- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми-Осми клас...Лято, аре бързо идвай и за нас! xD [vol.5]
Тази служебна бележка от къде се взима или трябва да ми я пратят защото ще ходя да си подавам документи и имам всичко освен тая бележка ? !!!!![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Благодаря ти!И аз само за това се моляПървоначално написано от Sometimes233
Родителите ми са направо бясни,защото едва ли не заради квесторите си окипазяваме бъдещето.Даже татко каза,че ако не се оправи всичко ще се постарае да накажат квесторите доста солено..Аз не искам да ги наказват,допуснали са грешка,добре.Искам само оценката ми да се оправи..
леле хора стесирахте ме с тези две - три желания аз написах 23 /т.е. вс. сясно даскало в пловдив което искам/![]()
![]()
![]()
![]()
Хора , бал 30.292 за НФСГ /София/ ще ми стигне ли ? Миналата година с такъв бал се е влизало на 2ро класиране обаче тази година, както гледам повечето 7класници са се запътили към езиковите гимназии пък и оценките по мат не са много високи /ест има и изключения/.....Ооох много се притеснявам.... А и съм момиче...Моите оценки са БЕЛ-5,571 мат. - 4,786... A всички ми казват , че ще влезна /учители и т.н/
Вие как мислите имам ли шанс на 1во класиране ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а на първо кво сложи?
Първоначално написано от FancyGirl
Ти ако нямаш служебна, как са те допуснали до изпитите?
![]()
Джони, какво "божке" бе, не си ли чувал за прогресивен мързел?
ПП Хора, на мен ли ми се струва, или тези книжки от списъка са пълна отврат.![]()
![]()
Male
Аз си я загубих,но не ми направиха проблем.
При мен пък имаше само 2 децаПървоначално написано от Sometimes233
е и все пак има доста голяма разлика в населените места
![]()
Glory, Glory Man. United
Днес си взех само бележката с оценките. Утре съм на консултации от Регалия, въпреки че аз вече знам как ще си подреждам желанията.![]()
Едит: sLaDkY^G1rLcHi , дано се оправят нещата.![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Първоначално написано от Mastta
не не са четири повече са /аз живея в плд доста добре съм проучила/ - английската, руската, френската, иконома, хуманитарната, за момчета може и тета, механото, дървота, строителния по-добре е от СОУ нали ?
аз писах на първо руската с испански
Колебая се между "Възраждане" и Руската. Преди бях намесила и АГ-то, но впоследствие го изключих.Първоначално написано от masal
На мен са ми казвали(хора, които са учили там), че първата година преподават добре, но после постоянно започват да се сменят учители и нищо не научаваш. Аз написах на първо място английската с немски, на второ английската с английски и на трето руската с английски. Така за всеки случай де, но съм сигурна, че ще ме приемат още на първо класиранеПървоначално написано от sm_95
![]()
А между дугото майка ми ми каза, че като се записвам в училището трябва да нося цвете в саксия. Някой да знае нещо за този странен обичай???
![]()
Glory, Glory Man. United
^не съм чувал за тоя обичай много ми е странен
![]()
Цвете в саксия??? За кого?![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Първоначално написано от FancyGirl
Днес си подадох документите и не ми я искаха тази бележка, но аз за всеки случай си я носех. Искаха служебна бележка с оценките, която я дават от там, но за да си я вземеш трябва да си знаеш вх. номер или да занесеш другата малката бележка.
И да се похваля написах 11 желания, като последните 2 са ми дооста далече, и ги написах може би само, за да видя дали ще вляза .![]()
pps - sLaDkY^G1rLcHi късмет.. при мен квесторите бяха супер и всъщност нямах проблеми, но това си е на късмет.![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Аз писах 19 желанияА едно момиче преди мен - 45
Докато чаках да и напишат кодовете.. направо полудях.. Накрая реши преди да направят Z да си попълни още едно за всеки случай
![]()
оле аз за сега реших да пиша 1 желание пак за второто се чудя, а тя горката 46 желания![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е, не се ли обезмисля да пишеш 19 желания примерно, като най-вероятно ще те приемат още в първото, което си посочил, т.е борбата свършва?
за 19 не знам но тая е писала 46Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
![]()
![]()
,, че то половината училища в БГ са толкова
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не, само в София са толкова.Няма лошо, де. Щом ги е измислила... аз едвам измислих 4 на кръст, че даже 2 изключих.
![]()
хай!![]()
аз днес отидох до училището гнездо, още нерешила къде искам..
на баща ми не му беше ден и почна да говори по джиесем-а в коридора, да обикаля в кръг... помахах му да дойде и той миличко ми заяви, че не го интересува, и че след като не искам да първо място да пиша НПМГ, то да не съм очаквала съдействие от негова страна... тия в гнездото дето трябваше да ме упътят - такива глупости ми наговориха, нямам думинакрая бях попълнила предната страница с име, телефон, ЕГН и т.н.... и се отказах, не бях решила какво да правя.. 20 пъти обикалях между стаите, баща ми само ме саботираше - умишлено..
върнах листа и си тръгнах..
та вече го реших - ФЕГ![]()
ъммм върпос: как да попълня желанието?
например:
9 ФЕГ; ЧЕ - ФЕ; ФЕ, АЕ, Г, М
така ли? това днес също ме отказа да си свърша записването, а пък аз сега ходя на вилата и трябва да пътувам, за да идата до гнездото...
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
9 ФЕГ ЧЕ - ФЕ; АЕ; Г; М на нас ни казаха такаПървоначално написано от Millen4ety
Хора.. и аз да питам нещо,тъй като едва ли ще ви се иска ощееее една тема...разделът вече се напълни само с нашите проблеми.![]()
Такаа..
ясно е,че Английският ще ми е втори език.
Чудя се обаче дали ще мога да го науча така,както трябва.Имам предвид,че НАВСЯКЪДЕ се иска Английски и щом не го знаеш добре те сритват.Аз досега не съм научила чак толкова неща по английски(ееее..не ме мислете за напълно некомпетентна,де ;д).Просто последните години съм нямала свестен учител и сега съжелявам,че цялата група си пропиляхме времето.Другите все се оплакваха,че имат прекалено строга учителка,но поне са учили..а ние две години-почти нищо.
Та имам предвид,че се чудя дали английския ще мога да го науча добре за тези четири години,в които ще го уча оттук нататък.
Много ми се иска да си науча и немския,и английския.
Знам,че зависи на какъв учител попаднеш,но.. Все пак ако случиш на добър учител ще можеш ли да го научиш както трябва?Ще може ли да го знаеш добре,за да бъдеш убеден в знанията си?
Аз ще направя всичко по силите си.Знам,че с учене всичко се постига,но още ме мъчи мисълта дали ще стане както аз искам..дали ще мога да науча и двата езика.