.

Виж резултатите на анкетата: В какво у-ще ви приеха?

Гласували
131. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Езиково

77 58,78%
  • НТБГ/НФСГ *прохесионално*

32 24,43%
  • МГ

16 12,21%
  • Кварталното

1 0,76%
  • У-ще по изкуствата

3 2,29%
  • Друго*не съм кандидатсвал*

2 1,53%
Отговор в тема
Страница 14 от 58 ПървиПърви ... 410111213141516171824 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 1444

Град
    Soфiiя
    азз ще пиша 16 не ми е много висок бала за тва повечко :P

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от joannalof
    Цитирай Първоначално написано от elito6754
    Зависи си от баба, пак повтарям. това, че някои имат хубав бал и могат да пишат 1-2-3-4 желания не значи, че всички са така. Все пак няма ограничение на желанията, могат да напишат 100, тъй че не виждам причина за многото .

П. П.
    От баба ли зависи Кажи така,да взема да я питам и нея
    Упс, извинявам се за грешката....

Цитирай Първоначално написано от bonnie14
    азз ще пиша 16 не ми е много висок бала за тва повечко :P
    +1
    кажете две думи за испанската, добре ли там?

Хора аз сега не съм в София наште нали ще могат да ме запишат със служебна бележка и удостоверение ???

Цитирай Първоначално написано от SlaveMachine
    Хора аз сега не съм в София наште нали ще могат да ме запишат със служебна бележка и удостоверение ???
    Може, не е задължително и ти да присъстваш на подаването на документите за първо класиране.

Аз ще пиша едно желание, от мързел.
    Male

Голям фен Аватара на joannalof
    Цитирай Първоначално написано от faststep
    Аз ще пиша едно желание, от мързел.
    =D> =D> "Дай да ти ръкопляскаме" ... божке
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Град
    Soфiiя
    относноо испанската до колкото съм чувала не е лоша.. познавам учителката по математика супер яка е смисъл печена е ии доста добре преподава от нея разбрах че учителите по испански са добрии ии като цяло от нея имам инфо за испанската ако наистина ти се учи испански ходи там

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Това за кого се отнасяше?

Град
    Soфiiя
    като цяло за испанската нали Kallyn4eto питаше за испанската.. ;дд

Чакайте малко сега..
    И аз да се разпиша.
    Мисля да пиша само едно училище,но ще изредя всичките му паралелки.Сигурна съм,че за първото или второто желание със сигурност ще ми стигне балът,но..
    Та..
    ще си пиша само т'ва училище сигурно,но паралелките ми ще са така подредени:немски с английски,английски с немски,английски с италиански,френски с английски.
    И така.

Аз познавам госпожа по български и литература от испанската... Супер печена и добра госпожа е.До сега през живота си не съм срещала човек, който да си разбира толкова добре от професията.
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    аз дори не 2 а 1 училище ще пиша:
    1ж- ЕГ с АЕ
    2ж- ЕГ с НЕ

В.и.е. с.т.е. л.у.д.и. !!

олеле..мен просто си ме е страх да напиша толкова малкоо...

мерси bonnie14

Скъсах си нервите от чакане .Писах 8 желания.Леле такова чакане не е истина просто.

Някой случайно да има минималните балове за 2008 за момичета за 91 НЕГ? Извинявайте ако вече я има тази тема

32.894 е бала

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Цитирай Първоначално написано от LiRRRa
    В.и.е. с.т.е. л.у.д.и. !!

олеле..мен просто си ме е страх да напиша толкова малкоо...
    аз дори мислех само да пиша само с ае,, но за резерва сложих и Не-то,, нещо ако се преебе съм поне сигурен, че ще ме приемт с НЕ

А за испанската мин. бал за момчета колко е ? Имам бал 32,428 и ще напиша всички паралелки в I АЕГ и след това I ИЕГ.

32.250 мисля че беше...

Аз днеска си подадох сипсъка с желаинята, обаче не ми дадоха бележка с оценките от изпитите. То на никого не дадоха де, казаха, че щом щяло да се кандидатства в областта не трябвала тая бележка. Наистина ли не трябва, да не би после да се наложи при записването в някое училище?

А при второто класиране наново ли се подават документи, списък с желания и такива?

Не, при второ класиране нещата си остават така, но при трето вече можеш да променяш реда и желанията.

Да ви се похваля и аз.. АНУЛИРАНА съм по български.Както и още 3 деца от моята стая,заради това,че,когато питахме квесторите дали да си пишем имената и дали това ще е фатално отговора беше"Не,нищо няма да стане"Та вчера ходихме до инспектората и те казаха,че ще пишат молба до Вълчев..Сега стискаме палци,защото в Понеделник отговора ще е на лице.Не е за вярване всичко това!Как може да има толкова несериозни квестори..не знам.Според вас дали ще се оправи всичко?Вълчев дали ще се съгласи да не ни проваля бъдещето..?Едва ли..

Цитирай Първоначално написано от sLaDkY^G1rLcHi
    Да ви се похваля и аз.. АНУЛИРАНА съм по български.Както и още 3 деца от моята стая,заради това,че,когато питахме квесторите дали да си пишем имената и дали това ще е фатално отговора беше"Не,нищо няма да стане"Та вчера ходихме до инспектората и те казаха,че ще пишат молба до Вълчев..Сега стискаме палци,защото в Понеделник отговора ще е на лице.Не е за вярване всичко това!Как може да има толкова несериозни квестори..не знам.Според вас дали ще се оправи всичко?Вълчев дали ще се съгласи да не ни проваля бъдещето..?Едва ли..

Лошо и аз бях поставил един знак на преразказа и се притеснявах да не ме анулират.На Вълчев едва ли му е до това,сега с тези избори..
    Но ти пожелавам да се оправи работата и всичко да е наред.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си