.

Виж резултатите на анкетата: В какво у-ще ви приеха?

Гласували
131. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Езиково

77 58,78%
  • НТБГ/НФСГ *прохесионално*

32 24,43%
  • МГ

16 12,21%
  • Кварталното

1 0,76%
  • У-ще по изкуствата

3 2,29%
  • Друго*не съм кандидатсвал*

2 1,53%
Отговор в тема
Страница 20 от 58 ПървиПърви ... 1016171819202122232430 ... ПоследнаПърви
Резултати от 476 до 500 от общо 1444
    Голям фен Аватара на dark_wings
    И аз бях така...

Ами... то за първо ФЕГ и после 31во или обратното... въпроса си остава. Не знам... Учи ми се повече испански, отколкото френски... Това ме спира.Иначе... Иначе предполагам, че бала ще ми стигне за френската...

Вчера бях на консултация във ВЕДИ и там ни показаха прогноза, която са съставили... Прогнозата е много обещаваща и е почти сигурно, че в повечето елитни училища балът ще падне с около 1 еденица!
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Една единица? Смисъл от 32 да падне на 31 ли? Баси кефа. Хубаво си подредих желанията!

Не ми се верва..Те и миналата година така говореха.Аз бях с бал 31.9 и дори и на второ не ме приеха във 9фег.Ама не съжалявам.Имала съм късмет,защото ако наново бих писала желанията си,бих написала моето даскало на 1во.Аз го бях бутала толкова назад,заради некви приказки,които....просто си вървят така от уста на уста.

Ами всъщност те ни показаха нагледно как правят тази прогноза... Тъй като те имат резултатите от рио... някаква статистика там... по тях се вижда кое момиче последно е влязло в АЕГ примерно... пишеше, че 280тото момиче е последното момиче влязло там миналата година при бал 32.644... Тази година тъй като като цяло има по-малко хора с висок бал... ще влязат и хора с по-нисък.Демек бала пада.И там... пресмятаха някакви натрупвания и такива неща.... не разбрах много, трябва да питам майка ми да ми разясни... и така получаваха, че тазгодишния бал на АЕГ се очаква да е с 0,800 горе-долу по-нисък...

П.П. Dark_Wings, ти в кое училище си?

Ще видим.Ще кажеш къде са те приели.
    Аз съм в НТБГ.

Град
    София
    Сега да поразпитам. В коя паралелка си и на какво ниво се учи езика и другите неща?

Цитирай Първоначално написано от elito6754
    Сега да поразпитам. В коя паралелка си и на какво ниво се учи езика и другите неща?
    Банково дело с английски съм.Езика си се учи,аз съм доволна от подготовката.Другите предмети също.Не съм очаквала ,но много се държи на всичко.Ние тая година нямахме специални предмети,ама всичко останало яко си го учехме.Не знам за по-нататък,но тази година ми се стори трудна...Дано да е за добро

Град
    София
    Аха, ясно. А по-нагоре какви ще са специланите предмети? И заслужава ли си бизнес администрация с ИЕ? Или банково дело с ФЕ? С какъв бал те приеха?

Аха, ясно. А по-нагоре какви ще са специланите предмети? И заслужава ли си бизнес администрация с ИЕ? Или банково дело с ФЕ? С какъв бал те приеха?
    Банковото дело с ФЕ си заслужава,да.А бизнес администрацията с ИЕ е с по-нисък бал и не знам там самата атмосфера как е .. Аз влезнах с 31.2на второ класиране.Аз самата съм останала с впечатлението,че най-добрите паралелки са първите три-банково дело с АЕ,НЕ и ФЕ.

От ВЕДИ казали ли са нещо за намаляне на бала на НЕГ?

Заповядайте в моя WebBlog!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от dark_wings
    Банковото дело с ФЕ си заслужава,да.А бизнес администрацията с ИЕ е с по-нисък бал и не знам там самата атмосфера как е .. Аз влезнах с 31.2на второ класиране.Аз самата съм останала с впечатлението,че най-добрите паралелки са първите три-банково дело с АЕ,НЕ и ФЕ.
    Мерси!

Моля.

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Хора в тея гнезда няма ли някакви такива листи с найменование на училищата и паралелките, че не мога влезна в сайта на 1 училище...
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Има.

И аз ще кандидатствам в НТБГ...

Имате ли униформи и ако да, какви са те? Смисъл...опиши ги, ако имате.Че товаа.....много ме плаши.

Не се плаши толкова от униформите
    http://upload.wikimedia.org/wikipedi...7/Uniformi.jpg
    Това са униформите,но можеш да носиш и твоя си риза,която да е бяла и изчистена или твой си черен панталон,който прилича на униформения..Можяш да си облечеш суетшърт върху ризата..и така.Униформата не ти пречи да си имаш стил.Пък и има дни,в които си ходим без униформи..
    Ааа сега си имаме и летни униформи-тъмно сини панталони до коляното и светлосиня тениска с яка и един малък надпис в ляво ''НТБГ''.
    Не се плаши,не e страшно.

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Кога е крайния срок за подаване на документи ???
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

А до 10-ти ще обявят резултатите. Все пак ад се надяваме, че това ще стане още на 9-ти.

Заповядайте в моя WebBlog!

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Хора, ще си правим форумна среща.12 часа във вторник на билетния на НДК.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Голям фен Аватара на melinor
    Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Хора, ще си правим форумна среща.12 часа във вторник на билетния на НДК.

Мен не ме бройте
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Който може .Вече се събрахме 3-4 човека.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Голям фен Аватара на melinor
    Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Който може .Вече се събрахме 3-4 човека.
    А за сега кои са
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

О... На момчетата им седят хубаво, ама на момичетата

Ох не знам... гадно е.В кои дни ходите без униформи?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си