- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми-Осми клас...Лято, аре бързо идвай и за нас! xD [vol.5]
И на мене така са ми казвали, аз лично ще ходя в понеделника.Първоначално написано от Ton4o13
Защото навалицата е огромна в последните дни.
Аз ще пиша около 16 желания. Ще ходя в понеделник![]()
П.С.: НЕ ЗНАМ!!!!
А някой да знае дали в интернет ще обявят къде сме приети на 1-во класиране, или само в гнездото ще пише?![]()
pps - много добре формирам и зададен въпрос, надявам се някой да разбра какво имам в предвид
![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Някой беше питал дали резултатите от класирането (смис къде са ви приели ) излиза в сайта на монАко бех тъпак като вас щях да отговоря по на4ина по който и вие ми отговорихте .. (да бе6е видял в сайта)
Брат, излизат да
![]()
Май на мен ми отговори.Първоначално написано от kamikadze33
Мерси.
btw момиче съм
![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Брат![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
е преди теб още някой беше писал, а твоя комент. го видях чак след като постнах мояот сф ли си ?
Позна.Първоначално написано от kamikadze33
Да живее София xdd.
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Еми аз утре в 5:00 съм на летището така че - Чао от мен![]()
Инструктирал съм наште - 91 НЕГ на 1во желание и там още 2 училища отзад да не взема да остана на сухо (с бал 34,142) и така
Само 39 човека имаме 5,50 и нагоре по мат.- в Цяла България
![]()
И бтв то много тъпо се получава... Събота и неделя са от срока за записване и взимане там на бележки, а пък не може заради изборите..
Майка ми ще взима бележката Понеделника и НАЙ-късно Вторника ще подаде желанията![]()
Чао![]()
Приятно прекарване,Ванка.![]()
![]()
къде отиваш бе,човек?![]()
Еее...БравоПървоначално написано от john95
Къде ще ходиш :]
Аз отдавна не съм писала, обаче си ви чета![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Англия![]()
Там в някакъв колеж на общежитие![]()
Първоначално написано от john95
![]()
КЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕФ ОБОЖАВАМ АНГЛИЯЯЯ
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Първоначално написано от john95
Еее супер кой клас си :P
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
ъм..![]()
Охооо, хора! Събудих се вече........днес гнездата не би трябвало да работят заради изборите май? Приятна почивка на всички, които заминават. Аз заминавам най-рано на 16 юли, ако стане на първо класиране - на море. После ще видим.
![]()
Приятно прекарване и от мен, Ванка.
Леле... Дано да ме приемат на първо класиранее...![]()
Само за тва си мисля, само това си повтарям...
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Подаде ли си документите за първо класиране?
Не, в понеделник ще я свърша тая работа...
Макар че в понеделник съм на изпит по математика към ТУЕС, после трябва да ходя с майка ми да си видя работите по мат и бел и.... чак после документите.
Обаче още не знам точно как да ги наредя.Не, сериозно не знам. Чудя се на първо място дали да сложа 1 АЕГ или 1 ИЕГ... и после 9 ФЕГ или 31во... Въпреки че за мен нареждането на тези четири първи училища, в които искам да вляза не е от тоооолкова голямо значение, защото в което и да вляза ще ми е кеф.
![]()
Ами ако искаш да учиш английски повече, пиши АЕГ, ако искаш испански, пиши ИЕГ. Какъв ти е бала?
Мерси и на двама ви.
И аз сега така реших. Няма да променям реда на желанията си...
П.П. Нямам шанс нито за 1 АЕГ, нито за 1 ИЕГ, знам това, просто искам да ги напиша, вярвам в чудеса.Бала ми е 31.
Тогава по-добре пиши първо ФЕГ, а после - 31. Има много добри отзиви от 31 по испански. Ако искаш да учиш езика де.