Предполагам че ще ми дадат някаква бележка за резултатите и бланка за попълване на желанията, нали тъй?
Аз май ще ходя в Регалия на консултация как точно се попълват...Ох моля някой просветен да ми обясни след изпита(като е минал) кога и защо трябва да се ходи до у-ще гнездо, а и какво ще ми дадат там и какво трябва да нося...моля ви, че аз съм малко непросветена.