- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми-Осми клас...Лято, аре бързо идвай и за нас! xD [vol.5]
Като видим,че няма проверки.
На тая снимак момичетата са с пълната униформа.Иначе смо риза и некъв черен панталон не седи лошо.Верно,че не са перфектните униформи,ама аз не се отказах от даскалото заради тва.
Абе те униформите са ни гаднички ама не са болка за умиранеИначе даскалото си ни е № 1
![]()
Хора, 4.500 - 5 ли е?
^Като си го смяташ за бала ли?
Не,всичко е с точност до стотни,ноо..като оценка е:
Много добър - 4.50
Води се Много добър, ама едно е да имаш 4.50, друго е 5.00 или 5 и нещо.
Значи попринцип за бала, но питам за един приятел който канд. в езикова. Има 3 по мат (диплома и 4.500 по БЕЛ) Това колко БАЛ ще рече?
П.П. А й на изпита 3 по мат. и 4.500 по БЕЛ.
Имаме си веч и анкето, макар и малко рано, обаче цяла седмица вяма да ме ima :]
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Понеже съм недоразбрала - ще напиша около 4-5 училища и искам да ми стигне бала поне за 2-3. Има ли такава опция, да съм като "приета" в няколко училища, за да мога да си избера в кое да отида?
Ммммне подреждаш ги като на първо място слагаш най-желаната паралелка и т.н. Компютъра те разпределя в първата паралелка за която ти стига бала![]()
Че то бала ми ще стигне да вляза във всички училища, които напиша. Това съм го чувала за класирането от компютъра, ама дееба, тогава какъв е смисъла да пиша по 4-5 желания, щом ме записват автоматично в първото училище, за което ми стигне бала(де мек при мен ще е още от първото желание)? Супер глупаво ми се струва.
абе хора мислите ли че ако миналата година в СМГ бала ( най-ниския) е бил 30 и не6то възмойно ли е да се дигне ???
моя бал за СМГ е 31.767 6е ми стигне ли ? как мислите ?
еми то точно за това се подреждат желания ! На 1 място пишеш най-желаното училище ако ти стига бала - влизаш там, защото ти е най желано и си го написла на 1 маястоПървоначално написано от mArMaLaDkA
а смисъла да пишеш толкова желания е че товоите сметки може да са грешни в да не ти стигне бала за първото училище а ако на първо класиране не те приемат в нито едно от посечените оставаш извън класирането то аз за тфа написах 23 желания /и едно соу писах за всеки случай/
и сега за пореден път цитирам анито
[Автор-AnIcHkAtA]
НЕ, НЕ, НЕ, НЕЕЕ, ХОРАА, ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ ШИРОКО И ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО!!!Ако някой е написал 70 училища и балът му стига за всички освен първото, в 69 училища ли ще го приемат?!Какъв е смисълът тогава да ги пише под ред желание?!Във всяка паралелка приемат по най-много 30 души, ако на 300 им стига балът за нея, какво правим??ПРИЕМАТ ТЕ В ПЪРВОТО ВЪЗМОЖНО ЖЕЛАНИЕ, ЗА КОЕТО ТИ СТИГА БАЛЪТ!!!!ПРИЕМАТ ТЕ САМО В 1 УЧИЛИЩЕ.МОЖЕШ ДА ГО СМЕНИШ САМО АКО УЧАСТВАШ НА СЛЕДВАЩОТО КЛАСИРАНЕ.ПРИЕМАТ ЛИ ТЕ НА ПЪРВО ЖЕЛАНИЕ, СМЯНА НЯМА!!!!Майка ми е учителка, от нея ги знам тези неща, убедена съм в правотата на думите си !
Еми то точно затова питам и си търся вратичка някъде - нямам си и на идея къде искам да отида! Имам сума ти варианти, ще ме вземат поне в две от училищата, които съм си намислила, но не мога да си ги класирам, 'щото все имам чувството, че ще сгреша.
И това "записах и едно СОУ за всеки случай" ми прозвуча високомерено.Че аз ще пиша едно просто СОУ и едно СОУЕЕ. Варианта с ПГИУ-то остава на заден план, понеже не ми се учи икономика, хич не съм добра с математиката. АГ-то пък абсурд. Ще се сбъркам от учене и накрая ще се докарам до нервна криза.
Другите не ми харесват.
Това са ми трите варианта. СОУ, СОУЕЕ и ПГИУ, като съм си избрала паралелките вече, но се чудя и мая къде искам да отида. Тооооооолкова е гадно! Преди беше страшното дали ще ми стигне бала, сега страшното е да реша къде искам да отида.. а аз не мога да се реша... мдааам..
Супер планаНа 13,14 и 15 отиваме с некфи фрта пред Фег (от 9:00 до края) и гледаме зайците :О:О супер доброто ще е axaxa
![]()
Не ми пука дори и сто човека да сте, ако вляза в ФЕГ ще съм супер щастлива!!!![]()
моркови ще ядем ли![]()
Къде? Във ФЕГ ли? Чакайте първо резлутатите, после морковите и зелето.![]()
няма значение.. където и да сме ..Първоначално написано от elito6754
![]()
Забравих кажа - днес отидох до старото ми даскало за свидетелство и ми казаха, че са свършили![]()
сега остава само да чакам ...
Хъхъъ, отидох и се записах. Баща ми пишеше, аз давах акъл.![]()
Записах 5 училища. Когато си предавах документите, жената, която ги проверява и съответно - събира, ми каза, че за първите ми две специалности нямало изобщо кандидати и "вече съм била вътре".
К'во да кажа - радвам се!
Нямаш свидетелство за завършен 7 клас? Тва само в Бг го има.
Навита съм и за друг зеленчук, плодове, ако искате пръст ми мятайте, няма проблем.
П. П. ти къде искаш?![]()
аз искам в Ег "пловдив"Първоначално написано от elito6754
![]()
![]()
Аве със зеле нама да те целят, но с морковиЕлито... ти с какъв бал си