.

Виж резултатите на анкетата: В какво у-ще ви приеха?

Гласували
131. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Езиково

77 58,78%
  • НТБГ/НФСГ *прохесионално*

32 24,43%
  • МГ

16 12,21%
  • Кварталното

1 0,76%
  • У-ще по изкуствата

3 2,29%
  • Друго*не съм кандидатсвал*

2 1,53%
Отговор в тема
Страница 15 от 58 ПървиПърви ... 511121314151617181925 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 1444
    Супер фен Аватара на FancyGirl
    Тази служебна бележка от къде се взима или трябва да ми я пратят защото ще ходя да си подавам документи и имам всичко освен тая бележка ? !!!!
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Цитирай Първоначално написано от Sometimes233
    Цитирай Първоначално написано от sLaDkY^G1rLcHi
    Да ви се похваля и аз.. АНУЛИРАНА съм по български.Както и още 3 деца от моята стая,заради това,че,когато питахме квесторите дали да си пишем имената и дали това ще е фатално отговора беше"Не,нищо няма да стане"Та вчера ходихме до инспектората и те казаха,че ще пишат молба до Вълчев..Сега стискаме палци,защото в Понеделник отговора ще е на лице.Не е за вярване всичко това!Как може да има толкова несериозни квестори..не знам.Според вас дали ще се оправи всичко?Вълчев дали ще се съгласи да не ни проваля бъдещето..?Едва ли..

Лошо и аз бях поставил един знак на преразказа и се притеснявах да не ме анулират.На Вълчев едва ли му е до това,сега с тези избори..
    Но ти пожелавам да се оправи работата и всичко да е наред.
    Благодаря ти!И аз само за това се моля Родителите ми са направо бясни,защото едва ли не заради квесторите си окипазяваме бъдещето.Даже татко каза,че ако не се оправи всичко ще се постарае да накажат квесторите доста солено..Аз не искам да ги наказват,допуснали са грешка,добре.Искам само оценката ми да се оправи..

леле хора стесирахте ме с тези две - три желания аз написах 23 /т.е. вс. сясно даскало в пловдив което искам/

Хора , бал 30.292 за НФСГ /София/ ще ми стигне ли ? Миналата година с такъв бал се е влизало на 2ро класиране обаче тази година, както гледам повечето 7класници са се запътили към езиковите гимназии пък и оценките по мат не са много високи /ест има и изключения/.....Ооох много се притеснявам.... А и съм момиче...Моите оценки са БЕЛ-5,571 мат. - 4,786... A всички ми казват , че ще влезна /учители и т.н/
    Вие как мислите имам ли шанс на 1во класиране ?

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Цитирай Първоначално написано от babyvy
    Хора , бал 30.292 за НФСГ /София/ ще ми стигне ли ? Миналата година с такъв бал се е влизало на 2ро класиране обаче тази година, както гледам повечето 7класници са се запътили към езиковите гимназии пък и оценките по мат не са много високи /ест има и изключения/.....Ооох много се притеснявам.... А и съм момиче...Моите оценки са БЕЛ-5,571 мат. - 4,786... A всички ми казват , че ще влезна /учители и т.н/
    Вие как мислите имам ли шанс на 1во класиране ?
    еми щом ти е толкова бала значи имаш... и то доста голям

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Цитирай Първоначално написано от sm_95
    леле хора стесирахте ме с тези две - три желания аз написах 23 /т.е. вс. сясно даскало в пловдив което искам/
    в пловдив има само 4 "свестни" училища а на първо кво сложи?

Цитирай Първоначално написано от FancyGirl
    Тази служебна бележка от къде се взима или трябва да ми я пратят защото ще ходя да си подавам документи и имам всичко освен тая бележка ? !!!!
    Ти ако нямаш служебна, как са те допуснали до изпитите?

Джони, какво "божке" бе, не си ли чувал за прогресивен мързел?

ПП Хора, на мен ли ми се струва, или тези книжки от списъка са пълна отврат.
    Male

Аз си я загубих,но не ми направиха проблем.

Град
    Асеновград
    Цитирай Първоначално написано от Sometimes233
    Скъсах си нервите от чакане .Писах 8 желания.Леле такова чакане не е истина просто.
    При мен пък имаше само 2 деца е и все пак има доста голяма разлика в населените места
    Glory, Glory Man. United

Днес си взех само бележката с оценките. Утре съм на консултации от Регалия, въпреки че аз вече знам как ще си подреждам желанията.
    Едит: sLaDkY^G1rLcHi , дано се оправят нещата.
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Цитирай Първоначално написано от Mastta

не не са четири повече са /аз живея в плд доста добре съм проучила/ - английската, руската, френската, иконома, хуманитарната, за момчета може и тета, механото, дървота, строителния по-добре е от СОУ нали ?

аз писах на първо руската с испански

Цитирай Първоначално написано от masal
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Цитирай Първоначално написано от masal
    няма ли момиченца от Русйе...
    Има, има.
    Къде мислиш да влизаш?
    Колебая се между "Възраждане" и Руската. Преди бях намесила и АГ-то, но впоследствие го изключих.

Град
    Асеновград
    Цитирай Първоначално написано от Mastta

не не са четири повече са /аз живея в плд доста добре съм проучила/ - английската, руската, френската, иконома, хуманитарната, за момчета може и тета, механото, дървота, строителния по-добре е от СОУ нали ?

