- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми-Осми клас...Лято, аре бързо идвай и за нас! xD [vol.5]
http://7klas.mon.bgПървоначално написано от Kallyn4eto
![]()
Even if it sounds corny, don't ever let no one tell you, you ain't beautiful !!
Първоначално написано от Kallyn4eto
![]()
![]()
кой ви каза, че в 17:00
![]()
![]()
![]()
и аз си мисля че е малко странно да е в 5 часаПървоначално написано от Mastta
![]()
Even if it sounds corny, don't ever let no one tell you, you ain't beautiful !!
на мен днес в училищета гнездо ми казаха че часа е 20.00Първоначално написано от MaRtYty
![]()
Не върви пред мен, може да не те последвам. Не върви зад мен, може да не те водя. Върви до мен и ми бъди приятел.
Абе и за резултатите от тестовете казаха, че ще излязат на 1-ви в 00:00 ама те излязоха доста по - рано.... тъй че на 10-ти пак ще си се надяваме да излязат по - рано.
А за тези дето говореха за ФЕГ. Пишете ги тези неща за да ви разпределят по паралелки.. например има 3 испански паралелки като 2 хуманитарни - бг и история и 1 математическа ... В 10ти клас също ще ви питат и в 11 клас ще ви разместят заради това което сте писали![]()
За съжаление няма да мога да си видя дали са ме приели или не...![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Първоначално написано от Proudly1912
Благодаря![]()
Be Fresh![]()
НЕ съм от София!!!
Ей,никой ли няма тука?![]()
Малко ми е странно,че резултатите могат да излязат в интернет,но да видим.Не се притеснявам.Напротив.Искам всичко това да приключи най-сетне.Всъщност съм си казала,че ще успея и дори си мисля как ще е в новото даскало.Пак доста учене ни чака,ехх..
Тука съм! Още два дена, само да минат и отивма да се отписвам от старото училище...о, какъв кеф, просто нямам думи.
Толкова се радвам не толкова от факта, че ще се записвам някъде, а от факта че се отписвам. Иначе аз отново съм си на тема море, правя си списък с работите, които трябва да взема, извадила съм си куфара, обаче още е рано да подреждам, че майка ми ще изкрещи. Всичко е за пране, пак за ужас на майка ми.
Между другото сега като влязох в сайта на мон, там където беше излязъл резултата, има още едно редче отдолу, но е празно. Сигурно там ще излезе училището, къде съм класирана.
![]()
Аве всичките ли ще заминавате на мореее?![]()
Не ме дразнете повече..
![]()
![]()
Хорица, къде зачезнахте?Забелязвам, че не сме толкова активни, както преди.
![]()
Хмм...Нещо интересно? Ели, я си дай скайпа, че си една от малкото, на които нямам оттука. Къде ще ходиш на море? Кога?
Нямам си друга работа, затова те питам...
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Първоначално написано от YouCantStopMe
Аз съм тука..В очакване на резултатите от първото класиране.
Пфу не трябваше да си подавам документите толкова рано, че ся повече чакам, като че ли.
![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Скайпа както ника.На море ще ходя от 16 юли на Китен с една тумба народ. Смисъл с леля ми, много нейни познати и техните ....деца, както тя ми каза, ама всъщност тези деца са някъде 8-9 клас де.
![]()
Аз имам един въпрос ....след като завърша нтбг или нфсг например нали ще мога да кандидатствам навсякъде?
Нали тези редчета ги нямаше преди? Аз се надявам още утре да излезнат резултатите, защото все пак класирането не е никак трудно - всичко е компютъризирано и би трябвало да стане за минути.Първоначално написано от elito6754
![]()
Аз няма да съм пред компютъра нито утре, нито в петък, затова пък си имам телефон, който прихваща интернет, и пак ще успея да видя къед съм се класирал!
И не забравайте! Срокът за записване в новите училища е от 13 до 15!!! И задължително минете през старото си даскало, за да си вземете бележка за преместване в друго училище!
абе като вляза има ли някъв начин да видя с кои хора ше съм в един клас или не ?![]()
Ами мисля, че да ама след трето класиране, когато ще се изнесат списаците с приетите за 8 клас. Поне в стратото ми даскало така бяха изнесени и ние тогава 7 клас, гледахме кой е приет.![]()
П. П. Някой дали знае нещо по въпроса ми за НТБГ или НФСГ?![]()
07.07.2009г.
ДО
ДИРЕКТОРИТЕ
НА СТОЛИЧНИТЕ УЧИЛИЩА С ПРИЕМ
СЛЕД ЗАВЪРШЕН VІІ КЛАС ПО НАРЕДБА 11
УВАЖАЕМА ГОСПОЖО/ ГОСПОДИН ДИРЕКТОР,
Получаването на списъците с класираните ученици от първия етап на класиране в профилираните или професионални паралелки на Вашето училище ще е на 10.07.2009г. в 20:30часа в НПГПТО „М.В.Ломоносов”(ул.”Св.Св. ирил и Методий”,14.
Моля за Вашето присъствие и точност!
ВАНЯ КАСТРЕВА
НАЧАЛНИК РИО, СОФИЯ – ГРАД
Уоу, това значи че в петък по нощите ще излязат резултатите!Тази тема много замря бе, не може така....няма сама да си пиша....
![]()
сигурно чак тогава ше ги разпечатат и ги залепят по училищата..иначе дано в нета излезнат по рано![]()
Първоначално написано от elito6754
Абе то и за резултатите така беше, след 20:00 и дори по-късно пък излязоха 14:30 - 15:00 /но в интернет, в гнездата не знам в колко за излезли/
![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Ама за цялата страта ще си излезнат в нета,нали?![]()
ми би трябвало поне миналата година е било такаПървоначално написано от YouCantStopMe
Абе и за вас ще дойде лятото, не сте толкова прецакани, споко. След това ще се питате кога и за вас ще е лято, сега си нямате идея колко сте свободни![]()
Айде, честито на тези, които са си изкарали и заслужили оценките.
Радвам се кат видя високи оценки, защото това е добре и показва че не всички са тъпи и положението не е безнадеждно.
Поне сега като ви приемат ще си починете заслужено, знам, спомням си какъв е трепета на очакване за първия 15ти септември в новото училище.
Аз лично си съдрах гъза от учене през годината, а и не само в седми клас, изкарах високи оценки и ме приеха от първо желание първо класиране, точно това което исках.
Така че труда се възнаграждава.
Най се дразня на няквки лайнарчета с две тройки и като не успеят да влязат поради липса на сиви клетки, обвиняват тези които заслужено са си влезли във връзкарство. Фък оф и си намери някой кенеф за чистене, пак се плаща.
На останалите- приятна ваканция![]()
О б и ч а м.
disappointed. aggrieved.
Hope.
U don`t know me, so please shut the fuck up and fuck off.
хаха а знаете ли дали в НТГ има повече момичета от момчета да не стане нещо от рода на 6-7 момчета да сме в клас![]()