- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми-Осми клас...Лято, аре бързо идвай и за нас! xD [vol.5]
Разбира се..както споменах аз ще направя всичко възможно и ще уча както трябва,но..се тревожа дали наистина ще успея,дали ще го науча както трябва и дали ще го усвоя добре.
Много искам да си уча като първи език немски,но ме е страх за английския.
От друга страна ако запиша първи английски съм убедена,че ще го науча,а немски като втори и като по-труден - няма.
Уф..
Ами имаш две възможности - немски първи и английски втори. Така ще можеш да учиш по-усилено немския и ще го научиш, а английския е по-лесен и ще можеш да го научиш и като втори.
Другият вариант е английския да ти е първи, а немския втори. В този случай ще научиш английския, но немския няма да ти е на добро ниво.
Съвтевам те за първия вариант. Поне аз така бих постъпила.
Е,да..точно за това говорех.
И аз много съм се насочила към немски-първи език,но това дали ще науча английския наистина добре ме спира.
А без английски,както казах,си за НИКЪДЕ.
Ти можеш да ходиш на курсове, примерно, и там да изучаваш английския, за да го усвоиш по-добре.Първоначално написано от YouCantStopMe
Не съм съгласен за това, че без английски си за никъде. вярон, че е най-говоримият език, но познавам хора, които успяват в живота и които не знаят английски. Ако, примерно, учиш немски в гимназията и ако след това живееш в Германия, не ти трябва друг език, освен немски.
ами то и аз тва съм писала на 1-во и 2-ро желание ..Първоначално написано от mim4ety_sara
успех :]
45 желанияКак е стигнало листчето?
![]()
Аз написах само 2 училища с по 2 паралелки.![]()
и моите бяха някъде толкова. То най - много може 104... тъй чеПървоначално написано от filito
![]()
Ами днес си подадох документите ,но никой не ми даде бележка с оценките.Аз ги помня наизуст и ги написах ,но се чудя дали ще има проблеми и да знам дали да ходя да си я взимам.Вие какво ще кажете искат ли я или ?
Кое бихте избрали -
ИТ + английски
Информатика + английски
![]()
Бала ми е - 29,9
Не съм от София![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
^ В МГ-то в моя град има точно тези две паралелки... аз писах и двете, защото не се знае за кое ще ми стигне балът.
i'd like to change the world.
От кой град си?Първоначално написано от Lunatique
Днес ходих да си записвам желаниятаа![]()
1.ПМГ -Информационни с английски
2.ПМГ-Математика с английски
3.ПМГ-Биология с английски
4.ПМГ-Информатика с английски
Като видях другит колко много желания са писалии ...![]()
Балът ми е 31.500-дали ще ме приемат във фег..аз съм почти сигурна,че да..защото мин бал е 30 мин година,а тази се очаква да е още по-нисък.Все пак какво мислите?
Моля ви се кажете ми,никой не може да ми каже !! Как да подредя тези опустели езици,направо англ,немски и френски или езиците които по-имам шанс да ме приемат..![]()
![]()
![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Като го каза това за бала при момичетата във ФЕГ се успокоих при момчетата трябва да е по нисък значи ще мога аз имам 30.... Нали ще мога![]()
беше 30 за момчета, а за момичета е друго, но добре дошлаПървоначално написано от Wishmasterr
![]()
Във ФЕГ е мн добро , смис супер много ще ви израдва:P:P:P
Първоначално написано от mim4ety_sara
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Аз искам да питам нещо, значи днес докато бях навън ми казаха, че ако смятам да уча компютърна графика, трябва като отивам да записвам желанията да дам някакво нещо от очен лекар, че съм ОК с очите. Какво точно трябва да кажа на лекарката ми, че не знам![]()
Пиши езикът, който най ти се отдава и който искаш да учиш, на първо място, толкова много ли има за мислене?Първоначално написано от mim4ety_sara
Субектът над мен: Кажи на очния каквото са ти казали, да няма да ти се смее?![]()
Male
Хора, може ли един маааааааааааааааааааалко офф-топик въпрос![]()
Какво е станало с Рафа в моите мили съседи? НИкакъв го няма![]()
![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
И аз тва се чудяВече 2-3 серии го няма
Явно е в почивка
![]()
Melinor, дай си скайпа да те добавя![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95