- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми-Осми клас...Лято, аре бързо идвай и за нас! xD [vol.5]
Няя се появи Рафа,нали замина да живее другаде.В толкова епизода участва,мисля че и Чарли ще се изпари скоро време![]()
май се изнесе-искаше да спре да учиПървоначално написано от melinor
Лоли искаше наем за гаража за да работят там с Чарли, и той нали даде пари, но тя не му ги взе и се изнесе
![]()
![]()
Те и Ивана и Петри така изчезнаха![]()
КОЙ!?Първоначално написано от Margoto0
![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Явно съм единствената,която не го гледа тоя сериал.
Първоначално написано от melinor
Май някой не е гледал от началото![]()
![]()
Казаха ми че има разлика в подреждането на желанията и зависи,ако не си ги подредил правилно,може и да не влезеш,за това питам ?!??!Първоначално написано от faststep
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
аа аз го гледамот самото началоПървоначално написано от Margoto0
![]()
Е..Ивана е рускинята-прислужницата на едните, а ПетриПървоначално написано от Margoto0
![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Петри беше онази шишкавката, която беше слугиня в дома на Игнасио и онази другата забравих и иметоПървоначално написано от melinor
не си единственаПървоначално написано от YouCantStopMe
![]()
Петри също беше прислужница![]()
хора,, моля ви се кажете ми всичко до едно какво трябва да нося когато отивам в понеделник да се записвам ..![]()
![]()
![]()
![]()
п.п. нямах време да прегледам старите мнения (може би е коментирано, но..)
Копие от удостоверението за завършен VII клас, копие от медицинското ти и бележката с оценките ти от изпитите. Аз лично ще си взема и личната карта + служебната бележка + листчето с входящия номер. Това е, което ще ти трябва.
П.П. - И аз ще ходя в понеделник, но в никакъв случай сама. Прекалено се панирам и супер лесно ще се откажа и отчая, ако някоя от онея тъпи лелки ми се насвятка насреща.![]()
^На мен пък не.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
+1Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
![]()
Ани, ти ли си момичето на снимката от подписа ти?
ПП Аз днес в 8:00 се записах, имаше доста хора, но стана бързо. Писах езикова-НЕ с АЕ, ПМГ-Математика с НЕ и езикова-АЕ с НЕ. Медицинско искат само за професионалните гимназии.![]()
Male
Ох, все повече се убеждавам колко не искам НФСГ нито пък 73, нито НТБГ, нито което и да е освен ФЕГ.
Вчера си подадох документите.Написах 12-13 желания.Сега само чакам и се надявам с всичкия си мозък, сърце и душа.Не може да не ми стигне скапания бал не е чак толкова малко, а и говорих с други хора, които искат ФЕГ и имат с малко, ама по-нисък от моя.Пък и толкова приятели намерих във френската..Всички ми казват, че ще ме приемат, защото тази година успеваемостта е доста по-ниска от миналогодишната по данни на РИО-София.Наистина е така-който иска нека провери.
При изпитите беше по-лесно, защото си разбрах оценките доста преди обявяването, ама сега нямам какво да препиша и да проверя в нета.
Героичния монолог...
ИСКАМ ФЕГ .
П.П.:faststep, аз съм.Малко по-червена от по принцип.Кой е тоя сериал
?
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Добро утро от мен. Този сериал не го гледам.![]()
Аз отивам да се оправям да ходя на консултации за подреждане на желанията. Ох, как ме мързи...![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Аз ходих да се записвам вчера, но в понеделник (евентуално вторник) ще ходя отново. Понеже кандидатствам и в друг град, не само в моя, и там трябва да подавам отделни документи и отделни желания. Разправия си е, но...
Иначе аз писах около 6-7 желания.
i'd like to change the world.
и аз не го гледамПървоначално написано от Enitto
![]()
на мен на консултациите в Регалия ми казаха едно страхотно НИЩО!![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Защооо? Няма ли да се съберат с Лаура?? Последните две серии нещо ги изпуснахПървоначално написано от Margoto0
![]()
по темата:Аз съм от два на консултация, а в понеделник ще пускам желанията. Нещо взех да се чудя ФЕГ или АЕГ да пиша първо...
П.С.: Аничке, готина снимка
![]()
Такааа..
Не знам какво ще си кажете за мен,защото пак си смених желанието.![]()
Добре,де..всеки по-голям,който разпитам-всичките за английски ми говорят.
И може би ще запиша английски като първи език.
И без това не съм на чак толкова добро ниво и сега ще започна като на ново.Немския като втори,ако ми потрябва по-нататък за някаква работа или пък нещо такова-все някак ще се справя..курсове ли,какво..не знам,но ще се оправя.
Като взимам едно решение,то поне да е сигурно-Английски и това е.
Уфф..
До понеделник има тоооолкова много време.![]()
oo не, не сиПървоначално написано от YouCantStopMe
![]()
Be Fresh![]()
НЕ съм от София!!!