- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми-Осми клас...Лято, аре бързо идвай и за нас! xD [vol.5]
Абе не разбрахте ли, че ТОЗИ ЧАТ КЪРТИ!!!![]()
Male
скайп silvia.milichina /пишете че сте от тук/
Аз да ви питам. Моя позната ще се мести във Варна и иска в англ. там, някой може ли да ми каже какъв е бил бала там миналата год. защото нищо не намира. На изпитите има 4 по мат и 5 по бел, оценката й от дипломата по мат. 5, а по бел е 6
скайп: la_marina1 но пишете, че сте от тук
точно такаПървоначално написано от faststep
![]()
Be Fresh![]()
НЕ съм от София!!!
с английски миналогодишните балове от първо класиране в езиковите :Първоначално написано от Black_Fyed_Peas
1ЕГ-31,930
5ЕГ - 31,072
в руското (8 СОУ) също има с англйиски,обаче отвсякъде се чуват лоши отзиви за него, и все пак бала е бил 29,678
а бала се смята така - 2.БЕЛ изпит + 2.математика изпит + БЕЛ от дипломата + математика от дипломата т.е. както казваш бала й е около 29
[size=3]Sie ist ein Star
Ihr Traum ist wahr..
Sie tanzt im Licht..
Nachts liegt sie wach und die Angst kommt ganz nah..
Sie sucht das M
а това максималният бал налиПървоначално написано от ElenorRugby
бал от първо класиране какво означава? означава,че трябва да имаш най-малко толкова,за да те приемат там.
[size=3]Sie ist ein Star
Ihr Traum ist wahr..
Sie tanzt im Licht..
Nachts liegt sie wach und die Angst kommt ganz nah..
Sie sucht das M
МОЛЯ ВИ,СПЕШНО Е!Имам 2.000 по Български,а аз си го бях проверила в къщи имах 8 грешки само..Просто не знам какво да правя![]()
![]()
![]()
![]()
оу, май аз съм с най-ниски оценки .. хахахахнищо де, случва се
Дебора
Български език - 5,518
Математика - 3,964
по математика не очаквах повече, не ми се отдава въобще, обаче много ме е яд за българския .. повечето грешки са ми от невнимание и непрочитане![]()
![]()
Ако не се маитапиш значи са ти я анулирали някъв знак да си слагала?Първоначално написано от sLaDkY^G1rLcHi
Габриела
Български език и литература 5.089
Математика 3.571
sLaDkY^G1rLcHi
Може би са ти го анулирали![]()
![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
За двойката най-добре отиди да си видиш работата дали не са ти я анулирали.
не не сиПървоначално написано от OnyxTheBest
Български език и литература 5.571
Математика 3.464
sLaDkY^G1rLcHi ти базикаш ли се как така.... тряа да е станала грешка.... като изнесат резултатите у гнездото имаш право да си видиш работата.... сигурно е някаква грешка.... само не се панирай поискай да си видиш работата
TheNewReligion правилно мислиш за да участваш в класирането тряа да имаш поне три... с сайта на мон пише /в една от наретбите/ че оценките са околчателни но... се тряа да има начин
Няма какво да направиш вече, макар че може да искаш да си видиш работата. Сигурно не си запомнила отговорите, както трябва. И мисля, че не можеш да кандидатствашПървоначално написано от sLaDkY^G1rLcHi
оставаш си в твоето училище.
БЕЛ - 4.89
МАТЕМАТИКА - 3,32![]()
не ме пишете на първа страница, просто казвам..![]()
по бел хич, ама хич не съм доволна.. очаквах повече..
по математика..повече от доволна.. не мислех, че ще хвана дори тройката.. и всички задачи на тото.. имала съм късмет
![]()
И спря да се върти за миг земята..
2 стр.....Първоначално написано от TheNewReligion
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Не се майтапяУтре отивам в гнездото и ще видя кво става
![]()
БЕЛ: 5.411
Математика: 3.964
Оценки в у-ще: БЕЛ-6; математика- 6
Какъв е бала?![]()
Виктория
Бел- 5,464
Математика 4,143
От училище две 6-ци.
Бал 31,224
П.П. Много ме е яд за БЕЛ-а. За 1 точка нямам 5,50.
П.П.2 Някой от Пазарджик за ЕГ?
Мат - 3.679 Бел-5.017и така бала ми за ПМГ (1х бел изпит 3х мат иазпит 1 х бел и мат уще) става 26... сбогом надежди...