.

Виж резултатите на анкетата: В какво у-ще ви приеха?

Гласували
131. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Езиково

77 58,78%
  • НТБГ/НФСГ *прохесионално*

32 24,43%
  • МГ

16 12,21%
  • Кварталното

1 0,76%
  • У-ще по изкуствата

3 2,29%
  • Друго*не съм кандидатсвал*

2 1,53%
Отговор в тема
Страница 12 от 58 ПървиПърви ... 2891011121314151622 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 1444

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    а има ли голямо значение дали дадено училище съм го писал на второ или първо желание?? Щото чух, че ако си го писал на първо е по-възможно да те вземат пред друг със същ бал, но го е писал на второ желание?!

Да, така е, това което си чул е вярно....
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Хора вече тотално блокирах нямам и представа къде да влезна. Имам бал 32.9 . Не искам 1 немска, щот мн се учи, 1 англ съм чувала, че е голяма наркомания, 1 френска - наще не ме подкрепят, щот френския не е разпространен, 73 - бала ми можел и за по- елитни да е, испанската- много далеч... Хора какво да правя.. къде да вляза

Град
    Асеновград
    Цитирай Първоначално написано от Mastta
    Цитирай Първоначално написано от mellina13
    олее с бал 31,10 мога ли да се надявам, че от второ класиране ще ме вземат в английската или руската в пловдив, като имате предвид, че минималния бал миналата година е около 30,40 .. (момче)
    Супееер един за английскатаа в Пловдив! Най-вероятно ще влезеш, защото тази година кандидатстващите са по-малко и бала може да падне. Не се притеснявай имаш реален шанс да влезеш. А пък си и момче... споко
    И аз съм от Асеновград, май ще пътуваме заедно
    ААА СУУПЕРР МНОГО СЪМ ХЕПИИ!!! Я кажи в къде учиш(по-скоро учил)?? И си кажи истинското име може пък да те познавам
    Glory, Glory Man. United

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Цитирай Първоначално написано от free3s
    Хора вече тотално блокирах нямам и представа къде да влезна. Имам бал 32.9 . Не искам 1 немска, щот мн се учи, 1 англ съм чувала, че е голяма наркомания, 1 френска - наще не ме подкрепят, щот френския не е разпространен, 73 - бала ми можел и за по- елитни да е, испанската- много далеч... Хора какво да правя.. къде да вляза
    където искаш... се пак ти ще учиш там.. не родителите ти... и кво като не е разпространен? може да учиш френски и английски , френски и испански и немски...

Голям фен Аватара на melinor
    Хора, утре, когато отивам да си пиша у-щата какво трябва да нося?
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
    където искаш... се пак ти ще учиш там.. не родителите ти... и кво като не е разпространен? може да учиш френски и английски , френски и испански и немски...
    подкрепям! ако зависеше от баща ми, щях да остана в даскалото си... давай, където ти искаш! най-хубавите ти години ще са там!!
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Цитирай Първоначално написано от Millen4ety
    Цитирай Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
    подкрепям! ако зависеше от баща ми, щях да остана в даскалото си... давай, където ти искаш! най-хубавите ти години ще са там!!
    +1
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Цитирай Първоначално написано от mim4ety_sara
    Цитирай Първоначално написано от t3ddy
    Nqkoi za stroitelniq v tyrnowo illllli eg v lovech ?
    Азз съм за ЕГ в Ловеч
    с какъв език ??

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    олее с бал 31,10 мога ли да се надявам, че от второ класиране ще ме вземат в английската или руската в пловдив, като имате предвид, че минималния бал миналата година е около 30,40 .. (момче)
    Супееер един за английскатаа в Пловдив! Най-вероятно ще влезеш, защото тази година кандидатстващите са по-малко и бала може да падне. Не се притеснявай имаш реален шанс да влезеш. А пък си и момче... споко
    И аз съм от Асеновград, май ще пътуваме заедно
    ААА СУУПЕРР МНОГО СЪМ ХЕПИИ!!! Я кажи в къде учиш(по-скоро учил)?? И си кажи истинското име може пък да те познавам
    ами аз см от кв. ДВ и май не ме познаваш, но няма нищо ако учим в едно даскало няма начин да не се запознаем (при случей, че всяка сутрин ще пътуваме заедно ) ако искаш ми прати ЛС със скайпа ти

Цитирай Първоначално написано от masal
    няма ли момиченца от Русйе...
    Има, има.

БЕЛ 5.429 МАТ 4.679

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Цитирай Първоначално написано от masal
    няма ли момиченца от Русйе...
    Има, има.
    Къде мислиш да влизаш?

