.

Виж резултатите на анкетата: В какво у-ще ви приеха?

Гласували
131. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Езиково

77 58,78%
  • НТБГ/НФСГ *прохесионално*

32 24,43%
  • МГ

16 12,21%
  • Кварталното

1 0,76%
  • У-ще по изкуствата

3 2,29%
  • Друго*не съм кандидатсвал*

2 1,53%
Отговор в тема
Страница 24 от 58 ПървиПърви ... 1420212223242526272834 ... ПоследнаПърви
Резултати от 576 до 600 от общо 1444

Град
    ПЛОВДИВ -- БУЛ.ИЗТОЧЕН 10 - ст.ХРИСТО БОТЕВ
    Цитирай Първоначално написано от MaRtYty
    Цитирай Първоначално написано от Proudly1912
    Аз записах като първо желание НТГ Банково дело пък да видим .. сега като ви гледам коментарите и какви балове имате и се притеснявате направо ви се чудя .. аз имам почти 30 и адски много се надявам да влезна ...

иначе си изброих там 15 желания (е някои не ги желая ама ако няма къде другаде ) пък вече където стане .. стискайте палци

айде късмет на 10ти
    аз много се чудих между банково дело и оперативно счетоводство..и накрая писах счетоводството само заради английския
    еми ако до сега не си учил английски сега поне ше го научиш като почнеш от азбуката
    не бе имах впредвид че досега само английски съм учил а банковото дело е с немски

Да питам тези от София знаете ли дали в парк Заимов до Първа Англиийска се кара скейт

Град
    Plowdiw ;]
    Аз записах като първо желание НТГ Банково дело пък да видим .. сега като ви гледам коментарите и какви балове имате и се притеснявате направо ви се чудя .. аз имам почти 30 и адски много се надявам да влезна ...

иначе си изброих там 15 желания (е някои не ги желая ама ако няма къде другаде ) пък вече където стане .. стискайте палци

айде късмет на 10ти
    аз много се чудих между банково дело и оперативно счетоводство..и накрая писах счетоводството само заради английския
    еми ако до сега не си учил английски сега поне ше го научиш като почнеш от азбуката
    не бе имах впредвид че досега само английски съм учил а банковото дело е с немски
    еми да де .. и аз досега съм учила само английски и затова избрах немски .. избрания език се учи от нулата .. ти както си избрал АЕ сега ако те приемат почваш да учиш отначало всичко ..
    Even if it sounds corny, don't ever let no one tell you, you ain't beautiful !!

Град
    Пловдив
    мойте оценки са много скапани

бг - 5.179
    мат 4.143

първо желание писах НТГ с информатика...

някой иска ли СМГ ???

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    аз когато отидох да се записвам си бях взел служебната бележка, но никой не ми го поиска, когато подавам документи и сега е в мен, да не са забравили да ми го вземет, при мен само онова заявление, което се попълваше там, и копие от Свидетелстовото ми взеха.. и при вас ли е така??

Град
    Цитирай Първоначално написано от Mastta
    аз когато отидох да се записвам си бях взел служебната бележка, но никой не ми го поиска, когато подавам документи и сега е в мен, да не са забравили да ми го вземет, при мен само онова заявление, което се попълваше там, и копие от Свидетелстовото ми взеха.. и при вас ли е така??
    Мхм не взимат служебните бележки

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    Хай!
    Сори, ама и аз няма да мога да дойда, че ми се развалиха плановете 5 пъти по 5 различни начина..
    Вчера си подадох документите - мина по очаквания неочакван начин размених без да искам седмото с осмото си желание, забравихме да дадем копие от удостоверението, звъняха ни по телефона, връщахме се... нормално
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Нали и утре може да се записва?
    i'd like to change the world.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Lunatique
    Нали и утре може да се записва?
    да

Цитирай Първоначално написано от SlaveMachine
    Да питам тези от София знаете ли дали в парк Заимов до Първа Англиийска се кара скейт
    Заимовата е идеална за всичко - скейт, колело, ролери, тротинетки етц

след по-малко от седмица ще съм официално зайка в 1 АЕГ

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Хей, хорааа!
    Не съм писала отдавна, но се записвам. Още малко остана до 9 или 10 юли. Нямам нерви вече да чакам, каквото стане на първо, мисля това да оставя. Сега съм на тема МОРЕ и никой не може да ми я промени. заминавам на 16, ако има нещо, майка ми ще се погрижи.

anito12 - Дано да е така!

