- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми-Осми клас...Лято, аре бързо идвай и за нас! xD [vol.5]
Книгите от списъка са безподобно тъпи и няма да ги чета.![]()
Male
Не е за разправяне.Мизерен бал ми е, но миналат година минималния във френсктата е 30.178, което ме ..хм..успокоява леко.
Ами бала ми е 30.6, не знам дали имам шанс. сигурно сто човека ще ми кажат, че нямам шанс, но надеждата умира последна.
Ти с колко влезе?
емии българския 5,40 математиката 4,20 и днеска се писах за НТГ пък да видим![]()
Аз съм чувала, че в по-елитните гимназии сервират моркови и зела в чинийкаДано само да са пресни, че нещо не си падам много много по трушийката
![]()
Glory, Glory Man. United
абе знаете ли колко е минималният бал за нтг със счетоводство ?че моя излиза някъде малко над 30
Днеска направо щях да се побъркам.
В 10:15 бях в училището-гнездо и чаках до 13:30. О.о
Издивях ви казвам.
НИКАКВА организация.Бутат по трима на 15 минути,а другите стоим прави и чакаме отвън.Тия вътре пък само лафове удрят и изобщо не им пука за децата.
Имаше едни дето 239093109230 часа стояха там,все едно,че сега решават как да си подреждат желанията.Имаше една пред мен дето името си написала не където трябва и се подписала на трите места за подпис-нейният,на родител/настойник и на ПРИЕЛ ДОКУМЕНТИТЕ.Голям смях беше,когато тая дето проверява започна да и вика.
![]()
Аз написах само едно училище и изредих негови четири паралелки,като първа от тях-английски с немски,след това-немски с английски,английски с италиански и накрая френски с английски.
Надявам се да ме приемат от първо желание,нооо..ще видим.![]()
Сега съм в очакване на 10ти.
Оф. Излязох в 9. Връщам се сега.
Ходих да си вида работата по МАТ, после за медицинско, после подадох заявлениеото. Ебати лудницата беше. Добре че имах много познати да си говоря с тях.
Сега си лягам и ще чакам 10ти.![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
^ Ами, на 3ти, 6ти и 7ми май. Не съм много сигурна.
Peace & Love ;]]
Преди 2 часа ми донесоха свидетелството вкъщи, веднага с едно такси скочихме до училището-гнездо и излезнах за броени минути, нямаше чак толкова хора, но за сметка на това срещнах половината си класПървоначално написано от Mastta
![]()
![]()
п.п.- Писах само едно у-ще![]()
![]()
Аз пък като си подавах документите, като отидох в даскало в 08:00(тогава отварят), там имаше сигурно 20 души, но ние си намерихме място и след 5 минути ни нямаше. Исках да пиша едно желание, но от предпазливозт писах 3.![]()
Как става това с виждането на изпитите, отиваш там със служебна и лична или...?
ПП Маст, имай късмета да не те приемат там и ще стане интересно.![]()
Male
faststep, отиваш в училището, влизаш в стаята и си даваш служебната бележка. Не ти трябва лична. Дават ти една папка и ти отварят на твойта работа, след това те оставят на мира да си гледаш.![]()
Едит: Кои са ти желанията?![]()
Peace & Love ;]]
аз бях с майка ми и писах онва у-ще, което искам и после викам "аре да пиша нещо за резерва", но и квото да предлагах, майка ми викаше "пуфф кво ще правиш там" та най-накрая останах без нищоПървоначално написано от faststep
![]()
п.п.
днеска по БТВ казаха, че везните не са късметлии днеска, а и такъв късмет не ми трябваимай късмета да...![]()
![]()
Мерси.Първоначално написано от Enitto
Желанията са ми:
1. ГПЧЕ "Ромен Ролан"-НЕ с АЕ
2. ПМГ "Гео Милев"-Математика с НЕ
3. ГПЧЕ "Ромен Ролан"-АЕ с НЕ![]()
Male
НАЦИОНАЛНА ТЪРГОВСКА ГИМНАЗИЯ - Оперативно счетоводство, АЕ - 29.642Първоначално написано от Proudly1912
ВЪТРЕ СИ![]()
Здравейте...
Аз също днес ходих със 26-те човекада си подаваме дукоментите...
Стана доста бързо. Дойде една там госпожица и ни събра в една стая понеже сме си групичка, обесни ни кво къде да пишем и след това всички си отидехме до вкъщи дадохме на наще да се подпишат и пак в училището-гнездо. Правериха ни ги. Всичко беше ОК , с изключение на една работа, на която номера беше 12-цихрен и датата не 6-ти ами 16-тиАаа и всички писахме 1 желание
![]()
Be Fresh![]()
НЕ съм от София!!!
Задължително ли е да си сродител като си гледаш работите?
И не тр ли да се пише няква молба, щото аз прочетох на някво съобщение, че родителят пише молба по даден образец.
^Мисля,че не.
Даже тия пред мен си се подписваха на мястото за подпис на родителя.
еее мерси голям кеф ми станаПървоначално написано от Mastta
а иначе къде се проверят теа балове ?
^ в сайта на рио пловдив, ако не се лъжааз от гугъла го намерих...
Аделина- БЕЛ-4.786: Математика-3.321
![]()
Днес излезнахме в 13.30 от нас. Връщаме се преди 15 мин.
Ужас и безумие. В крайна сметка написахме 19 желания и тфа беше. Само дето майка ми не поиска да снимаме медицинското: "Ааа, няма да ни трябва". Накрая щом влезнахме се оказа че трябва и айдеее бегом![]()
1690175 НАЦИОНАЛНА ТЪРГОВСКА ГИМНАЗИЯ 0154 Оперативно счетоводство, АЕ минимален29.751 максимален33.803 Оппа Mastta изпреварил си ме, но все пакПървоначално написано от Proudly1912
![]()
![]()
![]()
Glory, Glory Man. United
А ние откъде да знаем къде са ни приели,като още не са излезли резултатите от първо класиране?!Гласувах за Езиково,защото само такива съм писала.
![]()
А някой да знае откъде да намеря баловете на гимназиите?
Ели...Първоначално написано от elito6754
Той бе6е 30.178, но за момчета ... Моя беше 30,430 и влезнах на 1воли...
Виж минималния за момичета.. Според мен ще ти е многоо трудно да влезе6