- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми-Осми клас...Лято, аре бързо идвай и за нас! xD [vol.5]
азз ще пиша 16не ми е много висок бала за тва повечко :P
Първоначално написано от joannalof
Упс, извинявам се за грешката....
![]()
+1Първоначално написано от bonnie14
кажете две думи за испанската, добре ли там?
Хора аз сега не съм в София наште нали ще могат да ме запишат със служебна бележка и удостоверение ???
Може, не е задължително и ти да присъстваш на подаването на документите за първо класиране.Първоначално написано от SlaveMachine
![]()
Аз ще пиша едно желание, от мързел.![]()
Male
=D> =D> "Дай да ти ръкопляскаме" ... божкеПървоначално написано от faststep
![]()
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
относноо испанската до колкото съм чувала не е лоша.. познавам учителката по математика супер яка е смисъл печена е ии доста добре преподава от нея разбрах че учителите по испански са добрии ии като цяло от нея имам инфо за испанската ако наистина ти се учи испански ходи там![]()
като цяло за испанската нали Kallyn4eto питаше за испанската.. ;дд
Чакайте малко сега..
И аз да се разпиша.
Мисля да пиша само едно училище,но ще изредя всичките му паралелки.Сигурна съм,че за първото или второто желание със сигурност ще ми стигне балът,но..
Та..
ще си пиша само т'ва училище сигурно,но паралелките ми ще са така подредени:немски с английски,английски с немски,английски с италиански,френски с английски.
И така.
Аз познавам госпожа по български и литература от испанската... Супер печена и добра госпожа е.До сега през живота си не съм срещала човек, който да си разбира толкова добре от професията.![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
аз дори не 2 а 1 училище ще пиша:
1ж- ЕГ с АЕ
2ж- ЕГ с НЕ
В.и.е. с.т.е. л.у.д.и. !!![]()
![]()
![]()
олеле..мен просто си ме е страх да напиша толкова малкоо...![]()
![]()
Скъсах си нервите от чакане.Писах 8 желания.Леле такова чакане не е истина просто.
![]()
Някой случайно да има минималните балове за 2008 за момичета за 91 НЕГ?Извинявайте ако вече я има тази тема
аз дори мислех само да пиша само с ае,, но за резерва сложих и Не-то,, нещо ако се преебе съм поне сигурен, че ще ме приемт с НЕПървоначално написано от LiRRRa
![]()
![]()
А за испанската мин. бал за момчета колко е ? Имам бал 32,428 и ще напиша всички паралелки в I АЕГ и след това I ИЕГ.
32.250 мисля че беше...
Аз днеска си подадох сипсъка с желаинята, обаче не ми дадоха бележка с оценките от изпитите. То на никого не дадоха де, казаха, че щом щяло да се кандидатства в областта не трябвала тая бележка. Наистина ли не трябва, да не би после да се наложи при записването в някое училище?
А при второто класиране наново ли се подават документи, списък с желания и такива?
Не, при второ класиране нещата си остават така, но при трето вече можеш да променяш реда и желанията.
Да ви се похваля и аз.. АНУЛИРАНА съм по български.Както и още 3 деца от моята стая,заради това,че,когато питахме квесторите дали да си пишем имената и дали това ще е фатално отговора беше"Не,нищо няма да стане"Та вчера ходихме до инспектората и те казаха,че ще пишат молба до Вълчев..Сега стискаме палци,защото в Понеделник отговора ще е на лице.Не е за вярване всичко това!Как може да има толкова несериозни квестори..не знам.Според вас дали ще се оправи всичко?Вълчев дали ще се съгласи да не ни проваля бъдещето..?Едва ли..
Първоначално написано от sLaDkY^G1rLcHi
Лошо и аз бях поставил един знак на преразказа и се притеснявах да не ме анулират.На Вълчев едва ли му е до това,сега с тези избори..
Но ти пожелавам да се оправи работата и всичко да е наред.![]()