И аз имам въпросче...
    Да кажем, че на първо класиране си приет на 3то желание. Искаш обаче да влезеш на първо и участваш във второ класиране. Та въпроса ми е: мястото от първо класиране остава ли ти? Т.е. можеш ли да избираш между училището в което си приет на първо и на второ класиране??
    Или щом участваш във второ мястото ти от първо се заема? Надявам се сте ме разбрали...
    П.С.: Я кажете две думи за испанската, добре ли е там?...

Град
    Цитирай Първоначално написано от Kallyn4eto
    И аз имам въпросче...
    Да кажем, че на първо класиране си приет на 3то желание. Искаш обаче да влезеш на първо и участваш във второ класиране. Та въпроса ми е: мястото от първо класиране остава ли ти? Т.е. можеш ли да избираш между училището в което си приет на първо и на второ класиране??
    Или щом участваш във второ мястото ти от първо се заема? Надявам се сте ме разбрали...
    П.С.: Я кажете две думи за испанската, добре ли е там?...
    запазваш си мястото... то второ класиране е : примерно някой влязъл в испанската, а е писал по - напред английската и участва във второ класиране. ако някой друг който е влязъл в английската , но е писал по - напред испанската и участва във второ класиране => 2-та ученика си разменят местата.... стига бала да им е достатъчен да влязат в някое от училищата. Но ако не си доволен/доволна от 2-ро класиране можеш да си заемеш мястото от 1-во... Нз дали разбра нещо от обяснението ми ...

Голям фен Аватара на melinor
    Цитирай Първоначално написано от melinor
    Хора, днес, когато отивам да си пиша у-щата какво трябва да нося?
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Цитирай Първоначално написано от puxi95
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    ей,хорица как сте?
    аз днеска бях до моето си училище(бившото вече,де ) и си взех удостоверенията-за завършен седми клас и за преместване...също си видях пак резултатите..
    получих и една грамота,която седи от кой знае колко време в даскалото,но чак сега се сетиха да ми я дадат.
    Габи,избери каквото ти е на сърце!

Каква грамота? А относно удостоверенята..на нас нищо не ни дадоха А иначе и на мен ми връчиха две грамоти и едно свидетелство, две писалки позлатени и позлатена статуетка.
    О,тука са стиснати!
    Браво,бравооо!
    Иначе и аз искам такава статуетка!
    тц..едно заповядай,честито бла-бла и това беше.
    Грамотааа ами..не знам.. за постигнати високи резултати през годината и за още нещо там.. амаа не го знам.
    Евала и на теб!
    Be Fresh
    НЕ съм от София!!!

Хора, днес, когато отивам да си пиша у-щата какво трябва да нося?
    Вчера ходих да гледам за това. Ще ти трябват удостоверение за завършен седми клас + копие от удостоверението(от двете страни) + медицинско(само ако ще пишеш професионална гимназия) + копие от медицинско(не съм много сигурен за това).

ПП Разделът е пълен с теми за кандидатстването.
    Male

Град
    Абре на вас разрешиха ли ви да си вземете в къщи оная бланка дето се пишат желанията?

Вчера се замъкнах до даскалото... нямаше резултати. Та днес съм се разбрала с 2 фр да ходим... И като отида, какво ще ми дадат??? Бланката, на която ссе попълват желанията? Или аз трябва да си я изкарам от нета?
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Град
    Цитирай Първоначално написано от Enitto
    Вчера се замъкнах до даскалото... нямаше резултати. Та днес съм се разбрала с 2 фр да ходим... И като отида, какво ще ми дадат??? Бланката, на която ссе попълват желанията? Или аз трябва да си я изкарам от нета?
    ще ти я дадат....

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Цитирай Първоначално написано от mim4ety_sara
    Nqkoi za stroitelniq v tyrnowo illllli eg v lovech ?
    Азз съм за ЕГ в Ловеч
    с какъв език ??
    Искам английски,но няма да ме приемат така,че с немски,ако не с френски..
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Цитирай Първоначално написано от Enitto
    Трябва да отидеш с родител.

Град
    In your pink dreams.. :]
    Да ти имам проблемите..
    Бал 32.9 и се оплаква

Мерси за обяснението
    Иначе аз днеска ще ходя до училището гнездо и аз нз защо. Предполагам че ще ми дадат някаква бележка за резултатите и бланка за попълване на желанията, нали тъй?
    Аз май ще ходя в Регалия на консултация как точно се попълват...Ох моля някой просветен да ми обясни след изпита(като е минал) кога и защо трябва да се ходи до у-ще гнездо, а и какво ще ми дадат там и какво трябва да нося...моля ви, че аз съм малко непросветена.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си