- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми-Осми клас...Лято, аре бързо идвай и за нас! xD [vol.5]
не бе имах впредвид че досега само английски съм учил а банковото дело е с немскиПървоначално написано от MaRtYty
Да питам тези от София знаете ли дали в парк Заимов до Първа Англиийска се кара скейт![]()
еми да де .. и аз досега съм учила само английски и затова избрах немски .. избрания език се учи от нулата .. ти както си избрал АЕ сега ако те приемат почваш да учиш отначало всичко ..Първоначално написано от Proudly1912
Even if it sounds corny, don't ever let no one tell you, you ain't beautiful !!
аз когато отидох да се записвам си бях взел служебната бележка, но никой не ми го поиска, когато подавам документи и сега е в мен, да не са забравили да ми го вземет, при мен само онова заявление, което се попълваше там, и копие от Свидетелстовото ми взеха.. и при вас ли е така??
Мхм не взимат служебните бележкиПървоначално написано от Mastta
Хай!
Сори, ама и аз няма да мога да дойда, че ми се развалиха плановете 5 пъти по 5 различни начина..![]()
Вчера си подадох документите - мина по очаквания неочакван начинразмених без да искам седмото с осмото си желание, забравихме да дадем копие от удостоверението, звъняха ни по телефона, връщахме се... нормално
![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
даПървоначално написано от Lunatique
![]()
Заимовата е идеална за всичко - скейт, колело, ролери, тротинетки етцПървоначално написано от SlaveMachine
след по-малко от седмица ще съм официално зайка в 1 АЕГ![]()
Хей, хорааа!
Не съм писала отдавна, но се записвам.Още малко остана до 9 или 10 юли. Нямам нерви вече да чакам, каквото стане на първо, мисля това да оставя. Сега съм на тема МОРЕ и никой не може да ми я промени. заминавам на 16, ако има нещо, майка ми ще се погрижи.
![]()
anito12 - Дано да е така!![]()
Елито, ти не беше ли за СМГ? (:
аз подадох заявление още на трети - 1 АЕГ с френски на първо желание
писах още 11 желания след това :Р
но май че не беше нужно... е, дано да е първото желание, дано
СМГ? Никога! С моя блестящ резултат по математика дори и пълно 6 по БЕЛ да имах, ще съм като черната овца на гимназията. Писала съм предимнно езикови, НТБГ и НФСГ също фигурират. Дано да вляза в някоя езикова, само това искам. Обещала съм си, че ако вляза, ще завърша с пълно 6 осми и девети клас. За десети още обещания не давам.![]()
Първоначално написано от elito6754
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
защо обаче когато писах желанията, ни накараха да допълним за ФЕГ 3-ти и 4-ти профилиращ предмет? не трябва ли да се избират след 11 клас?![]()
Уххх и аз съм така. Зарязах мрачните мисли за изпитите и съм на тема моренцееееПървоначално написано от elito6754
![]()
![]()
![]()
Евала ми![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
anito12 - и аз не мога да си обясня. Сигурно за разпределяне на бала, защото ще се получат повче паралелки, които изучават едно и също, пък и може да има хора, които искат да учат подчертано математика. По-прост отговор: За да се тормозим дали ще влезем в ФЕГ - АЕ и БЕЛ или ФЕГ, АЕ - математика.![]()
абе специално за допълнителните профили за ФЕГ...
например аз написах ФЕ - АЕ, М,Г , но има и ФЕ - АЕ, Ин, М
това нали са два отделни профила, аз поне така ги писах?
всмисъл, нали не е една паралелката с АЕ?
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
^Да, отделни са. Ти ФЕГ ли писа на 1во място?
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Успокои ме!![]()
ФЕГ написах, ама сега вече много почва да ме е страх..
ох, идва му краят.. **** **** вече![]()
Jeff Hardy forever!!
Хора искам да попитам на нас, тези които са за чуждоезиков профил. кога ще ни дават дипломите? ...щото на другите ще им ги дават в 8-ми, ание тогава ще учим мн малко предмети и основно езици![]()
А тези удостоверения, които ще ни ги дават за завършен 7клас, само на нас ли ще ги даватА дали ще вършат работа на диплома
Абе нео много съм объркана...
![]()
П.П: Аз имам също и свидетелство за завършен първи класи за завършено основно образование в 4-ти клас
![]()
Моля някой да ми обесни как седят нещата, защото съм непросветена![]()
Be Fresh![]()
НЕ съм от София!!!
мисля че се взима след завършен 9ти..а 8ми клас е нулева година и е подготвителен клас ама не съм много сигуренПървоначално написано от puxi95
дa видим правилно ли съм разбрала: на 10ти в 17.00ч. резултатите излизат в училищата гнезда, а в интернет може и по-рано? А в интернет на сайтовете на мон и/или рио...