аз писах на първо руската с испански
    На мен са ми казвали(хора, които са учили там), че първата година преподават добре, но после постоянно започват да се сменят учители и нищо не научаваш. Аз написах на първо място английската с немски, на второ английската с английски и на трето руската с английски. Така за всеки случай де, но съм сигурна, че ще ме приемат още на първо класиране А между дугото майка ми ми каза, че като се записвам в училището трябва да нося цвете в саксия. Някой да знае нещо за този странен обичай???
    Glory, Glory Man. United

Град
    ^ не съм чувал за тоя обичай много ми е странен

Цвете в саксия??? За кого?
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Цитирай Първоначално написано от FancyGirl

Днес си подадох документите и не ми я искаха тази бележка, но аз за всеки случай си я носех. Искаха служебна бележка с оценките, която я дават от там, но за да си я вземеш трябва да си знаеш вх. номер или да занесеш другата малката бележка.

И да се похваля написах 11 желания, като последните 2 са ми дооста далече, и ги написах може би само, за да видя дали ще вляза .

pps - sLaDkY^G1rLcHi късмет.. при мен квесторите бяха супер и всъщност нямах проблеми, но това си е на късмет.

Loko Sofia
    Manchester United

Аз писах 19 желания А едно момиче преди мен - 45 Докато чаках да и напишат кодовете.. направо полудях.. Накрая реши преди да направят Z да си попълни още едно за всеки случай

Град
    оле аз за сега реших да пиша 1 желание пак за второто се чудя, а тя горката 46 желания

Е, не се ли обезмисля да пишеш 19 желания примерно, като най-вероятно ще те приемат още в първото, което си посочил, т.е борбата свършва?

Град
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Е, не се ли обезмисля да пишеш 19 желания примерно, като най-вероятно ще те приемат още в първото, което си посочил, т.е борбата свършва?
    за 19 не знам но тая е писала 46 ,, че то половината училища в БГ са толкова

Не, само в София са толкова. Няма лошо, де. Щом ги е измислила... аз едвам измислих 4 на кръст, че даже 2 изключих.

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    хай!
    аз днес отидох до училището гнездо, още нерешила къде искам..
    на баща ми не му беше ден и почна да говори по джиесем-а в коридора, да обикаля в кръг... помахах му да дойде и той миличко ми заяви, че не го интересува, и че след като не искам да първо място да пиша НПМГ, то да не съм очаквала съдействие от негова страна... тия в гнездото дето трябваше да ме упътят - такива глупости ми наговориха, нямам думи накрая бях попълнила предната страница с име, телефон, ЕГН и т.н.... и се отказах, не бях решила какво да правя.. 20 пъти обикалях между стаите, баща ми само ме саботираше - умишлено..
    върнах листа и си тръгнах..
    та вече го реших - ФЕГ
    ъммм върпос: как да попълня желанието?
    например:
    9 ФЕГ; ЧЕ - ФЕ; ФЕ, АЕ, Г, М
    така ли? това днес също ме отказа да си свърша записването, а пък аз сега ходя на вилата и трябва да пътувам, за да идата до гнездото...
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Цитирай Първоначално написано от Millen4ety
    хай!
    аз днес отидох до училището гнездо, още нерешила къде искам..
    на баща ми не му беше ден и почна да говори по джиесем-а в коридора, да обикаля в кръг... помахах му да дойде и той миличко ми заяви, че не го интересува, и че след като не искам да първо място да пиша НПМГ, то да не съм очаквала съдействие от негова страна... тия в гнездото дето трябваше да ме упътят - такива глупости ми наговориха, нямам думи накрая бях попълнила предната страница с име, телефон, ЕГН и т.н.... и се отказах, не бях решила какво да правя.. 20 пъти обикалях между стаите, баща ми само ме саботираше - умишлено..
    върнах листа и си тръгнах..
    та вече го реших - ФЕГ
    ъммм върпос: как да попълня желанието?
    например:
    9 ФЕГ; ЧЕ - ФЕ; ФЕ, АЕ, Г, М
    така ли? това днес също ме отказа да си свърша записването, а пък аз сега ходя на вилата и трябва да пътувам, за да идата до гнездото...
    9 ФЕГ ЧЕ - ФЕ; АЕ; Г; М на нас ни казаха така

Хора.. и аз да питам нещо,тъй като едва ли ще ви се иска ощееее една тема...разделът вече се напълни само с нашите проблеми.
    Такаа..
    ясно е,че Английският ще ми е втори език.
    Чудя се обаче дали ще мога да го науча така,както трябва.Имам предвид,че НАВСЯКЪДЕ се иска Английски и щом не го знаеш добре те сритват.Аз досега не съм научила чак толкова неща по английски(ееее..не ме мислете за напълно некомпетентна,де ;д).Просто последните години съм нямала свестен учител и сега съжелявам,че цялата група си пропиляхме времето.Другите все се оплакваха,че имат прекалено строга учителка,но поне са учили..а ние две години-почти нищо.
    Та имам предвид,че се чудя дали английския ще мога да го науча добре за тези четири години,в които ще го уча оттук нататък.
    Много ми се иска да си науча и немския,и английския.
    Знам,че зависи на какъв учител попаднеш,но.. Все пак ако случиш на добър учител ще можеш ли да го научиш както трябва?Ще може ли да го знаеш добре,за да бъдеш убеден в знанията си?
    Аз ще направя всичко по силите си.Знам,че с учене всичко се постига,но още ме мъчи мисълта дали ще стане както аз искам..дали ще мога да науча и двата езика.

YouCantStopMe, зависи изцяло и единствено само от теб, не можеш да ни питаш нас. Все пак важни са и учителите, но зависи и това, как ти учиш.

Заповядайте в моя WebBlog!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си