- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми-Осми клас...Лято, аре бързо идвай и за нас! xD [vol.5]
Ами... то за първо ФЕГ и после 31во или обратното... въпроса си остава. Не знам... Учи ми се повече испански, отколкото френски... Това ме спира.Иначе... Иначе предполагам, че бала ще ми стигне за френската...
Вчера бях на консултация във ВЕДИ и там ни показаха прогноза, която са съставили... Прогнозата е много обещаваща и е почти сигурно, че в повечето елитни училища балът ще падне с около 1 еденица!![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Една единица? Смисъл от 32 да падне на 31 ли? Баси кефа. Хубаво си подредих желанията!
![]()
Не ми се верва..Те и миналата година така говореха.Аз бях с бал 31.9 и дори и на второ не ме приеха във 9фег.Ама не съжалявам.Имала съм късмет,защото ако наново бих писала желанията си,бих написала моето даскало на 1во.Аз го бях бутала толкова назад,заради некви приказки,които....просто си вървят така от уста на уста.
Ами всъщност те ни показаха нагледно как правят тази прогноза... Тъй като те имат резултатите от рио... някаква статистика там... по тях се вижда кое момиче последно е влязло в АЕГ примерно... пишеше, че 280тото момиче е последното момиче влязло там миналата година при бал 32.644... Тази година тъй като като цяло има по-малко хора с висок бал... ще влязат и хора с по-нисък.Демек бала пада.И там... пресмятаха някакви натрупвания и такива неща.... не разбрах много, трябва да питам майка ми да ми разясни... и така получаваха, че тазгодишния бал на АЕГ се очаква да е с 0,800 горе-долу по-нисък...
П.П. Dark_Wings, ти в кое училище си?
Сега да поразпитам. В коя паралелка си и на какво ниво се учи езика и другите неща?![]()
Банково дело с английски съм.Езика си се учи,аз съм доволна от подготовката.Другите предмети също.Не съм очаквала ,но много се държи на всичко.Ние тая година нямахме специални предмети,ама всичко останало яко си го учехме.Не знам за по-нататък,но тази година ми се стори трудна...Дано да е за доброПървоначално написано от elito6754
![]()
Аха, ясно. А по-нагоре какви ще са специланите предмети? И заслужава ли си бизнес администрация с ИЕ? Или банково дело с ФЕ? С какъв бал те приеха?![]()
Банковото дело с ФЕ си заслужава,да.А бизнес администрацията с ИЕ е с по-нисък бал и не знам там самата атмосфера как е ..Първоначално написано от elito6754
Аз влезнах с 31.2на второ класиране.Аз самата съм останала с впечатлението,че най-добрите паралелки са първите три-банково дело с АЕ,НЕ и ФЕ.
Хора в тея гнезда няма ли някакви такива листи с найменование на училищата и паралелките, че не мога влезна в сайта на 1 училище...
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
И аз ще кандидатствам в НТБГ...
Имате ли униформи и ако да, какви са те? Смисъл...опиши ги, ако имате.Че товаа.....много ме плаши.![]()
Не се плаши толкова от униформите
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...7/Uniformi.jpg
Това са униформите,но можеш да носиш и твоя си риза,която да е бяла и изчистена или твой си черен панталон,който прилича на униформения..Можяш да си облечеш суетшърт върху ризата..и така.Униформата не ти пречи да си имаш стил.Пък и има дни,в които си ходим без униформи..
Ааа сега си имаме и летни униформи-тъмно сини панталони до коляното и светлосиня тениска с яка и един малък надпис в ляво ''НТБГ''.
Не се плаши,не e страшно.![]()
Кога е крайния срок за подаване на документи ???
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
8 ми юли
Хора, ще си правим форумна среща.12 часа във вторник на билетния на НДК.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Първоначално написано от AnIcHkAtA
Мен не ме бройте![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Който може.Вече се събрахме 3-4 човека.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
А за сега кои саПървоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
О... На момчетата им седят хубаво, ама на момичетата![]()
Ох не знам... гадно е.В кои дни ходите без униформи?