- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми-Осми клас...Лято, аре бързо идвай и за нас! xD [vol.5]
Вече и представа си нямам какво да пиша за 1во желание![]()
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
За подаване на заявлението, да. Но за взимане на бележката с оценките..? Пак ли с родител?Първоначално написано от lovebug
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
значи все пак има бележка...уф моля някой да ми обясни...Първоначално написано от Enitto
На мен пък за училища лесно,но езици трудно,как да ги подредя.Татко ми вика,няма нищо,че няма да ме приемат с английскки,да си пиша англ.,немски и френски и то за което ми стигне бала ще вляза,вярно ли е ?!![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Днес ще ходя само за да си взема някакво удостоверение,защото мама я няма и не мога честно казано,сама да подавам документи и т.н.Понеделник чак ще става това. А бтв знаете ли до колко часа ще работят у-те гнезда.![]()
амии в Търново работят до 8 часа вечерта ;д
аз днес си взех медицинско и диплома ( + копия за дипломата) последно служебна бележка трябва ли?![]()
все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d
Днес бях да се запиша с майка.
Отиваш, дават ти една бележка с резултатите от изпитите (служебна бла-бла) и заявление за кандидатстване; а, и списък на училищата. Сядаш и почваш да попълваш. Всичко си е написано. Трябва ти само копие от удостоверението и, разбира се, оригинал. И служебната бележка, с която сте ходили на изпитите, това, предполагам, всички го носят навсякъде. Друго... аз писах 10 желания ... май. Първо писах 1 АЕГ всичките паралелки, после ИЕГ (2 паралелки, макар че нямаше никакъв смисъл), 2 АЕГ и 9 ФЕГ xD. И т'ва е цялата философия, но идете с родител, защото не вярвам да се оправите сами. Сега остава само да чакаме.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Кога ще ходите да се записвате ?!
габи,добре..твоята е уредена!![]()
^Амии..аз ще ходя в понеделник,предполагам..6ти се пада,мисля.
: )
Ами може ли като ходим да се записваме и тогава да си вземем и удостоверението или не ..
Аз днеска ще ходя.
Ще пиша:
1 АЕГ пр.Чуждоез:АЕ IIч.е И.E
164 ГПИЕ пр.Чуждоез:ИЕ IIч.е А.E
2 АЕГ пр.Чуждоез:АЕ IIч.е И.E
31 СУЧЕМ АЕГ пр.Чуждоез:АЕ IIч.е И.E
They, they have a way
A way to make you pay.
And to make you toe the line.
Though I sever my ties.
Because I'm so clever,
But clever ain't wise.
Така, да се разпиша днеска и аз. Отидохме с майка ми да пишем училища, написах малко повече поради по-ниския ми бал. Вече всечко е подадено, остава само да чакаме и да се надяваме.В последните училища ще вляза, тоест 31, НТБГ и НФСГ, но писах и езикови да се пробвам.
Преди 2-3 часа се върнах ;] Вече съм в очакване на 10ти юли
PS Писах само 4 желания![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
а някакво медицинско трябва ли?Първоначално написано от GbSy
докога можем да идем да си подадем заявленията?
Как толкова малко ще пишетеПървоначално написано от melinor
На нас ни казаха поне 10
Защото,ако не те вземат на първо класиране - отпадаш от второ
Така се случило с едно момиче преди 2г. и си останала в СОУ,защото си мислиха,че от първия път и аде хоп - да ама на й ся последствията
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Може да има по-висок бал от този на гимназията и да знае, че ще влезе. Примерно ако има бал 33 и нещо, е ясно че още на първото ще те приемат.
аз като ходих миналата година писах само 2 училища и 3 желания...приятелката ми пък писа само 2Първоначално написано от joannalof
,е ама все пак Русе не е София,но аз да си кажа.
![]()
Аз ще пиша около 15 желания....вие само 4!!!![]()
Омг
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Да 6-ти се пада и аз тогава ще ходя. Уговорихме се 26 човека заедно да идемПървоначално написано от YouCantStopMe
Луди сме си тая групичка, ама всчки сме мн единни!
![]()
Be Fresh![]()
НЕ съм от София!!!
Първоначално написано от LiRRRa
![]()
15
![]()
че аз ще пиша само 2 желания
![]()
Зависи си от бала, пак повтарям. това, че някои имат хубав бал и могат да пишат 1-2-3-4 желания не значи, че всички са така. Все пак няма ограничение на желанията, могат да напишат 100, тъй че не виждам причина за многото.
П. П.![]()
Все пак сте в голям град.В Ловеч има само 2 елитни училища,ще пиша тях и моето в което съм била.![]()
От баба ли зависиПървоначално написано от elito6754
![]()
![]()
Кажи така,да взема да я питам и нея
![]()
![]()