Елито, ти не беше ли за СМГ? (:

аз подадох заявление още на трети - 1 АЕГ с френски на първо желание
    писах още 11 желания след това :Р

но май че не беше нужно... е, дано да е първото желание, дано

Град
    София
    СМГ? Никога! С моя блестящ резултат по математика дори и пълно 6 по БЕЛ да имах, ще съм като черната овца на гимназията. Писала съм предимнно езикови, НТБГ и НФСГ също фигурират. Дано да вляза в някоя езикова, само това искам. Обещала съм си, че ако вляза, ще завърша с пълно 6 осми и девети клас. За десети още обещания не давам.

Град
    Цитирай Първоначално написано от elito6754
    СМГ? Никога! С моя блестящ резултат по математика дори и пълно 6 по БЕЛ да имах, ще съм като черната овца на гимназията. Писала съм предимнно езикови, НТБГ и НФСГ също фигурират. Дано да вляза в някой езикова, само това искам. Обещала съм си, че ако вляза, ще завърша с пълно 6 осми и девети клас. За десети още обещания не давам.

защо обаче когато писах желанията, ни накараха да допълним за ФЕГ 3-ти и 4-ти профилиращ предмет? не трябва ли да се избират след 11 клас?

Цитирай Първоначално написано от elito6754
    Хей, хорааа!
    Не съм писала отдавна, но се записвам. Още малко остана до 9 или 10 юли. Нямам нерви вече да чакам, каквото стане на първо, мисля това да оставя. Сега съм на тема МОРЕ и никой не може да ми я промени. заминавам на 16, ако има нещо, майка ми ще се погрижи.

anito12 - Дано да е така!
    Уххх и аз съм така. Зарязах мрачните мисли за изпитите и съм на тема моренцееее

Евала ми
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Град
    София
    anito12 - и аз не мога да си обясня. Сигурно за разпределяне на бала, защото ще се получат повче паралелки, които изучават едно и също, пък и може да има хора, които искат да учат подчертано математика. По-прост отговор: За да се тормозим дали ще влезем в ФЕГ - АЕ и БЕЛ или ФЕГ, АЕ - математика.

аз бях за СМГ? някой друг?

Град
    Sofia
    абе специално за допълнителните профили за ФЕГ...
    например аз написах ФЕ - АЕ, М,Г , но има и ФЕ - АЕ, Ин, М
    това нали са два отделни профила, аз поне така ги писах?
    всмисъл, нали не е една паралелката с АЕ?
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

^Да, отделни са. Ти ФЕГ ли писа на 1во място?
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Град
    Sofia
    Успокои ме!
    ФЕГ написах, ама сега вече много почва да ме е страх..
    ох, идва му краят.. **** **** вече

Jeff Hardy forever!!

Хора искам да попитам на нас, тези които са за чуждоезиков профил. кога ще ни дават дипломите? ...щото на другите ще им ги дават в 8-ми, ание тогава ще учим мн малко предмети и основно езици

А тези удостоверения, които ще ни ги дават за завършен 7клас, само на нас ли ще ги дават А дали ще вършат работа на диплома Абе нео много съм объркана...

П.П: Аз имам също и свидетелство за завършен първи клас и за завършено основно образование в 4-ти клас

Моля някой да ми обесни как седят нещата, защото съм непросветена
    Be Fresh
    НЕ съм от София!!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от puxi95
    Хора искам да попитам на нас, тези които са за чуждоезиков профил. кога ще ни дават дипломите? ...щото на другите ще им ги дават в 8-ми, ание тогава ще учим мн малко предмети и основно езици

А тези удостоверения, които ще ни ги дават за завършен 7клас, само на нас ли ще ги дават А дали ще вършат работа на диплома Абе нео много съм объркана...

П.П: Аз имам също и свидетелство за завършен първи клас и за завършено основно образование в 4-ти клас

Моля някой да ми обесни как седят нещата, защото съм непросветена
    мисля че се взима след завършен 9ти..а 8ми клас е нулева година и е подготвителен клас ама не съм много сигурен

дa видим правилно ли съм разбрала: на 10ти в 17.00ч. резултатите излизат в училищата гнезда, а в интернет може и по-рано? А в интернет на сайтовете на мон и/или рио...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си